Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş
Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
ayyy bir kv vakası da ben de var.
bir aralar canım paso ekşi istiyordu. şimdi o dönemimde geçti gerçi.
neyse dedim anne galiba kız gelicek ekşi yiyip duruyorum. o da sen de mi kız doğurcan bi erkek doğuramadınız gitti dedi.
görümcemin de iki kızı var. bunu söylerken de görümcem de yanımdaydı. görümcem de üzüldü öyle diyince kvdem.
sonra ben de sinirlendim bunun suçlusu ben miyim git oğluna sor neden kız çocuk yaptın diye dedim. nasıl yani dedi cinsiyetin oğlumla ne alakası var. dedim cinsiyetini oğlun belirliyor. olur mu öyle şey dedi. dedim bal gibi de oluyor.
eve gelince eşime anlattım böyle böyle oldu sağlıklı olsun diye dua edeceğine bu şekilde söylüyor. eşim şok oldu tabi. görümcemle konuştuk sonrasında bana da çok çektirdi bu konu da. ona sürekli sus diyorum ama susmuyor bak seni de üzdü falan dedi.
sonra ben hiç konuşmadım kvle ne aradım ne sordum. görümcem herhalde demiştir sana dargın falan diye. aradı beni 4 5 gün sonra e beni neden aramıyorsun diyor. dedim çalışıyorum eve gelince de uyuyorum. sen çok istiyorsan benimle konuşmak sen ara anne falan dedim. bozuk attığımı o da anladı.
eşim konuşurum annemle diyordu ama konuştu mu bilmiyorum sormadım ben de.
geçenler de bir araya geldik dedim kız olucak gibi hissediyorum içime öyle doğuyor. aman kızım sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez dedi bu sefer. birileri kv dersini vermiş. kim konuştu bilmiyorum ama. sanırım görümcem konuştu emin de değilim.
Ahahah. Umay bizim de evlenmeden belliydi.
sağlıkları ile gelsinler de hiç bir şey istemiyorum başka :)