Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaaaaa hadii yaaa oldunmu grip kıyamamm ama ben sana kuzummm
Oldum valla eşimle birebir aynısını yaşıyorum. Burnumu silmekten yoruldum o akmaktan yorulmadı Krem sürüyorum yara olmasın diye sonra gözler başladı şapır şapır akmaya. Ay öksürük boğaz ağrısı falan yok çok şükür onlar daha da zorlar olmaz inşallah

Çok gecmiş olsun canımm insallahh biran önce atlatırsın ıhlamur iç istersen canım benim

Çok geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin.

Ben de bu saate kadar uyanık kalınca boğazım gıdıklanmaya başladı, acıyo sanki.

Gideyim de bi tuzlu sirkeli su ile gargara yapayım.
Teşekkür ederim canım benim

Ay yap yap valla başlamadan önlem almak lazım yoksa hamilelikte zor.

Eşime diyorum hamile olmasaydım şimdi bi hap içsem bi şeyim kalmazdı Gebelere olması lazım aslında parol gibi bi grip nezle hapı ya

Ben de bugun gittim progesteron verdi. Hormon ilacıymış rahimde gevşeme varsa kasacak kanamayı durduracakmış ama sanırım benim yine idrar yolu iltihabından her idrardan sonra kan geliyor. Gece yatmadan önce içilen toz şaselerden verdi içtim bakalım. Bol su iç diyor ama zaten açım hiç yemek yiyemiyorum bol su içmeye çalışıyorum günde 3 ltye yakın hepten midem bulanıyor. Çarşamba kendi doktoruma gideceğim. Geçsin artık şu hamileliğin bi tadını çıkaramadım

Allah razı olsun tatlım zor anam bebelerin derdi bitmiyor sağlıklı gelsinler de razıyız
Bacılar bana dua edin şu grip çabuk geçsin. Burnum gözüm su gibi akıyor
Geçmiş olsun canım boll boll mandalina suyu tüket ben her gün baya yiyiyorum bence o beni hasta etmiyor şükür birde arada limonlu çay içiyorum içimi açıyor. Umarımm kısa zamanda geçer

Aslında ben progestan kullanmıyorum belki de bana oksapar yapıyordur.

Benim de cildim kurumaya başladı zaten eskişehirdeyim buranın havası kışın mahvediyor cildi.

İyi bir markanın yağı daha mantıklı bu durumda ben de öyle bakarım teşekkür ederim canım

Yarın alıp içicem yapacak başka bir şey yok valla
Cok geçmiş olsun, aman diyeyim ne yapabiliyorsan yap önlemini al. Hamilelikte bir saplaninca zor çıkıyorsun bu grip bataklığından. 1 ay oldu, anca kurtuluyorum diyebilirim. Zencefil bal, ıhlamur, meyve, vitaminler, bol su bol dinlenme, aklına ne gelirse yap arkadaşım

Amin canım amin, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her birimize

Belki de canım, bi sor doktoruna istersen.
Progestan kullanmasan bile vücut progesteron hormonu üretiyo sonuçta.

Rica ederim, dediğim gibi ben iki markadan birini alıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…