Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız hamilelikte oluyor ki bende hep bu akıntı var çok şükür başka yan etkisi yok yani doktora dedim bende açık yeşil ve sarı gibi akıntım var normaldir dedi
Rahatladımm buyüzdende nebilim internette baktım ya enfeksiyon diyor ya düşük diyor alla alla diyoruum doktor herşey güzel rahim agzi kapandı dedim ne alaka dedim bian ama benimde içime enfeksiyon doğuyorr

Kızlar ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yokken 12. Haftasında ikili taramada bebekte anomali tespit edilince gebeliğim sonlandırılmıştı.Haftaya ikili taramam var öyle bir korku sardı ki sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı.İnşallah haftaya güzel haberler alacağım bi hafta olur

Kötü şeyler düşünme ayrıca ikili test ihtimalllere dayalı karından sıvı alınması işlemi var sonrasında onda teyit edilmesi gerek endişelenme

Ay canım benim yaaa kıyamam nasıl korkmuşsundur nasıl üzülmüşsündür
Ama bende ilk oğlumda yaşadım 10 gün şakır şakır kanadı. Sende gönlünü ferah tut. Tutunma evresini geçtik. Bir şey olmaz Allahın izniyle. Stres yapma ki çabuk geçsin
Haklısın tatlım. En azından her akşam 2 satır da olsa yazalım dimi
Benim çooook akıntım var. Islak ıslak geziyom hep. Değiştirmeye yetişemiyorum o derece

Doktor herkes de yaş riski çıkar senin yaş grubunda dedi kanla alakası yok sanırım ben öyle anladım herşey yolunda diye uzun uzun anlattı ben biraz
Gerilince,
Bence de öyle hiç takma kafana , millet 41 yaşında dahi doğuruyor. Kendini strese sokma rabbim hepimize afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.

Dün eczacı 4. Ayında başla dedi ama galiba alıcam yağları, şimdiden başlıyım bende.
Bende de uyuma isteği var ve kilo almışım 1 kilo sürekli yatmaktan. Şu istirhat bakalım nezaman bitcek.

Ay süpermiş.
Ben tekrar öğretmenliğe dönmek için çok sabırsızlanıyorum.
O kadar çok özledim ki mesleğimi.
Bebişi 2-3 yaşına kadar büyütüp hemen başlamak istiyorum inşallah.
Ben de sınıf öğretmeniyim canım. Daha şimdiden doğumdan sonra çalışsam mı çalışmasam mı diye düşünüyorum. Hiç ayrılmakta istemiyorum

ne güzel bak en azından gorumcelerden yani şanslısın .en azından onlar aklı başında.

Sivilce mi çıkmış?
Benim toto, sırt, gerdan, şimdi de suratımda çıkıyo.
Hep bu iğneler yapıyo, neyse 9 gün kaldı.
Benim de yüzümde karşı koyamadığım şekilde sivilcelenme başladı özellikle çene ve yanak bölgemde sinirlerimi bozuyor. İğnem vs yok bir de ona rağmen

bol bol dua et kuzum kötüyü düşünüp çağırma. bende bir ara kötü bir rüya gördümdu o yüzden hep sabırsızlıkla detaylı ultrason zamanı bekliyorum. hamilelik gerçekten zorlu geçen bir süreçmis Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.Amin

Canım benim içini ferah tut. İnşallah hiçbir şey olmayacak sağ salim sağlıklı güzel haberler alacaksın

Ayy midemin gürültüsü geyirmem bitmiyor geceleri uykum kaçıyor, belim de nadiren ağrıyo bu gün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır canım sen nasılsın kuzu
Ooo bugün 18 zi ayy allahım kasımda bittiii
Benimde kacıyor yaa buara benimde sag belim ağrımaya başlıyor gibii ağrıyorda değişik değişikk
Iyiyim ben hep uykum var uyuyamıyorumm

Ooo bugün 18 zi ayy allahım kasımda bittiii
Benimde kacıyor yaa buara benimde sag belim ağrımaya başlıyor gibii ağrıyorda değişik değişikk
Iyiyim ben hep uykum var uyuyamıyorumm
Kız baksana 3. Ayı doldurmamıza az kaldı belin ağırdığı zaman direk uzan hemen geçiyor. Benim kuzular aç oğlu aç doğacak sanırım midem ondan durmuyor

Kız baksana 3. Ayı doldurmamıza az kaldı belin ağırdığı zaman direk uzan hemen geçiyor. Benim kuzular aç oğlu aç doğacak sanırım midem ondan durmuyor
Bende hep açımm ama sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorumm evet canım 3 ayımızıda dolduruyoruz çok şükür atlatıyoruz artık aslında şuan uzanıyorum hafiften ağrıyorr arada sol bacağımad avuruyor ağrı

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
Hangisi sinir etmiyo ki benim eşimde kız olsun istiyor çok anneside ne kızı erkek olur falan dedi sinir oldum ya bu dönem de görüşmemek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…