Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım hosgeldin öncelikle eğer kanama vs yoksa sıkıntı yok. bende o aşamaları atlattım.

Ramzi'ye göre erkek, Çin Takvimi'ne ve hislerime göre kız

çünkü çok hareketliydi isyankâr, asi, özgürlüğüne düşkün bi kız olduğunu düşünüyorum
Ultrasonda çok hareketliyse erkek kundaklanmış gibi yatıyorsa kızmış canım Bi arkadaşım söylemişti seninki muhtemelen erkek canım

hayrolsun canım. ya bende inst bı doktorda gordum 20 haftalık kadın kontrole gitmis 2 zannederken 3 uz cikior
Ay evet gördüm onu yaaa
Ultrasonda çok hareketliyse erkek kundaklanmış gibi yatıyorsa kızmış canım Bi arkadaşım söylemişti seninki muhtemelen erkek canım
Benimki de kuduruktu Cuma randevum var bakalım belki tahminde bulunur

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
Niye kız istiyor acaba kendine neymiş ya hiç anlamıyorum bu muhabbetlere ne gerek var

Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?

Niye kız istiyor acaba kendine neymiş ya hiç anlamıyorum bu muhabbetlere ne gerek var
Çünkü 3 tane oğlu var Geçen isimler bulmuş hepsi de kız ismi eşim gelmiş bana sayıyor ha bide Kuran dan olacak demiş ben öyle anladım. Ben konuşmadığım için eşim bişey demiyor o dedi falan diye de anlıyorum

Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?
Prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 kere o bana yetiyor. Prilam etki etmezse zofer veriyormuş sanırım doktorlar. Gittiğinizde söyleyin etki etmiyor diye

Çok istiyorsa kendi doğuraydı bir de böyle isme karışmazlar mı tam çıldırmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…