Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugün benimde hep bulantılarım vardı mutfağa gitmeye korkuyorum değişik değişik kokular geliyo burnumaa takacam burnuma pamuk az kaldı

aynen bitti derken en başa dönmüştü şimdi çok güzel komple bitti

kızlar ya benim doktorum aralığın başında gel vitaminlere o zamn baslariz dedi. Ama o zamanda 14 haftalık oluyor. siz ne dersiniz bu duruma ?

sen ikili test yaptıracak mısın? Eğer yaptıracaksan bi miktar daha erken gitmekte fayda var ama yaptırmayacaksan ve yine de ben o zamana kadar dayanamam diyosan kaçak göçek bi ara randevu ayarla

İkili testten cinsiyet sonucu da mı çıkıyor tam anlamadım burayı

ben ikili teste gittiğimde cinsiyete de bakacak ama nasıl olacak bilmiyorum, kandan mı yoksa ultrasondan mı hiç bilmiyorum

mayıs ayı annelerinde de hep ikili testte öğrenenler olmuş ama nasıl yapılıyo bilmiyorum hiç

Ikili test nasıl yapıyorlar kızlarr kandanmı
Testlere ikili üçlü dörtlü denme sebebi hormon sayısıymış ikili testte kandaki iki hormona üçlü testte kandaki üç hormona falan bakılıyormuş. Ultrasonla kan sonuçlarını birleştirip bir risk oranı söylüyorlarmış. Tam ne zaman gidilmesi lazım biliyor musunuz?? 10+6 falan 11. Haftada gösteriyor uygulama onu anlayamadım. Yani mesela şu an benim 8+4 mü ne ama uygulama 9. Haftadasın diyor.

Reactions: Jou
Bu fetal DNA testinde direkt cinsiyet sonucu da çıkıyormuş da ikilide böyle bişi var mı bilemedim onu

benim bildiğim 11 ile 14. hafta arasında yapılması gerekiyor ikili testin

9. haftanın içinde olduğun için öyle yazıyordur

sen eğer yaptıracaksan 11'e girdiğinde sor istersen doktoruna ne zaman yapalım diye

benim bildiğim 11 ile 14. hafta arasında yapılması gerekiyor ikili testin

9. haftanın içinde olduğun için öyle yazıyordur

sen eğer yaptıracaksan 11'e girdiğinde sor istersen doktoruna ne zaman yapalım diye
Öyle yapayım bi ararım evet yaptıracağım sen yaptıracak mısın?? Burda yaptıran olmadı galiba hiç di mi daha

Doktorum bana daha önce hiç onuda demedii aslında ben 1 aralıkta gidicem o zaman uygulamaya göre 12ci haftaya girmis olurum ama 11 olcak denk geliyor aslındaa

Öyle yapayım bi ararım evet yaptıracağım sen yaptıracak mısın?? Burda yaptıran olmadı galiba hiç di mi daha

ben ikiliyi yaptıracağım aslında istediğimden değil, sonuç ne olursa kararımı değiştirmeyecek ama eşim içi rahat etsin istiyor doktor da yapalım deyince tamam dedim

çarşamba gidiyorum bakalım

ben ikiliyi yaptıracağım aslında istediğimden değil, sonuç ne olursa kararımı değiştirmeyecek ama eşim içi rahat etsin istiyor doktor da yapalım deyince tamam dedim

çarşamba gidiyorum bakalım
Yanii aslında tamam yaptırmak istemiyorum ama yaptırsamda birşey değiştirmicek eşim şimdi doktor öyle dediyse kafamız rahat olsun diyede yaptırmak isterr ben de onun için yaptırabilirim 1kasımda gittim doktor bize ondan hiç bahsetmedii acaba aç karnamı ediyolar testi ona göre gidiyim 1aralıkta

İkili testte detaylıca ultrasonla bakıyorlar ya, normal kontrol gibi 2 dk sürmüyor yani.
Bebek hareket etmezse bazen git yürü, bir şey ye gel falan diyorlar.
Ense ve burun tam görünür olmalı çünkü.

İşte detaylı bakarken cinsiyete de bakıyorlar genelde.

İkili testin kan sonucunda cinsiyet belli olmaz.
Fetal DNA testte cinsiyet kesin belli oluyor.

ben yazdım doktorun asistanına aç karnına mı gelmem lâzım diye, yok fark etmiyo dedi

aynen ben de öyle down sendromu ile karşılaşırsam kararım değişmez benim de eşim yaptıralım dedi, yaptırıcaz

sağ salim sağlıkla doğsun hepimizin bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…