Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 kere o bana yetiyor. Prilam etki etmezse zofer veriyormuş sanırım doktorlar. Gittiğinizde söyleyin etki etmiyor diye
Zofer ve ek bir ilaç daha verdi ama onları kullanmak istemedim. Prilam daha masum bi ilaç sanırım. Günde 1-2 bardak su anca içebiliyorum. Su bile midemi bulandırıyor.

Ben de Oksapar 0.4lük kullanıyorum her pakette 10 tane var. 4 paketini 150 gibi bir fiyata almıştık raporum olmasına rağmen... Ücretsiz alıyorum diyenler vardı, çok şaşırıyorum neye göre ücretsiz alıyorlar acaba

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
ya bu insanlar niye böyle tuhaflar aklım almıyor gerçekten. Herşeyden önce sağlık ve hayırlı evlat olması hepsinden önemli iken. insanlar ne zorluklarla evlat sahibi oluyor. ağızlarından iki güzel dua çıkamasi yerine ay kız olsun oğlan olsun bilmem ne . hiç umursama canım

Ayyy kızlar hep soruyorum soruyorumm ama bu baya sarı akıntı gelmeye başladı acaba enfekdiyonmu kapmaya başlıyorum.nediirr
Benim de dün yoğun olmuştu, bugün yine sarı ama az.
Biraz takip edelim canım.
Doktor olabilir dedi ama 1 ay geçsin, ben tekrar idrar tahlili vericem.
Baktım da şimdi, 3 Kasım’da vermişim tahlili.

Benim de dün yoğun olmuştu, bugün yine sarı ama az.
Biraz takip edelim canım.
Doktor olabilir dedi ama 1 ay geçsin, ben tekrar idrar tahlili vericem.
Baktım da şimdi, 3 Kasım’da vermişim tahlili.
Bende gidince sorarım doktoraa ama şu bir haftadır afedersin sağ totom kaşınıyordu bi bakıyim dedim kocaman sinek ısırık gibi çıkmış anlamadım

Bende gidince sorarım doktoraa ama şu bir haftadır afedersin sağ totom kaşınıyordu bi bakıyim dedim kocaman sinek ısırık gibi çıkmış anlamadım
Sivilce mi çıkmış?
Benim toto, sırt, gerdan, şimdi de suratımda çıkıyo.
Hep bu iğneler yapıyo, neyse 9 gün kaldı.

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
Aman takılma kuzum bu dönemde sana söyleyen kim bunu sinirini yine zıplatıyorlar
Terbiyesizlerr bula bula totomumu vurmuşlarr
Kız sen kaç gündür totosuna şaplatcam dermisin bebiş için oda seni totodan vuruyor işte bişey ısırmıştır belki kuzum

Aman takılma kuzum bu dönemde sana söyleyen kim bunu sinirini yine zıplatıyorlar
Terbiyesizlerr bula bula totomumu vurmuşlarr
Kız sen kaç gündür totosuna şaplatcam dermisin bebiş için oda seni totodan vuruyor işte bişey ısırmıştır belki kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…