Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
nereden de geldi aklına hormonlardan bence anaç duygularla aklına gelmiş olmalı sanırım istesen bile almazlar riske atmamak için

başka güzel bir şey yaparsın
Öyle yaparım bende içimde kalmasın da dogurduktan sonra 6ay da öyle beklemek gerekiyormuş demekki ne yapalım inşallah kimse ihtiyaç duymaz rabbim herkesi korusun

Bende öyle aşırı büyüme yok az var. Ama ara ara kaşıntı feci oluyor
Suyu birazdaha artmam lazım sürekli değil tabiii yemek kaşığı kadar geldi sadece takip edecem gene 2buçuğa çıkarmam lazım suyu 1buçuk içiyordum
Enfeksiyon olsa sürekli olur diye düşünüyorum. Yine gittiğinde bi idrar tahlili verirsin
Kız Allah iyiliğini versin ne güldüm Yekta ya bayılıyorum ya oğlum olursa net yani öyle böyle değil ama ben bu kadar istediğim için kızım olur olsun ne olursa başım üstüne
Bende kız erkek yekta diyordum da eskiden eşim cık diyor

Ben kız görüyorum, sen de bak istersen.

canım hosgeldin öncelikle eğer kanama vs yoksa sıkıntı yok. bende o aşamaları atlattım.
Teşekkür ederim siz de hoşgeldiniz dinlenince geçti şükür sabah rahat uyandım. Yormuşum kendimi sanıırm ondan olmuş olabilir

Doktor herkes de yaş riski çıkar senin yaş grubunda dedi kanla alakası yok sanırım ben öyle anladım herşey yolunda diye uzun uzun anlattı ben biraz
Gerilince,

Ayyy kızlar hep soruyorum soruyorumm ama bu baya sarı akıntı gelmeye başladı acaba enfekdiyonmu kapmaya başlıyorum.nediirr
Canım bende de sarı akıntı vardı idrarımda enfeksiyon çıktı doktor sorun olarak görmedi ilaç vb gibi bir şey de vermedi. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde faranjit geçiriyordum zaten beklediğim bir şeydi

Reactions: Jou
Ayyy kızlar hep soruyorum soruyorumm ama bu baya sarı akıntı gelmeye başladı acaba enfekdiyonmu kapmaya başlıyorum.nediirr
Kız hamilelikte oluyor ki bende hep bu akıntı var çok şükür başka yan etkisi yok yani doktora dedim bende açık yeşil ve sarı gibi akıntım var normaldir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…