Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
benimde gelmiyor brokoli çorbası yapmış dün abla ilk başta sevmemiş ama sonra yemiş
kıyma kullanmadım tavuk suyu et suyu offffffffffffffffffffffffffffffffff
İlk başta red ediyorlar illaki.. Dün ilk defa yayla çorbası yaptık. Parka götürdüm yemedi. Akşam annem önüne ekmek koydu. Onu yerken çorbacıda arada götürdü Annem arada rüşvet vereceksin diyor

Kıskanç Sinirim bozulurdu ama ne diyeceksin ki.. Bir şey desen sen kıskanç olursun

Kuzum yeni gördüm ya . Bizde bugün aldık e bebekte indirim vardı prego aldım baby2go istiyordum aslinda ama bu daha makul geldi hem de çok memnun kalınan ürünmüş. Hepimize hayırlı olsun ins sever kuzular
Ben ilk prego ya göz koymuştum. Holmeri görünce daha uygun diye holmer aldım.

Kıymayı kesin dene kuzum inşallah sever Bende çok farklı şeyler vermedim daha benden de kaynaklı oluyor tabi.. Birlikte sofraya oturun mutlaka..

Melek kanadı dedikler dimi bende düşünüyorum bundan memnun musun deneyebildin mi?

Hayırlı uğurlu olsun boncuğum güle güle kullansın minnoş

Ayy kızlar ne zamandır buraya bakma fırsatım olmadı nabersiniz bebeler nasıl benimki hala emekleyemiyor diş filan da yok ortada 9,5 kilo yeryüzünde ne varsa yemek istiyor :)
Bizde de diş yok, emekleme yok karın üstü durmayı çok sevmiyor solucanımsı hareket ediyor bir şekilde hareket ediyor Ne bulursa illa ağzına alıcak
Bu arada nerelerden kız sennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…