Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arada bi değişiklik istemiş hahahah

En guzelini yapiyor valla. Bende elimden geldigi kadar herseyi tattirmaya calisiyorum . Bu arada kaç gündür kvlerde kaliyordum bugün geldim evime çok aktif olamadim foto falan atamadim

En guzelini yapiyor valla. Bende elimden geldigi kadar herseyi tattirmaya calisiyorum . Bu arada kaç gündür kvlerde kaliyordum bugün geldim evime çok aktif olamadim foto falan atamadim

Yarından itibaren bekliyoruz ozaman :)

Kizlar benim oğlan gıdıklanmadığı surece kahkaha atmiyor ya sadece yan yan sırıtıyor mutsuz bir bebek diye cok uzuluyorum okadar sebeklik ediyoruz ama hiç umrunda degil çok fazla göz temasida kurmak istemiyor uzuluyorum cok bu duruma

Kiz ne gormuyonuz mesajimi beniim, memeler diyorum memeler, nasillar memeler isiriliyomusunux yara fln oldu mi bnm isirmadigi halde dis degen yer tahris gibi oldu aciyo
Hahahahahahaha ayyy lumixxxx krize girdim çok pardon beybim etiket gelince yazıp çıkaydumm

İsırıyodu biara ama kızıyodum yapma hayır diyordum hep akıllandı pek yapmıyo

Canım bizimkide öyle onun karakteri ile alakalı bence. Birde bize gülmeyen çocuk başkalarına gülmeye başladı:)
Evett kuzumm bende öyle sen artık sizin yediklerinizi verirsinizki sen ne yemek yapıyosan onu verirsin
Ya öyle yapıyorum çoğu zaman onun yiyebileceği tarzda olunca. Yarın ne yapcan bende bakınayım bakalım :)

Reactions: Jou
Ben oturuyom öyle çamaşır asılcak nefret ettimm asmaktan

Hahahahahahaha ayyy lumixxxx krize girdim çok pardon beybim etiket gelince yazıp çıkaydumm

İsırıyodu biara ama kızıyodum yapma hayır diyordum hep akıllandı pek yapmıyo
Kiz bu isirmiyo da emerken disleri mi degiyo napiyosa cektikce aciyoo, napcam bilmiyom
Ben oturuyom öyle çamaşır asılcak nefret ettimm asmaktan
Bitmiyo is bitmiyooo sabah beri oturamadim bende, açım zaten yine, hep acum
Eveettt kızımın totosuu buyrun

M -Murphy aha aynı belistoş

Eki Görüntüle 3214060
Ay benekli kiyafeti de cok tatliiis

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…