Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Afiyet olsun
Kimyon bizim kullandığımız baharatlardan mı veriyorsun dimi birde şey sorcam bacım tarçın verdin mi hiç Seylan tarçını vermek gerekiyormuş galiba bilgin var mı?
Vermwdim kuzumm ama duymadımda veriliyomu pek ihtiyacımda olmuyo tarçına ondan herhalde
Ever bildiğimiz kimyon
Artık salçalı yemek yapıyorum buara birşey olmadı

Bende almayı düşünüyorum sürekli as falan olmuyo

Bende almayı düşünüyorum sürekli as falan olmuyo
Benim elim kolum kurutma makinem canım o olmasa napardım bilmiyorum. Hem ütüleme de yapmıyorum mis gibi içim rahat hem de çok kıyafet almama gerek kalmıyor yıkayıp kurutup ertesi gün aynı şeyleri giydirebiliyorum. Electrolux benimki çok tavsiye

Yaaaaaa dimii bi arkadaşım çok kırışıyoe dedi ama arçelikten almış eşimde orda çalışıyo ordan alır büyük ihtimal

Akşam yemeğaammııızzzzzz

Sabahki kaşarlı pankek
Kefir
Dun etmiştim arpa şehriyeyi

Arpa şehriye yatağında kıyma yemeği
Kızım hüpledi bunuda

Eki Görüntüle 3213963
Yaa ellerine sağlık nefisss. Sabah yumurta sarısı ile az ekmek içi yedi. Öğlen yoğurt yedi bu kadar daha. Akşama da şehriye çorbası yer sizin menüler çok iyi bizimki tek gıda gidiyor hadi hayırlısı

Reactions: Jou
Yaaaaaa dimii bi arkadaşım çok kırışıyoe dedi ama arçelikten almış eşimde orda çalışıyo ordan alır büyük ihtimal
Arçelik de güzel marka kuzum, programını bilemiyordur. Ben dolap kuruluğunda ve ekstra hassas tuşuna basıyorum ve içine kurutma topu atıyorum hiç de kırışmıyor. Kupkuru seçiyordur çok dolduruyordur

Bizimkide böyle memede aldığı için M -Murphy gibi çok fazla etmiyorum

Evet canım Saoalsın bende nemli bez ile silip üsten kolonya mı fıslatsam diye düşünmedim değil

Sevgili kizçeler nasılsıniz? Şimdi birşey soracam; 9.ay kontrokune gidenleriniz var mi? Biz 8 de gidemedik,depremdi kaos ortami vs vs.. 9.ay kontrolunde kan degerlerine bakiyolar mi,kan testi istiyolar mi? Biz hemen hemen hiç kan ilaci kullanmadik,cok gaz yaptı diye.şimdi korkuyorum kan degerleri düşük çikar mi diye,bilgisi ilgisi olan analar soyleyin hele noluyor?

Evet canım Saoalsın bende nemli bez ile silip üsten kolonya mı fıslatsam diye düşünmedim değil
Kolonya sürme agizlarina sokuyolar her seyi alkollu alkollu daha cok zararı dokunur. Sil geç. Zaten yeni degil mi seninkisi ne kadar kirli olacak? Bebelere mikrop da lazım, bagisikliklarinin gelisimi için :)

Kaşar ne kaşaridur acep afiyet olsun
Kuzum normal içimin kaşarından kullanıyorum
Elcomm öğlenki yemek vardı ama yemek istemedi bende muzlu pekmez ve cevizli yulaf ezmesi yaptım onu yedi

Canım ben hiç bir damla dahi kullanmadım ama çok şükür iyi kan düzeyi. Korkacak bir durum yok bence. Düşük olsa da öyle korkulacak bir düzeyde en azından olacağını sanmıyorum. Okadar yiyor içiyor mutlaka onlardan da almıştır

Ben gitmedim ama 9. Ayda kan bakicaz demisti doktorum. Koldan bi kac damla alinip degerlere bakiliyormus sanirim. Kan ilaci dedigin demir oluyor degil mi? Normalde 05 ml kullaniyorduk biz 8. Ay kontrolunde 010 mle yani iki katina cikardi doktorum, kilo artisiyla birlikte daha fazlasina ihtiyaclari oluyormus. Ek gıdayla belki tolere etmişsindir, kullanmadın diye illa düşük çıkacagını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…