Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

eveett her gece bir dinleme seansımız oluyor

ne güzel detaylıca olmuş ellerine sağlık, iyi ki paylaştın

ben yılmadan her akşam devam edeceğim her tarafını didik didik dinliyorum, duyduğum an buradan duyurmak boynumun borcudur

Nub teorisi. Oglum da 9. Haftada oğlan dedim doktor kıza benzetti aradaki kordon olabilir diye 11. Hafta da erkek olduğunu öğrenmiştim
Ben neden anlamıyorum şu nub olayını ya.
Gerçekten merak ediyorum neresine bakıyorsunuz tam olarak?

Eklentiler

• B96620AD-0897-459D-B23E-2A1DD692D905.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 17FA7F7D-0403-4568-84B3-8415587EFE2C.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 75
Benn öyleyim.Bugün sağlık ocağına gittim 12. Haftamda olduğum için ebe artık sağlıklı yemeye başlaman lazım yumurta et balık azar azar tüketmeye başlamalısın dedi
Canım Ertan hoca folik asiti kesip yeni ilaç başladı mı sana? 4 farklı ilaç verdi bana. Eczanede farkettim o kadar çok olduğunu.

Bana doktor kız dedi. Ama şöyle bir şey oldu. Doktora giderken yolda benzinliğe girip çikolata aldım. Sıra beklerken yerim, hareketli olur dedim. Ultrason için yatınca aklıma geldi. Eşime dedim tüh unuttum çikolatayı. Doktor dedi Allah’tan yememişsin doğurturduk seni. Bildiğin 2 saniye durmadı maşallah. Aşırı hareketli dedi doktor.

Yaaaaaaa yerimm onun hareketini beeeeeennnnnn gelsinn hele sağlıcakla dünyayaaaa totosuna şaplatırızzz

Belli belirsiz tam o bölge ama sanki kız gibi canım. Eki Görüntüle 2957287
Bana doktor zaten kız dedi.
Okulda da resmim kötüydü benim zaten. Diğer derslerim iyi diye geçirirdi öğretmen.
Kafası dışında hiçbir şeyi ayırt edemiyorum. Yamuk yumuk bir şekil görüyorum sadece.

Kızlar merhaba bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşmam var , 1 tane düşüğüm var düşüğümden sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı sonra tekrar gebe kaldım kan sulandırıcı iğne oldum şimdi 4 yaşında oğlum var, şuan tekrar hamileyim 6 haftalık bugün doktora gittim sadece coraspin 100 lük verdi iğneye gerek yok dedi bide kesem biraz aşağıdaymış progestan verdi ağır kaldırma dedi ama kafam çok karıştı neden sadece coraspin verdi onu anlamadım ya yetersiz gelirse korkuyorum varmı benim durumumu yaşayanınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…