Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vermwdim kuzumm ama duymadımda veriliyomu pek ihtiyacımda olmuyo tarçına ondan herhalde
Ever bildiğimiz kimyon
Artık salçalı yemek yapıyorum buara birşey olmadı
Bazı tariflerde tarçın var hep doktora baharat sormuştum 1 önceki ay 8. Ayda nane, kimyon, tarçın, kekik yazmış ama ben daha vermedim.

Reactions: Jou
Tv izletmiyorsun di mi? Ekrana maruz kalmaları göz teması kurmalarını azaltıyor.

Kurutma makinesi candır annemler bile aldırdım yeni ben daha alamadım Gugubicim senin aynı marka hava temizleyicisi de vardı dimi ben daha onu bile alamadım

Benimkide öyle yapıyo gece biara mahvoldum şimdi etmeyy inşallah bırakır

Bende açım

Cookk severizz böyle pijamaa alacam gene yaa
Bnmkinin de kiyafetleri olmuyo kalmadi biseyi bi alisveris lazim
Yok kuzum verebilirsin amaa ben hala alamadım
Yarin vericm galiba, pirincli zeytinyagli kereviz yemegi yapiim diyorum minik minik, insallah yer

Bnmkinin de kiyafetleri olmuyo kalmadi biseyi bi alisveris lazim
Benimkide kuculmeye başladı 6 9 luk var hep 12 18 almam lazım artık yazda geliyo kısa alayim

Ama bu gene 6 9 luk iyi oluyo genede bol geliyo
Yarin vericm galiba, pirincli zeytinyagli kereviz yemegi yapiim diyorum minik minik, insallah yer
Zaten yumoş gibi oluyo ezdikçe verirsin

Valla kuzum benimki kimseye kahkaha atmiyor amcasi halasi teyzeleri neneler dedeler herkes ugrasio asla kimseye gülmüyor sadece yan yan sırıtıyor umarim karakteridir .. gercekten acaba mutsuz bir bebegim mi var demekten alikoyamiyorum kendimi yabancida ayirmiyor herkese gider mesela sıck kanlı ama kahkaha yok hic

Tv izletmiyorsun di mi? Ekrana maruz kalmaları göz teması kurmalarını azaltıyor.
Hayir hiç. Sadece babasi izlerken bazen bakiyor ama oda haber kanali yada film. Bide sadece gözü ilisir baktirmam oyun oynuyo oluyoruz yerde ilgisini cekiyorum kendime hemen

Damadımız pek sert

Hayir hiç. Sadece babasi izlerken bazen bakiyor ama oda haber kanali yada film. Bide sadece gözü ilisir baktirmam oyun oynuyo oluyoruz yerde ilgisini cekiyorum kendime hemen
Cool bi bebek öyleyse. Illa herkese boncuk dağıtacak hali yok ya bebişin hepsinin bi karakteri var. Ilerde nasıl bir mizaca sahip olacakları daha şimdiden belli oluyor

Ben verdim, nefret etti. Iki kez farkli varyasyonlar da kakalamaya calistim ama olmadı. Yemegi boşa gitti
Ayy yedek yemek de yapim bari o zmn ben
Benimkide kuculmeye başladı 6 9 luk var hep 12 18 almam lazım artık yazda geliyo kısa alayim

Ama bu gene 6 9 luk iyi oluyo genede bol geliyo

Zaten yumoş gibi oluyo ezdikçe verirsin
Pureye alisti ya gecen kofte patates yemego yaptim sulu, cok pitirli gedi yemedi hic

Evet demir ilaci canim,inş iyidir kan degerleri de

Inşallah canim ya,anne sutu agirlikli gidiyoruz hala o yuzden korktum.ek gida aliyo ama temeli anne sutu,o da malum kan degerlerini pek arttirmiyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…