- 25 Ekim 2021
- 3.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #100.821
O tip insanlardan cevremde okadar fazla varki hatta kan bagim bile var acikcasi ben hepsiyle arama mesafe koydum onemli olan benden görüp birseyler almalari veya beni kendilerine örnek almalari degil icten ice KıskanmalarıKızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmişve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
AnlıkKumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil
Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmişve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
sık sık görüştüğüne göre aslında sevdiğin ve özünde iyi biri olmalı diye düşünüyorum. Bence seni rol model almış kendisine. Kötü niyetli biri değilse sorun olmamalı. Sadece kendi düşünüp yapamadıklarını senden görerek yapmak ogrenip yapıyor zannımca. Sinir olma bence star olmanın keyfini çıkarKızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmişve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Evet marketten aldım altinkilic marka olandan.Bende sorayım kefiri markette satılanlardan veriyorsun dimi ben daha hiç kefir vermedim
Bizimkide sürekli yurumek istiyor bende yürütece koymak istemiyordum baktım durmuyor mecbur kaldım ama çok seviyorOyy ne bileyim ya sanki bu kızçe yürüme arkadaşıyla da yapabilecek gibi hiç oturmak istemiyo koltukta ayakta tutuom bi seviniyo
Oo gece uykusuna erken geçiomuz kuzum o zamanda iste oturulmuyor bizim 12yi buluyoaşırı relaksim bu sefer .
Bn haftasonu gündüz alcam bakalım ama iste 3gun öncesinden başlasam hazırlanmaya anca olur
Ispanaklı pasta yapayım diom çocuklar seviyo rengini fln. Dereotu poğaça, kurabiye ve salata dusunuom ama kurabiye ve salata çeşidine karar veremedim ya
Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmişve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Kumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil
Ayakta duruyo,yerdeyken tutunup kalkiyo artik canim.ama benim her zaman soylediğim bişey var ki,bunlar genetik geçişler.ablasi da günü günune ayni zamanda ayağa kalkmaya başlamişti.seninkinin de az kalmiş dizlerinin ustune basabiliyosa zaten güclenmiş demek ki bacaklariAnlıkaynı durumdayiz maşallah kiz ayakta durmaya baslamişsınız erken yürücek bıddık galiba
Oyuncaklarla ilgilenmiyolar yaa,ben bu sefer hiç ama hiç bisey almadim bu bıdığa,çunku biliyorum oyuncaklardan sıkıliyolaray bizimkide öyle canım ya kumanda telefon bide şarj aletlerine yakınlığı mevcut :)
bizimkini tutmadan durmaz hayatta kendini hala geri atması var memeye atıyormuş
Hepsi ayni bunlarin oyuncak sevmiyolar,hep boşuna paraBenim kızummmm
Oyuncaklarla ilgilenmiyolar yaa,ben bu sefer hiç ama hiç bisey almadim bu bıdığa,çunku biliyorum oyuncaklardan sıkıliyolar
Masallah kuzuma evet genetik gerçekten emeklememiz gec oldu babasi gibi benim oglanAyakta duruyo,yerdeyken tutunup kalkiyo artik canim.ama benim her zaman soylediğim bişey var ki,bunlar genetik geçişler.ablasi da günü günune ayni zamanda ayağa kalkmaya başlamişti.seninkinin de az kalmiş dizlerinin ustune basabiliyosa zaten güclenmiş demek ki bacaklari
Ya puf yürüteceğim istemiom bnde aslındaBizimkide sürekli yurumek istiyor bende yürütece koymak istemiyordum baktım durmuyor mecbur kaldım ama çok seviyor
Ya bnm kız çok seviyo eşim de öyle bn yapıom sık sık ıspanaklı pastayı dene bak efso oluyo.Ooooo efsane ıspanaklı pasta hiç yemedim ben ama ispanak severim
Bende kek dolma poğaça patates salatası fln yaptım kuzu her zamanki menum
Aynen öyle cidden ben almadım hiç eşimin amcası ne var ne yok yollamış oyun köşesi bileHepsi ayni bunlarin oyuncak sevmiyolar,hep boşuna para
Birşey etmedim pek bugün ama yemek yerken o sırada kurufasulye pilav ve cacık verdim azar azarJou sen naptın kız
Terlik bizimkinin de en büyük aşkıKumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil
Ay hiç sevmem ben yaa. Benim de bi arkadaş var o da öyle
O tip insanlardan cevremde okadar fazla varki hatta kan bagim bile var acikcasi ben hepsiyle arama mesafe koydum onemli olan benden görüp birseyler almalari veya beni kendilerine örnek almalari degil icten ice Kıskanmalarıben fesat insan sevmem ici neyse dışıda öyle olcak bide nazara çok inaniyorum inan evde ceyizime aldigim okadar cok sey kırılıp bozulduki ay bunu nerden aldin diye sorduklari hersey çöp oldu bende kimseye birseyimi anlatmamaya gostermemeye başladim çok sinirimi bozuyorlar
yaa hiç sevmem oyleninsanlari. Bn söylerim kuzum kız bnmkini çok sevdin heralde aynısından yapmışsın ikiz gibi mi dolascaz derim . Bi şekilde belli ederim rahatsizligimi
sık sık görüştüğüne göre aslında sevdiğin ve özünde iyi biri olmalı diye düşünüyorum. Bence seni rol model almış kendisine. Kötü niyetli biri değilse sorun olmamalı. Sadece kendi düşünüp yapamadıklarını senden görerek yapmak ogrenip yapıyor zannımca. Sinir olma bence star olmanın keyfini çıkar
Hic başıma böyle bisi gelmedi ama sinir bozucu bir durum kişiyi genel değerlendiririm şayet hayatıma çok bisi katmiyorsa çıkarırım
Yoook iyiyse idare ediver bacım ne yapcan kimse 4/4 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?