Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen ben de kız hissediyorum ve Çin takvimi de kız.

Ancak Ramzi Bey erkek diyor.
Merhaba canım ben çin takvimine bakıyorum gebe ve budizz var ikisinde de farklı çıkıyor rica etsem biliyor musun hangi site doğru aynı bilgileri girip birinde kız birinde erkek çıkıyor . 18.09.1986 doğumluyum son adet tarihi 26 ağustostu 2 gün geri şuan hadi 28 ağustos 2021olsun. Gebe kalma eylül olarak mi hesaplanıyor bu durumda acaba yoksa sat mi rica etsem bana bir el at

Çok istiyorsa kendi doğuraydı bir de böyle isme karışmazlar mı tam çıldırmalık
Aynen valla
Zofer ve ek bir ilaç daha verdi ama onları kullanmak istemedim. Prilam daha masum bi ilaç sanırım. Günde 1-2 bardak su anca içebiliyorum. Su bile midemi bulandırıyor.
Doktor verdiyse bence iç zorlama kendini çok
Ayyy kızlar hep soruyorum soruyorumm ama bu baya sarı akıntı gelmeye başladı acaba enfekdiyonmu kapmaya başlıyorum.nediirr
Sürekli mi kuzu? Bende ara ara oluyor sık değil. Suyu bol içmeye çalış enfeksiyon varsa bile temizlenir
Aynen öyle benimde gönlüm kızdan yana ama asla kızım olsun diye dua etmem yani. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yani ne önemi var cinsiyetin. Dua etmesine şaşırdım valla kız olsun diye
Eşim dedi de direkt annesinin olduğunu demedi tabi ben anladım başka kim dua edecek kızım olsun diye

Sivilce mi çıkmış?
Benim toto, sırt, gerdan, şimdi de suratımda çıkıyo.
Hep bu iğneler yapıyo, neyse 9 gün kaldı.
kuzu bende de var ya ben iğne kullanmıyorum hele totodaki bir baş tutmuş durdurana aşkolsun. direk ezdim başını acımadan valla çok pis sırt ağrısı yapıyor bir de utanmadan sivilcesin sen ya altiustu haddini bildirdim ama

İkili test yaptıranlar paylaşırsa sevinirim
Edacim cumartesi günü yaptıracağım sonucu paylaşırım zaten burda. Fakat İstanbul'da bir arkadaşımda hamile oda yaptırdı biraz sıkıntı görmüş doktoru. Genetiği yonlendirmis o incelenecekmis sanırım. Ama o arkadaşımın yaşında 36 yasinda

Birde bacaklarıma şimdiden kramp giriyor çok ayakta kalınca basamiyorum ustune
Akıntı ve mide bulantısı dışında şimdilik iyiyim canım bir sıkıntı yok şükürler olsun
Ben akıntı daha görmedim. Sadece karnım geriliyor ve bazen ağrıyor. acaba şimdiden neden kramp giriyor ben inanılmaz acemiyim sen daha iyi bilirsin bizi yönlendir.

Ben akıntı daha görmedim. Sadece karnım geriliyor ve bazen ağrıyor. acaba şimdiden neden kramp giriyor ben inanılmaz acemiyim sen daha iyi bilirsin bizi yönlendir.
Şimdiden bebeyagi badem yağı vazelin gibi ürünler kullanmaya başla canım gerginlik hissediyorsan çatlama olayı olmasın aman. Valla tatlım tecrübe var ama emin ol birbirini asla tutmuyor. Ben ilk hamileligimde mide bulantısından başka bişey yaşamadım ama bunda halsizlik fazla bulantı fazla sürekli uyuma isteği fazla kramplar şimdiden başladı. Magnezyum desteği verir gibime geliyor doktorum.

Suyu birazdaha artmam lazım sürekli değil tabiii yemek kaşığı kadar geldi sadece takip edecem gene 2buçuğa çıkarmam lazım suyu 1buçuk içiyordum

Canim
Telefon dondu bi türlü alintilayamadim canim.seni ugrastirmis olcam ama beni 6.6.2022 yapar mısın 11arti 3 olduk bu gece itibariyle

Kız Allah iyiliğini versin ne güldüm Yekta ya bayılıyorum ya oğlum olursa net yani öyle böyle değil ama ben bu kadar istediğim için kızım olur olsun ne olursa başım üstüne

Üzüldüm şimdi nedense kan vermek istedim birden icime mi doğdu bilmiyorum. Rh - kan gurubum acaba ihtiyacı olan varımdır diye gece gece içim içimi yedi yahu

nereden de geldi aklına hormonlardan bence anaç duygularla aklına gelmiş olmalı sanırım istesen bile almazlar riske atmamak için

başka güzel bir şey yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…