Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şeker hastası gibi aynen öyle oluyorum zayıf biriyim böyle birşey yaşamamıştım valla. Meyve de yemeye çalışıyorum ama tatlı pasta vs canım çok istiyor

Aile hekimim öyle bir beslenme bekliyor ki
Benden milli halterciyim sanki abi o kadar yiyebilsem keşke et tavuk iyice soğudum inşallah ikinci trimesterde telafi ederiz.

Karındansa erkek, vajinalse kız canım.
Bebek solda
Karından. :) sağlıkla afiyetle gelsinler inşallah. Rüyamda hep oğlum olmuş görüyorum, hamile kalmadan önce bile sürekli görüyordum. Ama gebe kaldığımı öğrendiğim gün kız hissettim. Bakalım hangisi olacak. Doktordan öğrenince yazarım inşallah . Çok teşekkürler vakit ayırdığın için.

Rica ederim, ben de bir şey bildiğimden değil, Ramzi teorisine göre söylüyorum.
Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin.

Canım çubuk kraker ve galeta iyi geliyo bana. En azından biraz tutar mideni.
Kabızlık problemin yoksa haşlanmış patates de iyi geliyo.

Geçen migrenle birlikte midemin kötü olduğu gün şehriye çorbası ve haşlanmış patates yiyip uyuyabildim.

Bana ferrum hausmann, elenetal 2, nbt life magsi bir de devit vermiş. Haplar çok büyük. İçerken öğürmekten iflahım kesildi.
Demek ki herkese farklı veriyormuş bende standart veriyor sanmıştım.Evet benimkilerde baya büyük çok zor oluyor içmesi

Demek ki herkese farklı veriyormuş bende standart veriyor sanmıştım.Evet benimkilerde baya büyük çok zor oluyor içmesi
Gidince sorcam bakalım. İçeriklerine baktım. Bazı vitaminlerin değeri baya bir yüksek. Misal b6 günlük alımın 3 katı, folik asit 2 ilaçta var miktarı totalde baya fazla yine.

Galeta yeyim bari biraz. Başlarda onları da çok yedim ya soğudum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…