Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?
Burdaki kızlar ayvanın çok iyi geldiğini belirtmişti sende dene canım

Erkek olursa Toprak, kız olursa Umay diye düşünüyoruz.
ayy kızımız olursa bizimkinin de ismi Umay olucak :)
teeee evlenmeden önce belliydi :)
Eşim buldu ismi çok istiyor kızımız olsun.
hatta umay umay diye geziyor evin içinde :) :)
diyorum daha belli değil cinsiyeti bi dur.
yok diyor hissediyorum ben Umayımız geliyor :)

Ahahah. Umay bizim de evlenmeden belliydi.

Reactions: kdv
Benim de Umay çok hoşuma gidiyor eski Türklerde Tanrıça gibi bir anlamı var bir Sosyal bilgiler öğretmeni olarak tutuyorum bu ismi ama küçüklüğümden beri kız için çok istediğim bir isim var kız olursa onu koyacağım inşallah

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
ayyy bir kv vakası da ben de var.
bir aralar canım paso ekşi istiyordu. şimdi o dönemimde geçti gerçi.
neyse dedim anne galiba kız gelicek ekşi yiyip duruyorum. o da sen de mi kız doğurcan bi erkek doğuramadınız gitti dedi.
görümcemin de iki kızı var. bunu söylerken de görümcem de yanımdaydı. görümcem de üzüldü öyle diyince kvdem.
sonra ben de sinirlendim bunun suçlusu ben miyim git oğluna sor neden kız çocuk yaptın diye dedim. nasıl yani dedi cinsiyetin oğlumla ne alakası var. dedim cinsiyetini oğlun belirliyor. olur mu öyle şey dedi. dedim bal gibi de oluyor.
eve gelince eşime anlattım böyle böyle oldu sağlıklı olsun diye dua edeceğine bu şekilde söylüyor. eşim şok oldu tabi. görümcemle konuştuk sonrasında bana da çok çektirdi bu konu da. ona sürekli sus diyorum ama susmuyor bak seni de üzdü falan dedi.
sonra ben hiç konuşmadım kvle ne aradım ne sordum. görümcem herhalde demiştir sana dargın falan diye. aradı beni 4 5 gün sonra e beni neden aramıyorsun diyor. dedim çalışıyorum eve gelince de uyuyorum. sen çok istiyorsan benimle konuşmak sen ara anne falan dedim. bozuk attığımı o da anladı.
eşim konuşurum annemle diyordu ama konuştu mu bilmiyorum sormadım ben de.
geçenler de bir araya geldik dedim kız olucak gibi hissediyorum içime öyle doğuyor. aman kızım sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez dedi bu sefer. birileri kv dersini vermiş. kim konuştu bilmiyorum ama. sanırım görümcem konuştu emin de değilim.
Ahahah. Umay bizim de evlenmeden belliydi.
sağlıkları ile gelsinler de hiç bir şey istemiyorum başka :)

isminin anlamı da çok güzel. Umay diye seslenmekte çok güzel :)

isminin anlamı da çok güzel. Umay diye seslenmekte çok güzel :)
Evet çok hoş gerçekten kız için iki isim düşünüyorum ama birini annem koyacak kız olursa annemin verdiği isimle yaşasın istiyorum ee birini de ben şimdiden koydum zaten gerçi erkek olursa da koyduk ya bakalım artık tek sağlıklı olsunlar da

sen de mi öğretmensin? öğretmenlerimiz 3 oldu

Kızzz sende mi sosyalcisinn aha meslektaşımı buldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…