- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.341
Ya kızlar göbeğim kaşınıyor demiştimya göğüslerim falan da kaşınmaya başladı benim. İnternetten baktım ilk trimesterda çok nadir görülüyormuş ama gebelik kolestezı diye bir şey varmış.
Önceki gebeliklerinde böyle bir şey yaşayan etrafından duyan var mı? Bugün sürekli kaşınıyorum saçma bi şekilde
Bence süpermiş bu keşke benimde öyle olsa 7/24 yerimm
Dediğim arkadaşa da az önce sordun başka topikte. o koleztaz oldu Hastanede yatıyor tedavi uyguladılar kaşıntı yine devam etti o kadar çok araştırdılar ki kolestazın yanında birde gebelik alerjisi olmuş.sende kinin Kolestaz olduğunu düşünmüyorum cnm alerjide olabilir..Cuma randevum var birkaç gün takip edeyim kendimi randevuda mutlaka soracağım bunu size de yazarım. Umarım kolestaz değildir ileri haftalarda oluyormuş aslında ama hiç anlamadım noluyor
Eki Görüntüle 2956442 Kızlar merhaba :) Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır?
Canım nub 12.haftada görünüyor.
Ay hepimizin farklı farklı vallasweetgirlcandy ve @cotton
Benim iştahımda bir sıkıntı yok, her şeyi yiyorum.
Yerken bir problem yok.
Ama yedikten sonra coşuyo mide.
Açken de öyle.
7/24 yemek yesem anca.
Kolestaz ileriki aylarda oluyor diye biliyorum. Kuzenimin olmuşta da geceleri oluyordu kalkıp kaşınıyordu ağlıyordu resmen. Bence senin büyümeye başladı sen farketmiyor olabilirsin. Nemlendir sürekli karnını falanYa kızlar göbeğim kaşınıyor demiştimya göğüslerim falan da kaşınmaya başladı benim. İnternetten baktım ilk trimesterda çok nadir görülüyormuş ama gebelik kolestezı diye bir şey varmış.
Önceki gebeliklerinde böyle bir şey yaşayan etrafından duyan var mı? Bugün sürekli kaşınıyorum saçma bi şekilde
Canım kız kardeşim 3 gebeliğinde de yaşadı, merak etme seninki öyle bir şey değil.
Kolestazda özellikle geceleri el ve ayak bileklerinde kaşıntı oluyor.
Senin tarif ettiğin tam benim 3 hafta öncesine kadar yaşadığım şey.
Prolaktin yükseldikçe göğüsler büyüyo ve kaşınıyo. Göbek çevresindekini ben tüylenmeye bağladım.
Çünkü gözle görülür bir artış var.
Hala ara ara göbekte oluyo bende ama daha çok bel çevresinde.
Göğüsler tamamen geçti.
Doktoruna bi danış istersen ama kolestazdaki dayanılmaz bir kaşıntı.
Suya tuttuktan hemen sonra yine kaşınıyordu kardeşimin.
Uyutmuyordu.
Dediğim arkadaşa da az önce sordun başka topikte. o koleztaz oldu Hastanede yatıyor tedavi uyguladılar kaşıntı yine devam etti o kadar çok araştırdılar ki kolestazın yanında birde gebelik alerjisi olmuş.sende kinin Kolestaz olduğunu düşünmüyorum cnm alerjide olabilir..
7 aylık hamile bir arkadaşım var onunla konuştuk şimdi. Benim de erken başladı kaşıntılarım haşa da oluyor hep yağla dedi vücudunu.Kolestaz ileriki aylarda oluyor diye biliyorum. Kuzenimin olmuşta da geceleri oluyordu kalkıp kaşınıyordu ağlıyordu resmen. Bence senin büyümeye başladı sen farketmiyor olabilirsin. Nemlendir sürekli karnını falan
Ben weleda diyorum. Çatlak bakım yağı yeşil cam şişede. Dün duştan sonra bi deneme sürüşü yaptım öyle bi emdi ki onu bekliyormuş karnım.7 aylık hamile bir arkadaşım var onunla konuştuk şimdi. Benim de erken başladı kaşıntılarım haşa da oluyor hep yağla dedi vücudunu.
Elimde soğuk sıkım avokado yağı vardı şimdilik onu kullanıcam.
İndrim başlıyor ya kızlar yağ olarak ne alayım? Mustelanın bebe yağını mı yazmıştı bir arkadaş? Kremleri doktorlar tavsiye etmiyor diye
7 aylık hamile bir arkadaşım var onunla konuştuk şimdi. Benim de erken başladı kaşıntılarım haşa da oluyor hep yağla dedi vücudunu.
Elimde soğuk sıkım avokado yağı vardı şimdilik onu kullanıcam.
İndrim başlıyor ya kızlar yağ olarak ne alayım? Mustelanın bebe yağını mı yazmıştı bir arkadaş? Kremleri doktorlar tavsiye etmiyor diye
6+4 te gitmiştim, ama 5+5 çıkmıştı. O olur mu?Canım nub 12.haftada görünüyor.
Ramzi için de çok geç.
6’lı haftalarda bebeği kesede ilk gördüğün usg var mı elinde?
Benek görünüyorsa kesede olur canım6+4 te gitmiştim, ama 5+5 çıkmıştı. O olur mu?
Yok onda görünmüyor, 7+2 de görünen var o da olmaz sanırım. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim :)Benek görünüyorsa kesede olur canım
Sizin ki kız miBen neden anlamıyorum şu nub olayını ya.
Gerçekten merak ediyorum neresine bakıyorsunuz tam olarak?
Bana ferrum hausmann, elenetal 2, nbt life magsi bir de devit vermiş. Haplar çok büyük. İçerken öğürmekten iflahım kesildi.Evet bana da başlattı.Devit, gyno ferro sanol ve regenesis max verdi bide kanamam olduğu için haftada 1 proluton iğnelerim var
Oo senin baya erken söylemiş. Hakikaten bilirse helal olsun.Ertan hoca benimkini 9. Haftada söylemişti 12 haftalığım hala kız gibi bugün nifty dna testi ysptırdık 10-15 güne sonucu geliyormuş cinsiyeti de kesin olarak öğreneceğiz bakalım doğru mu olucakeğer 9. Haftada söylediği doğru ise gerçekten helal olsun
Evet.Sizin ki kız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?