- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.841
Birşey etmedim pek bugün ama yemek yerken o sırada kurufasulye pilav ve cacık verdim azar azar
Oo afiyet olsun minnoka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey etmedim pek bugün ama yemek yerken o sırada kurufasulye pilav ve cacık verdim azar azar
Kimsecikleeerrrrr yooohhhmmmuuuuuu
Ee şimdide sen yoksunKimsecikleeerrrrr yooohhhmmmuuuuuu
Bebeyi uyuttuum aşkomm çay koydum gellEe şimdide sen yoksun![]()
Aynı şeyi bende yaptım şimdi afiyet olsun :)Bebeyi uyuttuum aşkomm çay koydum gell![]()
Sanada afiyet olsun kuzummAynı şeyi bende yaptım şimdi afiyet olsun :)
Sanada afiyet olsun kuzumm
Sen benle kaldık aşıklar tepesine çıkalımmSaol beybi. Bu millet nerede cidden yaw
Ahahahah kekte yapmıştım onu da getireyim ozamanSen benle kaldık aşıklar tepesine çıkalımm![]()
Bende revani getireyimm aşkommAhahahah kekte yapmıştım onu da getireyim ozaman
Denemeye çalışıyorum bakalım bulacağız inşallahcanım çok geçmiş olsun. ben de seni merak etmiştim, yoktun uzun süredir. bizimki de bi 10 gün bikaç kaşıktan fazla yemedi. 200gr verdi 10gunde. ben hep çatalla ezip veriyodum. sıkılmış sanırım. başka şekillerde verdim mücver köfte vs. ısıracağı şekilde olunca yedi. mesela avokadoyu ezince yemiyor, parça verince yiyor. o dokudan hoşlanmıyor heralde. yulafa elmaya peynire pirince filan öğürüyo hala. bi de kesinlikle damak tatları var. kuru köfteyi yemiyor, izmir köfteyi yiyor meselabazen yoğurdu bile yemiyor, önüne koyuyorum her yerini yoğurt yapıyor ama o şekilde ağzını açıyor sadece. farklı farklı şekillerde dene sen de, illaki alışacak.
bir de balık denesene. sarıkanat veriyorum ben, çok seviyor balığı ilginç.
Sok kız lafını alttan alttan onlar o dilden anlıyorBende sevmem kızlar ilk defa karşılaştım bu durumla ve çok rahatsızım yani bu ilk değil. Altın kolye taktım diye bir kaç gün sonra bana oturmaya eşofmanın üzerine şu kalın altın setler var ya onu takıp gelmişti:) evde birşey aldığımı görüp eşine hemen aldırması, adanaya kışın gittim diye 15 yıldır evli olup asla kışın memleketine gitmeyen kadın haftasına bilet alıp gitti bunu eşide söylüyor senden görüp hep istiyor diye. falan ve daha bir sürü saçma sapan şeyler. En yakın arkadaşım deyip evime alıp bana böyle saçma sapan hareketlerde bulunması irrite oluyor insan ya. Elbet gelir bana ikiz gibi olmuş diyeceğim valla bir laf söylemekte fayda var sanırım :) ama bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Üfff aklıma geldi o attığın foto tarif isterim heee :)Bende revani getireyimm aşkommirmik kavrulmuş güzel yaparim heee
Ahahaha çok tatlısın ya hiç beceremem ha hayatımda kimseye laf sokmadımSok kız lafını alttan alttan onlar o dilden anlıyor![]()
Hicbirşey yok aşkomm aynı tarif sadece irmiği kavuruyorum benÜfff aklıma geldi o attığın foto tarif isterim heee :)
Ahahaha çok tatlısın ya hiç beceremem ha hayatımda kimseye laf sokmadım![]()
Hiç yapmadım o tatlıyı bir gün deneyeceğim :) bu arada senin rejim ne alemdeHicbirşey yok aşkomm aynı tarif sadece irmiği kavuruyorum ben![]()
Abartısız 1 saat zıplamıştır. Şimdi sızdı Kızlar selam ne öğrüyonuz
Bgn kızıma sipariş verdigim tavana asmalı zıpzıpım geldi. Ayyyyy yok böyle bir şey. Alın aldırınnn. Kızım tek kelimeyle ba-yıl-dı.Abartısız 1 saat zıplamıştır. Şimdi sızdı
bu gece rahat bir uyku çekmeyi umut ediyorum
![]()
Yapmam lazımm çok fena ucuşlardayım kızımın doğum gününe 4 ay kaldıHiç yapmadım o tatlıyı bir gün deneyeceğim :) bu arada senin rejim ne alemde
Ayy bende istiyodum 1 ay önce baktık ama çok pahalı bide kiradayız tavanada takamayız bileKızlar selam ne öğrüyonuz
Bgn kızıma sipariş verdigim tavana asmalı zıpzıpım geldi. Ayyyyy yok böyle bir şey. Alın aldırınnn. Kızım tek kelimeyle ba-yıl-dı.Abartısız 1 saat zıplamıştır. Şimdi sızdı
bu gece rahat bir uyku çekmeyi umut ediyorum
![]()