Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok guzel oldu yektoşunn anasuuu napiiyinn hoşgeldiiinnn özletttuuunnnn
İyiyim kuzu nolsun Yekta yerinde durmuyor yorucu zamanlar başladı sanırım emeklemeden ileri taşıdı olayı tutunup kalkıyor sürekli bi kaza olmasın diye peşinde geziyorum

Reactions: Jou
Çok sinir bozucu ya Bir şey ima etsen alınacak birisi mi? Çokta görüşüyoruz demiştin dimi?
Gelince yanıma ima ederim haftaiçi geliyor bakalım :)
Evet kuzum bexsero mu olcak Belis sen doktora sor olmadı.
Hangisi onun için en iyisisiyse doktora da sorarım bakalım
Kuzum sakın burda olduğunu söyleme o da gelir walla aramıza
Kız söyler miyim :))))

İyiyim kuzu nolsun Yekta yerinde durmuyor yorucu zamanlar başladı sanırım emeklemeden ileri taşıdı olayı tutunup kalkıyor sürekli bi kaza olmasın diye peşinde geziyorum
Ayy dogru benimkide öyleee dün çiçeğimi mıncırladı çop oldu kaş göz arasinda

Ooooo patatesli omlet bendemi yapsam diyordum heheheheh pişti olduk sagol canım

Onu ben yapmıyorum iste yaa bide emziriyorum pek istemiyo sonra bosuna yapmış oluyorum busaatte 11 i anca buluyo yedirmej
Emzirmenin avantajları işte :)
Ohh mis gibi görünüyor biz daha yataktayiz gece cok geç yattı birazdan hazirlarim kuzum bide kvlerdeyim amcası askere gitti dün o yuzden biraz öğünlerimiz gecikiyor
Bizde geciksek keşke 7de ayakta minnok kalk hazırla diyor geciksin ağlamaya başlıyor. Gece mama falan yemeyince tabi sabaha kadar baya acıkıyor.
Oo benimde en sevdiğim ondan yapacaktım Hergün yumurta bıktı çocuk değişik bişi yapim bende dedim. Fotoları bekliyoruz ozaman:)

Ooooo patatesli omlet bendemi yapsam diyordum heheheheh pişti olduk sagol canım
Aynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor.
Kız ocaktan sofraya zor yetiştirdim valla foto cekemedim bir de ben kendi tabağımla kiziminkini bir tutuyorum sizinki gibi güzel görünmüyor bizimki

Olsun görüntü önemli değil kuzum yarasın minnoka

Kııaaazzzzzz bende öyle ettimm

Amaaaann niye güzel görüncek maksatt paylaşmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…