- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #101.021
Hadi inş bakalım güzel günlerdeSaolasınDaha kullanmadık kuzum Dün geldi, silindi. Arabaya yerleştirme kaldı. Annem dün rahat gözüküyor dedi.
Ben ilk prego ya göz koymuştum. Holmeri görünce daha uygun diye holmer aldım.
Oyy sağ olasın kuzucumHayırlı uğurlu olsun boncuğum güle güle kullansın minnoş
En çok ondan korkuyorum. Ablam yeğenime o kadar bebek arabası aldı. Çocuk ısrarla reddetti bebek arabasını. Şimdi ben de korkuyorum reddederse ne yaparım diyeinşallah bizim beğendiğimiz kadar minnaklar da beğenir kuzum ya rahat edip severler
Canım neyle sildiniz? Bebekle ilgili her şeyi makinada yıkayasım var. Oto koltuk falan da dahilSaolasınDaha kullanmadık kuzum Dün geldi, silindi. Arabaya yerleştirme kaldı. Annem dün rahat gözüküyor dedi.
İyiyim kuzu nolsun Yekta yerinde durmuyor yorucu zamanlar başladı sanırım emeklemeden ileri taşıdı olayı tutunup kalkıyor sürekli bi kaza olmasın diye peşinde geziyorumCok guzel oldu yektoşunn anasuuu napiiyinn hoşgeldiiinnnözletttuuunnnn
Gelince yanıma ima ederim haftaiçi geliyor bakalım :)Çok sinir bozucu yaBir şey ima etsen alınacak birisi mi? Çokta görüşüyoruz demiştin dimi?
Hangisi onun için en iyisisiyse doktora da sorarım bakalımEvet kuzum bexsero mu olcak Belis sen doktora sor olmadı.
Kız söyler miyim :))))Kuzum sakın burda olduğunu söyleme o da gelir walla aramıza
Senin gibi yetişemem ben böyle kızımaa vallahaa maşaallahh sanaaIspanak mücver, bebe bisküvi, ceviz, tahin pekmez, çilek ve ıhlamursweetgirlcandy Jou 1mrw Lumix simin55 Dreamgirls Boncuk000 daha etiketlemediğim arkadaşlar kahvaltı neredeeeee :=))
Eki Görüntüle 3213263
Ayy dogru benimkide öyleee dün çiçeğimi mıncırladı çop olduİyiyim kuzu nolsun Yekta yerinde durmuyor yorucu zamanlar başladı sanırım emeklemeden ileri taşıdı olayı tutunup kalkıyor sürekli bi kaza olmasın diye peşinde geziyorum
Kız akşam uyutunca ne yapsam diye bakıyorum yoksa sabah benimde aklıma gelmezSenin gibi yetişemem ben böyle kızımaa vallahaa maşaallahh sanaa
Ben ne yapsam kara kara düşünürüm hep
Onu ben yapmıyorum isteKız akşam uyutunca ne yapsam diye bakıyorum yoksa sabah benimde aklıma gelmez
Ohh mis gibi görünüyor biz daha yataktayiz gece cok geç yattı birazdan hazirlarim kuzum bide kvlerdeyim amcası askere gitti dün o yuzden biraz öğünlerimiz gecikiyorIspanak mücver, bebe bisküvi, ceviz, tahin pekmez, çilek ve ıhlamursweetgirlcandy Jou 1mrw Lumix simin55 Dreamgirls Boncuk000 daha etiketlemediğim arkadaşlar kahvaltı neredeeeee :=))
Eki Görüntüle 3213263
Ohhh masallah kız sizIspanak mücver, bebe bisküvi, ceviz, tahin pekmez, çilek ve ıhlamursweetgirlcandy Jou 1mrw Lumix simin55 Dreamgirls Boncuk000 daha etiketlemediğim arkadaşlar kahvaltı neredeeeee :=))
Eki Görüntüle 3213263
Ooooo patatesli omlet bendemi yapsam diyordum heheheheh pişti oldukOhhh masallah kız sizJou ile ikiniz masallah tabaklar hep şahane oluyor biz dişten dolayı gece uyumadık anca uyandık uykumuz kaydı şimdi patatesli omlet yapacağım yanına da labne peynir veririm peynire de ceviz rendelerim tmm
Emzirmenin avantajları işte :)Onu ben yapmıyorum isteyaa bide emziriyorum pek istemiyo sonra bosuna yapmış oluyorum busaatte 11 i anca buluyo yedirmej
Bizde geciksek keşke 7de ayakta minnok kalk hazırla diyor geciksin ağlamaya başlıyor. Gece mama falan yemeyince tabi sabaha kadar baya acıkıyor.Ohh mis gibi görünüyor biz daha yataktayiz gece cok geç yattı birazdan hazirlarim kuzum bide kvlerdeyim amcası askere gitti dün o yuzden biraz öğünlerimiz gecikiyor
Oo benimde en sevdiğim ondan yapacaktım Hergün yumurta bıktı çocuk değişik bişi yapim bende dedim. Fotoları bekliyoruz ozaman:)Ohhh masallah kız sizJou ile ikiniz masallah tabaklar hep şahane oluyor biz dişten dolayı gece uyumadık anca uyandık uykumuz kaydı şimdi patatesli omlet yapacağım yanına da labne peynir veririm peynire de ceviz rendelerim tmm
Aynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor.Ooooo patatesli omlet bendemi yapsam diyordum heheheheh pişti olduksagol canım
Kız ocaktan sofraya zor yetiştirdim valla foto cekemedimEmzirmenin avantajları işte :)
Bizde geciksek keşke 7de ayakta minnok kalk hazırla diyor geciksin ağlamaya başlıyor. Gece mama falan yemeyince tabi sabaha kadar baya acıkıyor.
Oo benimde en sevdiğim ondan yapacaktım Hergün yumurta bıktı çocuk değişik bişi yapim bende dedim. Fotoları bekliyoruz ozaman:)
Aynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor.
Kız ocaktan sofraya zor yetiştirdim valla foto cekemedimbir de ben kendi tabağımla kiziminkini bir tutuyorum sizinki gibi güzel görünmüyor bizimki
Kııaaazzzzzz bende öyle ettimmAynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor.
Kız ocaktan sofraya zor yetiştirdim valla foto cekemedimbir de ben kendi tabağımla kiziminkini bir tutuyorum sizinki gibi güzel görünmüyor bizimki
Amaaaann niye güzel görüncek maksatt paylaşmakkAynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?