Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tüikten baktım da Ömer asaf koymuş herkes ne garip. Kopya çeke çeke herkeste aynı isim olmuş bu isimde özel biri var ben tanımıyorum yA da
Ben sınıf öğretmeniyim.
Pandemiden dolayı ara verdim.
En son okuttuğum 18 kişilik sınıfımda ilk adı Ayşe olan 3, Ahmet olan 5 tane öğrencim vardı.

O sınıftan önce 4’leri mezun etmiştim, 15 kişilik sınıfımda da ilk adı Elif olan 5 tane öğrencim vardı.

Yani bazı yıllar bazı klasik isimler bile favori olabiliyor.

Bu yıl Asaf yılı, Ömer Asaf, Ahmet Asaf, Ali Asaf.

Bu arada aldığım hamile külotu geldi acayip garip bi his kocaman bir karın kısmı var o kadar büyüyecek mi karnımızürktüm hiç yüzleşmemiştim bunla
Ben bikere hamile değildimm hamiellik külot almıştım hatta tedi den belki bu ay kalırım demiştim tabi kalamamıştımm sonra hamile olduğumu öğrenince hemen aldım giydi öyle öyle güzel hayal ettimki hemde çok rahat onlar zaten

Erkek olursa Toprak, kız olursa Umay diye düşünüyoruz.

bu iki isim hep bende çok güzel anılar çağrıştırır

Umay Umay vardı çok güzel sesi vardı

Toprak da; eskiden Aydan Şener'in bi filmi vardı Toprak Sergen'le. Ay ışığında saklıdır ismi. O da onu hatırlatıyo, iki isim de çok güzel inşallah sağlıkla gelsin isimleri zaten harika

Ayşe'ye çok şaşırdım o kadar eski ki artık koyulmuyor şimdi koyan olsa bu ismi çocuk hiç denk gelmez diye düşünüyordum yanılmışım

ne güzel anaç bi mesleğin var Canan 24 Kasım'da senin gününü kutlayalım burada

Bense çocuk gelişim öğretmeniyim canım

Ya evet, çok seviyorum mesleğimi.
Şubat’ta 37 yaşıma giricem, hiç çocuk hasreti çekmedim şimdiye kadar.
Hepsini o kadar çok seviyorum ki...

İkili yaptırmayı hiç düşünmüyorum canım.
Yaptırırsam fetal DNA yaptırırım.
Ona da daha vakit var sanırım.
Ben de düşünmüyorum canım senin fikrini de merak ettim.
Peki bu detaylı ultrasona ikili test yaptırırsak mı giriyoruz yoksa ben sadece detaylı ultrason istiyorum diyebiliyor muyum?

Sende mi pandemiden dolayı çalışmayanlardansın yoksa?
Kuzum ben evlendim daha çalışamadımm burda pek yoktu iş alımı zaten hep tedavilet görüyordum bebek için iznim kolay olmaz diyede çalışamadımm öyle de kaldı ama bebişim büyüdüğü zaman hangi okulda çalışırsam orda beraber olcam onla naca beraber kanca beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…