Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Beeeeen.

Ben de Oksaparı göbekten vurmaya başladım ama kaşıntılarım Oksapar’dan çok önce başladı.

Canım ben de başta bi korkmadım değil, elimde mezurayla gezer oldum bir süre.
Bel ve göbek çevresi genişliyor, çatlıyor mu acaba dedim.

Sonra aradan 2-3 hafta geçince tam da kaşınan yerlerin tüylendiğini fark ettim.

Neyse ki çözümü olan bir şey, korkma.
Peogestan iğneden olurmuş, hamilelik sonrası dökülür dedi hemşire ama dökülmese de problem değil. Epilasyona gideriz.

Çatlak daha zor bir şey.
Bu arada bugün bir doktoru dinledim, sakına çatlak kremi kullanmayın diyor.
Önemli olan o bölgeyi nemli tutmak, içinde kimyasal olan bir kremin yaradan çok zararı var diyor. Onun yerine bebe yağı öneriyor.

Ben mühendisoğlunun sayfasından bugün bebe yağı araştırdım. Mustela veya Bioderma almaya karar verdim.
Karnım henüz çıkmadı tabii ki ama bacaklarım aşırı kuruyor. Pul pul dökülmeye başladı. Nemlendirmekte fayda var.

Cnm bende de oluyor göbekten iki tane progestan bir tane oksapar vuruyorum iğnelerden olduğunu düşünüyorum.

Dikkat et kendine, bizde yürüyüşe çıktık eşimle kasıklarım ağrıyor sağ taraf batıyor arada, yürüyüşe çıkmadan da böyleydi, huzursuzluk var içimde .
Çok dikkat etmemiz gerekiyor canım bence bu zamanlarda yürüyüş tehlikeli. 5. Aydan sonra başlamalıyız yürüyüşlere. Tabi soğuk havalarda ne kadar olabilirse. İçini ferah tut canım dinlen bol bol. Sen birde iş yerinde yoruluyorsundur

Kizlar hamilelik döneminde saç boyama konusundaki düşünceleriniz neler. Benim saçlarım sarıydi şimdi dipten kendi rengim gelmeye başladı ve çirkin görünmeye başladı. Bende düşündüm diplerine boyamadan sarı olan yerleri kendi saç rengime boyatayim.

Kızlar sizinde bel ağrınız varmı? Bu gün nedense çok ağrıyor Yoruldum mu ne. Vesvese gibi insanın aklına kötü şeyler geliyor
Öncelikle geçmiş olsun canım bende birkaç hafta önce bu sebeple fizik tedavi uzmanı ile görüştüm birkaç bel güçlendirici hareket verdi. Bir de krem verdi ama onu iki defa nohut kadar kullandım kullanmadım çünkü hamilelikte sakincaliymis. Çok şükür geçti umarım sende atlatırsın bian önce.
Kızlar benim minnağıma yorum bekliyorum
Cinsiyet kız mı erkek mi sizce ? Eki Görüntüle 2956685
Canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin. Bana nedense kız gibi geldi ama herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması en onemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…