Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öylee tabiii karnında ona göre tedavilerde ediyorr doktorr yaptırıpta geç kalmamakta en iyisi gibi geldi bana da

E bebekten çıktım şimdi bişeyler almamak için zor tuttum kendimi kızlar 79 TL lik hamile taytı 49 a düşmüş bilginiz olsun denemedim nasıl duracak ama güzel gibi
Bugün ben de hamile jean aldım. Lcw de 3 al 2 öde vardı. Almak isteyenler için güzel indirimler olabiliyor yakalanırsa

Ben de arada bakıyorum isimleri tarıyorum bir tek Ali ismi hoşuma gidiyor kısa net anlaşılır kocam beğenmedi onu da. Aklınızda isim olanlar paylaşmak isteyenler varsa seve seve dinleriz fikir olur

Ali de çok güzel isim, hem kısa da dediğin gibi

ben öz Türkçe isimlere bakmıştım benim ismim de öz Türkçe, Özge ismim

bir de içinde Ay geçsin istemiştim, bir öz Türkçe, bir de global bi ismi olsun istiyorum, yurt dışında da kullansın diye, 2. ismini muhtemelen global bi isim vericem

2 isim konusunda ben sorun yaşadığım için tek düşünüyorum. Mahkemeye verip sildirdim en sonundaçoook uzun oluyor. Soyadı kısa ise 2 isim sorun olmaz tabii. Ben de aynı kafadayım global olmasını istiyorum. Olmasa da en azından içinde ş ü falan Türkçe karakter olmamasına dikkat edicem. Eşim de Türkçe isim istiyor. Bu kriterlere uyan isim var mı bilmiyorumBöyle olunca seçenek kısıtlı oluyor

sen ikili test yaptıracak mısın? Eğer yaptıracaksan bi miktar daha erken gitmekte fayda var ama yaptırmayacaksan ve yine de ben o zamana kadar dayanamam diyosan kaçak göçek bi ara randevu ayarla
kuzum ben eşimin ısrarı üzerine nipt testi yaptırdım onun sonucu da iki haftayı bulur diyorlar. kaçak Göcek nasıl kendi doktorum da mı

Bir de bence özellikle büyüklerle falan paylaşmamak lâzım isimleri bence, her şeye bi kulp bulunuyor. Ben bi ara Lodos ismine çok yükselmiştim. Yok baş ağrısı yok bilmem ne, her kafadan bi ses çıktı, benim ismim Lodos olsa çok havalı olurdu valla

elimi uzatıp, merhaba ben Lodos desem mesela çok havalı bence, hem ağrıtacaksa da onların başını ağrıtacak valla

hahaha benim adım da Özge bende eşimle aynı harfle başlayan bı isim koymayı düşünüyorum sonra da boynuma bitane kolye aldirtcam

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-30-20-14-52-956_com.mi.globalbrowser.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Ben de arada bakıyorum isimleri tarıyorum bir tek Ali ismi hoşuma gidiyor kısa net anlaşılır kocam beğenmedi onu da. Aklınızda isim olanlar paylaşmak isteyenler varsa seve seve dinleriz fikir olur
Erkekmi olcak cinsiyetinizz yaa biz esimle çoktan erkek ismi zaten hep belliydi hiç degişmedi YiğitAli olacaakk kız olursa almira minel yada ecrin minel

Benim eşim kimseyede sormaz söyleemezz bu huyunu cok seviyorumm kendii karar verdi isminii bana da demişti kim nederse desin ismini falan karısmasın sakın demiştii dedim kim karışcakk yani

kuzum ben eşimin ısrarı üzerine nipt testi yaptırdım onun sonucu da iki haftayı bulur diyorlar. kaçak Göcek nasıl kendi doktorum da mı

bi kere mesela benim bulantım kesilmişti paniklemiştim kendi kontrolüme de 15 gün vardı, yakınlardaki başka hastaneden randevu almıştım, sınra kendi doktoruma itiraf ettim

Öylee tabiii karnında ona göre tedavilerde ediyorr doktorr yaptırıpta geç kalmamakta en iyisi gibi geldi bana da
Tarama testlerinde genetik hastalıklara bakılıyor canım, yani anne karnında tedavi edilecek bir şey yok aslında.

Ama 20.haftalarda yapılan detaylı ultrason çok önemli, onda işte erken müdahale edilebilecek hastalıklar görülebiliyor.

Aynenn genelde genetik olurr allahh hepimize sağlıklı bi evlat nasip etsin inşaallahhh
Ama eşimin ısrarıyla illaki yaptırabilirimm o kesin huyunu bilirim kafamız rahat olsun der hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…