Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Umay’ı Türk mitolojisisinden seçmiştik. İlk hamileliğimde de kız olsa Umay erkek olsa Göktürk Abay diye kararlaştırmıştık. Göktürk Abay oldu ama Allah nasip etmedi. Erkek olarak mitolojik sevdiğim isim olmayınca Ateş ya da Toprak dedim, eşim Toprak istedi. Benim adım Alev. Ateş olursa güzel olur dedim ama eşkiya dünyaya hükümdar olmaz diye bir dizi varmış. Orda Ateş diye biri varmış, hainmiş, olmazmış Ateş. Çok iyi bilirim o filmi. Münir Özkul vardı.

ahahaa Ateş de çok güzel halbu ki aklımızda nasıl yer ediyorsa öyle kalıyor demek ki ama Toprak şahane

Ay süpermiş.
Ben tekrar öğretmenliğe dönmek için çok sabırsızlanıyorum.
O kadar çok özledim ki mesleğimi.
Bebişi 2-3 yaşına kadar büyütüp hemen başlamak istiyorum inşallah.

Ya ahahah saçma bir soru oldu dimi hiç bilmiyorum bu süreçleri ne bilim onu yaptırırsan hayır illa ikili teste de bakılsın şartı koşarlar mı bilemedim ondan sordum of
Ya ama doktorundan rica etsek ense kalınlığını görebiliyor musunuz diye bakar bence.

Nedir yani, şurda kaç ultrason görüntüsüne cinsiyet tahmini yaptık.
Taş attık da kolumuz mu yoruldu, bildiğimiz kadar bişiyler söyledik işte.

Acaba birinde çıktımı cinsiyet yaaa yada hep beraber aynı andamı öğrneicezz

Ay hadi inşallah canım, çok merak ediyorum Ramzi tutacak mı diye.
Senin usg’yi ben görmedim ama erkek denmiş heralde.
Söylediğim herkesinkine ne dediysem kaydettim çünkü.

Ramzi'ye göre erkek, Çin Takvimi'ne ve hislerime göre kız

çünkü çok hareketliydi isyankâr, asi, özgürlüğüne düşkün bi kız olduğunu düşünüyorum

sweet haftaya muhtemelen cinsiyet belli olacak

erkek dedin bana aklımda, unutmadım
Benimde erkek Ramzi'ye göre bekliyorum bakalım
Kız ağlatacan şimdi hepimizi.
Zaten ağlamaya yer arıyoruz.
Bak şimdi Canan sabah bir video izledim bir maymun başka bir maymunun yavrusunu vurarak ağaçtan düşürmeye çalışıyor anne maymun gelip yavrusunu kucağına alıyor 15 dk buna ağladım

Aynen ben de kız hissediyorum ve Çin takvimi de kız.

Ancak Ramzi Bey erkek diyor.
Çin takvimi annemde kardesimde ve bende iki çocuğunda da tutmuş ve ona göre erkek benim annem de diyor ki çok düşünme cinsiyeti belli. Bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…