Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bende gidip bi detaylı tahlil yaptirsa. Ölü gibi geziyorum pardon ne gezmesi ölü gibi yatıyorum
Ay ay maşallah benim de kızım olur amin

Ay bende öyle terim soğan kokusu gibi geliyor aslında öyle değilmiş eşime anneme soruyorum Eşimde sarımsak yemiş gibi kokuyor
Ya şaka gibi ben de koklatıyorum kendimi sürekli ajsjsjsjhshs doktora bile gittim dedim bi değişik kokuyorum heralde gülmüştür arkamdanama gerçekten koku alıyorum çok hassaslaştı burnumuz ama bu da abartı artık benceşimdi günde 2-3 kere deodorant kullanmaya başladım da daha iyi hissediyorum

Ay hadi bakalım, ben de cebren ve hile ile Cumartesi’ye aldım randevuyu.
Senden bir gün sonra.

Teşekkür ederim raporu sorduğun için.
Bana da artık haftaya çıkarır heralde.

Benim doktorum da böyle dedi. Zencefil tüketmemi tavsiye etti. İşyerinde falan da zencefilli pastil gibi şekerler oluyor ya ondan kullanabilirsin dedi
Ya zencefil duydum ama tüketemiyorum bazı yiyecekler yasak kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.allahtan kahvaltıyı güzel yapabiliyorum yoksa aç geziyorum gibi bişey

Aynen salçalı yemekleri yiyemiyorum, domatesten tiksindim bide bakamıyorum bile o kadar yani, kahvaltı ve meyveyle günü bitiyorum yeterli geliyodur inşallah bebişlerimize

Ya zencefil duydum ama tüketemiyorum bazı yiyecekler yasak kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.allahtan kahvaltıyı güzel yapabiliyorum yoksa aç geziyorum gibi bişey
Ben de oksapar kullanıyorum aslında ama doktorum böyle dedi yine de kendi doktoruna danışmadan içme asla yanlış yönlendirmek istemem

Ben de oksapar kullanıyorum aslında ama doktorum böyle dedi yine de kendi doktoruna danışmadan içme asla yanlış yönlendirmek istemem
Bi danışayım doktoruma,açikcası internetten devamlı bakıyorum ordaki bilgilerle ne kadar dogru bende tam bilmiyorum. sendedemi pıhtilaşma var bende oksapar kullanıyorum

Ben covid geçirdikten sonra da öyle olmuştu ter kokum soğan gibi kokuyordu bana. Şimdi yine aynı ve ben soğandan bu dönemde feci tiksiniyorum aşırı derece. Deodorant da abartmadan kullanıyorum normalde olsa durmadan sıkardım
Kızlar merhaba :) biz dün doktora gittik çok şükür sağlığımız yerinde 12+2yiz doktorumuz cinsiyet tahmininde bulunmadı sizlerin fikirlerini merak ediyorum tahminleriniz nelerdir :)
Ay yüz üstü gibi duruyor bağcılar oturuşu gibi çömelmiş gibi geldi bana ama nedense senin kız yazacaktım içimden öyle geldi

Hahahaha ya doktor çok uğraştı ama o da aynı senin gibi dedi biliyor musun :) oturur pozisyondaydı bi ara sonra asla göstermedi kendini :) doktor sen zayıfsın ama karnın kalın dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…