Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım kız kardeşim 3 gebeliğinde de yaşadı, merak etme seninki öyle bir şey değil.

Kolestazda özellikle geceleri el ve ayak bileklerinde kaşıntı oluyor.

Senin tarif ettiğin tam benim 3 hafta öncesine kadar yaşadığım şey.
Prolaktin yükseldikçe göğüsler büyüyo ve kaşınıyo. Göbek çevresindekini ben tüylenmeye bağladım.
Çünkü gözle görülür bir artış var.

Hala ara ara göbekte oluyo bende ama daha çok bel çevresinde.
Göğüsler tamamen geçti.

Doktoruna bi danış istersen ama kolestazdaki dayanılmaz bir kaşıntı.
Suya tuttuktan hemen sonra yine kaşınıyordu kardeşimin.
Uyutmuyordu.

Cuma randevum var birkaç gün takip edeyim kendimi randevuda mutlaka soracağım bunu size de yazarım. Umarım kolestaz değildir ileri haftalarda oluyormuş aslında ama hiç anlamadım noluyor
Dediğim arkadaşa da az önce sordun başka topikte. o koleztaz oldu Hastanede yatıyor tedavi uyguladılar kaşıntı yine devam etti o kadar çok araştırdılar ki kolestazın yanında birde gebelik alerjisi olmuş.sende kinin Kolestaz olduğunu düşünmüyorum cnm alerjide olabilir..

sweetgirlcandy ve @cotton
Benim iştahımda bir sıkıntı yok, her şeyi yiyorum.
Yerken bir problem yok.
Ama yedikten sonra coşuyo mide.

Açken de öyle.
7/24 yemek yesem anca.
Ay hepimizin farklı farklı valla

Annem sayıyor şunu yapıyım mı yok bunu yapıyım mı yok. Hiç bir şey canım istemiyor tiksiniyorum resmen

Eşime diyorum yemeye başlasam her şeyi yesem. O da diyor bak eksik dua etme geçen seferde bulantım olmasın tek tiksiniyim dedin o daha betermiș dedin diyor
Kolestaz ileriki aylarda oluyor diye biliyorum. Kuzenimin olmuşta da geceleri oluyordu kalkıp kaşınıyordu ağlıyordu resmen. Bence senin büyümeye başladı sen farketmiyor olabilirsin. Nemlendir sürekli karnını falan

7 aylık hamile bir arkadaşım var onunla konuştuk şimdi. Benim de erken başladı kaşıntılarım haşa da oluyor hep yağla dedi vücudunu.

Elimde soğuk sıkım avokado yağı vardı şimdilik onu kullanıcam.

İndrim başlıyor ya kızlar yağ olarak ne alayım? Mustelanın bebe yağını mı yazmıştı bir arkadaş? Kremleri doktorlar tavsiye etmiyor diye

İyi akşamlar herkesee, nub a göre cinsiyet bakılıyormuş ama hiç anlamıyorum şu ultrason fotoğraflarından yardımcı olabilecek var mı gözüküyor mu bi şeyler acaba

Eklentiler

• IMG_20211122_171400.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 74
Ben weleda diyorum. Çatlak bakım yağı yeşil cam şişede. Dün duştan sonra bi deneme sürüşü yaptım öyle bi emdi ki onu bekliyormuş karnım.
Tavsiye

aynen bebe yağını -C-A-N-A-N- yazmıştı ben de ondan alıcam

Ben bir doktorun İnstagram soru-cavaplarını yakaladım geçen, çatlak yağlarının alayını çöpe atın dedi.
Bebeğinize sürmeyeceğiniz hiçbir şeyi vücudunuza sürmeyin, çatlak için önemli olan o bölgeyi nemli tutmak, bebe yağı kullanın dedi.

Mühendisoğlunun sayfasından baktım, Mustela ve Bioderma bebe yağları temiz içerikliymiş.
İkisinden birini alıcam sanırım.

Benim bu ara ilginç bir şekilde bacaklarım kurudu, pul pul dökülüyo, kaşıntı yok ama ilk defa böyle bir şey gördüm. Diz ve aşağısı kepek kepek.
Ona da iyi gelir diye düşünüyorum.

Oo senin baya erken söylemiş. Hakikaten bilirse helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…