Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de regenesis max kullanıyorum, doktorum bi de D vitamini başla dedi ama kendisi yazmadı ben de sormayı unutmuşum. Bu kullandığınız Devit hap şeklinde mi newnew

al benden de o kadar zombie gibi oldum

gece asla uykum gelmiyor

şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
yaniii uykusuz her geceeee
Ayy Allahım inşallah tersi olur ben de geceleri yaşıyorum resmen yarasa gibi demirim de düşmüş hiç kalkamıyorum

Gidince sorcam bakalım. İçeriklerine baktım. Bazı vitaminlerin değeri baya bir yüksek. Misal b6 günlük alımın 3 katı, folik asit 2 ilaçta var miktarı totalde baya fazla yine.
Sanırım haftalarımızda yakın şuan 12+2 yim ben.Normalde 2 haftada 1 gidiyordum şimdi 1 ay dedi.Sana da öyle dedi mi? 1 ay çok geldi ya nasıl beklicem bilemedim

Ben de regenesis max kullanıyorum, doktorum bi de D vitamini başla dedi ama kendisi yazmadı ben de sormayı unutmuşum. Bu kullandığınız Devit hap şeklinde mi newnew
Yok oral damla şeklinde ama kaç damla vs doktorum söylemedi bende bugğn kullanmadım.Yarın doktoruma sorup o şekilde kullanmaya başlıcam

Senin bulantı hapı işe yarıyordu devam etmiyorsun ilaca
Sanırım haftalarımızda yakın şuan 12+2 yim ben.Normalde 2 haftada 1 gidiyordum şimdi 1 ay dedi.Sana da öyle dedi mi? 1 ay çok geldi ya nasıl beklicem bilemedim
Kuzum seninle aynı değilmiydi haftalarımız bebiş önden mi gidiyor yoksa yanlış mı hatırlıyorum

Kuzum seninle aynı değilmiydi haftalarımız bebiş önden mi gidiyor yoksa yanlış mı hatırlıyorum
Evett her doktora gidişimde tarih değişti bugün itibariyle 12+2 olduk aslında başındanda bu tarihti ama geç döllenmeydi ama bebiş büyüdükçe yakaladı tarihini

Sorarsan çok memnun olurumDirekt alırım ben de valla
Yeni yazabiliyorum anca elime telefonu alabildim. Sürekli kusan her yediğini çıkaranlara düzenli veriyoruz. Doğuma kadar kullanan hastamızda var içebilirsin. Ama çok kötü durumda değilsen prilama devam et dedi. Biraz daha dayanmaya çalışıcam heralde

Kıyamam ya( o kadar iyi anlıyorum ki… zorla bir şeyler yiyip onu geri kusmayı(
GeçecekBi rivayete göre çok bulantı olursa cinsiyet kız oluyormuş:))))
Yanlış haber sifir bulantı sifir kusmayla nurtopu gibi bir kızım oldu❤❤ Ama inanılmaz çirkinleştim, o teori doğru mu merak ediyorum cidden:) burnum kocaman oldu, bıyık bölgesi, alnım ve burnumun üstü güneş lekesi gibi leke dolmuştu. Kızım doğdu, hepsi geçti
Tost, mümkünse beyaz peynirden. Ben de açlıktan midesi bulananlardanim, tost ve peynir ekmek kurtarıcım oldu, hee kıloo da aldı başını gitti ama napayim

Allah sabır versin aynı durumdayız biraz hafifliyor bi kaç gün sonra tekrar başa sar
Benim gripten oldu ya hap işe yarıyor da normalde

Ediyorum kuzum. Grip oldum dün gece başladı burun göz akıntısı. Gün boyu bir şey yiyemedim canım istemedi zaten çok bir şey yiyemiyordum. Hiç yemeyince de iki yediğim çıktı geri Normalde hap işe yarıyor çok şükür

Grip oldum dün gece başladı. Valla hiç mi hiç bir şey canım istemedi. Bende yoksa her gün tost yiyorum başka bir şey yiyemiyorum Grip eklenince üstüne kötü oldu

Bence baska bir dr a daha gidin riske atmayın derim.

Kızlar bişi sorcam bu yağları göğüslere de sürebiliyor muyuz?? Onlar da büyüyo ama bilemedim bu konuda bilgisi olan var mı
4. aydan itibaren gögüs, göbek, bel, kalça ve üst bacak diz arkası dahil her yerime sürüyordum.Badem yağı,hindistan cevizi yağı ve bio oil çatlak yağı ve vazalin kullandım.Ayrıca duşa girince de bebek yağı ile vücudumu yağlayıp duş aldım.Nemlendirecek ne olursa sürdüm yaniHiç çatlağım olmadı ama dr genetik demişti.

Cok teşekkür ederim güzelim verdiğin bilgiler için. Ozaman dediğin gibi 4 ay daha bekleyip sonra tekrar sarı yaptırayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmiyorum uzadı baya dipler ama katlanacagiz artık bugün hastaneye gittim demir ilaç serum takıldı inşallah faydasını görürüm. Ferinject diye adi.

Doktoruma sordum bugün ben canm. Bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor hayliyle o yüzden olurmuş korkma canım bişey olmaz inşallah. Bebisler sağlıkla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…