Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çin takvimi annemde kardesimde ve bende iki çocuğunda da tutmuş ve ona göre erkek benim annem de diyor ki çok düşünme cinsiyeti belli. Bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da
balkiz bana da görümce çin takviminden bakıp erkek dedi üstüne bir de gidip kıyafet almış ama şöyle bişey var otomatik çin takviminde kız çıkıyor -C-A-N-A-N- da ramzi ye göre kız dedi bakalım hayırlısı Allah'tan başka birde nud diye bişe varmış ona bakan çıkmadı

Ay bir tek ben duygusuzum sanırım.
Çin takvimi annemde kardesimde ve bende iki çocuğunda da tutmuş ve ona göre erkek benim annem de diyor ki çok düşünme cinsiyeti belli. Bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da
Aynen öyle kuzum, hayırlısı.

rollercoaster belki bana seni sevip senin adını koymuşlardır dünya küçük ne de olsa

ay Özge sen ne tatlısın yaaa

Ayy Özgeler ikiniz de çok tatlısınız
Toplamalı çıkarmalı bir şey yapılıyor otomatik olan onu direk kendisi yapıyor kuzum o yüzden farklı cinsiyet çıkıyordur. Valla işte zamanı gelmeden bilemicez hiçbir türlü

hahaha benim adım da Özge bende eşimle aynı harfle başlayan bı isim koymayı düşünüyorum sonra da boynuma bitane kolye aldirtcam
Benim eşimle kızımın baş harfi fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20211117-204158_Gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 43
Asya bana da göz kırpıyor. Unisex isim de istemiyorum yaa bazen iş yerinde vatandaş oluyor aranacak ne diyeceğimi bilemiyorum bazı isimlerde bey mi hanım mı belli değil
Aynen o anlamda biraz zor olabilir asya da Yekta da ta evlenmeden önce hayalimdi bakalım

34 e girdim ekim 4.

Artık tek merak ettiğim cinsiyet kaldı bugün itibari ile 12. Haftadayız.

Ben oğlum olacak hissediyorum bakalım minnak kız mı erkek mi !
Gostermedimi canım 2li testte cinsiyetini. Bende merak içindeyim cumartesi günü inşallah gosterirde tam netlestiririz cinsiyeti. Benimde kız geçiyor canım.

onda 6. ya da 7. hafta ultrason resmine göre yorum yapılıyor, ultrasonda plasentanın kesenin sağında ya da solunda yerleşmesine göre yorumlanıyor. Teorinin sahibi Ramzi Bey'ciğimiz
Ha duymuştum demek o ramzi miymiş Çin takvimi bazen tutuyormuş da zaten yüzde elli ihtimal var yani illa tutacak birilerinde

Yaaaa
Bir arkadaş 11+5te kontole gittiğinde cinsiyetini söylemiş doktoru erkek bebek daha erken belli ediyormuş sanırım kendini
11-12.haftalarda nub dan tahmin ediyorlar
İsim seçtiniz mi diğer kızlar sizde isim var mı?? Benim erkek çıkarsa tam bir muamma hiçbiri güzel gelmiyor.
Valla kıza seçenek çok erkeğe pek yok öyle çok beğendiğim bi isim falan

Ay akşam üstü uyumuşum rüyamda bi doktora gidiyorum başka bir doktor eşiyle birlikte bakıyorlar. Neyse yattım baktı hemen kalktı damar yolu açmaya koluma. Diyorum noldu kalp atışı yok mu doktor seslenmiyor Sonra ultrasonu gösteriyor ikiz bebek. Diyorum ne ikizi tekti sonradan mı oldu Damar yolumu hiç acıtmadan açtı. Diyorum ki bundan sonra size gelcem damar yolu açtırmaya

Bende erkekte Yekta ve Egemen ismini beğeniyorum. Ama isimlerinin anlamlarından dolayı eşim istemiyor

Selamlar. Ben 10.haftadayım. Giderek sıklaşan sağ kasık ağrısı sancı gibi geliyor acıyor. Bacağıma dizime kadar hissediyorum. Rahim büyümesidir diyorum fakat tüm bölgede değil sadece sağ kasıkta oluyor. Sizde de oluyor mu?

hayrolsun canım. ya bende inst bı doktorda gordum 20 haftalık kadın kontrole gitmis 2 zannederken 3 uz cikior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…