Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız ağlatacan şimdi hepimizi.
Zaten ağlamaya yer arıyoruz.
Yaaaaa zaten karnıma dokunmuş konuşuyorumm tutamıyorum kendimii hıçkıra hıçkıra resmen bu hayatta yavrundan başka kimsen olmadığını düşünürsün öyle eşinden başka kimsen olmadığını anne olanlara çok daha iyi anladım duygusunu

Benim doktorum normal reçete yazdı 4 kutu eczane benden hiç para almadı. Sizin SGK güvenceniz yok mu ki neden ücretli alıyorsunuz

benim sgk var özel sigortam da var, ama özel sigortam doğumla ilgili ilaçları karşılamıyo

sgk nın karşıladığını hiç bilmiyodum Canan yazana kadar gittiğimde ilk iş onu halledeyim

bi de bizim salaklığımız eczaneye gittiğimde direkt özel sigortam karşılamıyo diyoruz, sgk söylemek hiç aklıma gelmedi ki reçeteyle gidince oluyosa, reçete var, salak kafam

Benim doktorum normal reçete yazdı 4 kutu eczane benden hiç para almadı. Sizin SGK güvenceniz yok mu ki neden ücretli alıyorsunuz
Normal reçetede SGK yüzde 80 karşılıyor diye biliyorum.
Benim hep öyle oluyor canım.
Belki sana rapor çıkarmıştır doktorun.

Yazdığı diğer ilaçları da ücretsiz mi alıyorsun, yoksa yüzde 20 ödüyor musun?

Mesela ben Progestan iğne kullanıyorum, içinde 5 tane var.
Normalde 77 lira, SGK’ya 55 lira, ben o 55’in yüzde 20’sini yani 11 lirayı ödüyorum.

benn 11+6 dayım yarın 12
bana doktor haftaya gitmemi söyledi hem ikili test yapalım hem de cinsiyete bakalım dedi, test sırasında bakacak muhtemelen cinsiyete
Başı sen çekiyorsun herhalde grupta
Uykusuz gecelerde bi şikayet et soracam sana saklayabilsek bu mesajları yakındığımız zaman yollarız birbirimize

bak işte bu bizim kendi salaklığımız, reçetem var normalde, biz eczaneye gidip özel sigortam karşılamıyo diyoruz güler misin ağlar mısın

Bilmiyorum ki canım bana söylemedi rapor çıkarttıysa da. Normal reçete verdi elime gittik eczaneden aldık sonra. Belki de rapor çıkarttı ama hemen çıkıyor mu rapor. Çünkü o anda verdi.

Başka ilaç kullanmadığım için de o karşılaştırmayı yapamadım şimdi.

4 kutu yazıyordu reçetede. 4 kutu verdi eczane de. Cumartesi randevum varya gidince sorarım

benim en son gittiğimde 11+0'dı. Hem kocamandı hem her yeri ayrı oynuyodu bence kesin gördü söylemedi ben umutluyum valla 13'te görecek söylesin de ismiyle hitap edelim artık
İsim seçtiniz mi diğer kızlar sizde isim var mı?? Benim erkek çıkarsa tam bir muamma hiçbiri güzel gelmiyor.

bak işte bu bizim kendi salaklığımız, reçetem var normalde, biz eczaneye gidip özel sigortam karşılamıyo diyoruz güler misin ağlar mısın
Benim de tamamlayıcı özel sigortam da var ayrıca ama eczanede onu hiç söylemiyorum. Sen hamilelik paketin yok diye karşılamıyor gibi mi düşündün ki?

Kaç paket kullandın şimdiye kadar umarım çok olmamıştır

benim çalıştığım şirketim yapmıştı özel sigortamı ama doğumu kapsamıyo, ben de hep eczanede öyle söylüyorum hiç sgk'yı söylemedim

transferden beri alıyorum valla

Yalnız canım SGK anlaşması olan hastanenin kadın doğumcusunun yazması gerekiyor diye biliyorum.
Ben Medicana’ya gidiyorum, orası SGK ile anlaşmalı.

Tüp bebek merkezi SGK kapsamında olduğunu sanmıyorum.

Bu zamana kadar kazıklanmadın yani, merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…