- 2 Ağustos 2013
- 38.635
- 130.646
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.381
Benim bugün yiyemememden oldu bulantı. Başım da ağrımaya başladı. Eşim dışarıda gelirken parol alıcak evde kalmamış gribe de etki eder belki birazBen de uyuyamıyorum bulantıdan.
Küçük küçük galeta atıyorum ağzıma.
Ayy Allahım inşallah tersi olur ben de geceleri yaşıyorum resmen yarasa gibi demirim de düşmüş hiç kalkamıyorumal benden de o kadar zombie gibi oldum
gece asla uykum gelmiyor
şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
yaniii uykusuz her geceeee
Allah sabır versin aynı durumdayız biraz hafifliyor bi kaç gün sonra tekrar başa sarAy hiç bişey yiyemedim bugün doğru dürüst 1 kase yoğurtla kek yedim birazcık. Onlarda çıktı biraz önce
Sanırım haftalarımızda yakın şuan 12+2 yim ben.Normalde 2 haftada 1 gidiyordum şimdi 1 ay dedi.Sana da öyle dedi mi? 1 ay çok geldi ya nasıl beklicem bilemedimGidince sorcam bakalım. İçeriklerine baktım. Bazı vitaminlerin değeri baya bir yüksek. Misal b6 günlük alımın 3 katı, folik asit 2 ilaçta var miktarı totalde baya fazla yine.
Yok oral damla şeklinde ama kaç damla vs doktorum söylemedi bende bugğn kullanmadım.Yarın doktoruma sorup o şekilde kullanmaya başlıcamBen de regenesis max kullanıyorum, doktorum bi de D vitamini başla dedi ama kendisi yazmadı ben de sormayı unutmuşum. Bu kullandığınız Devit hap şeklinde minewnew
Senin bulantı hapı işe yarıyordu devam etmiyorsun ilacaKızlar bana bi akıl verin 1 kase çorba içtim zorla yetmedi tabi bünyeyeMidem kazınıyor bulanıyor ama yiyemiyorum baş ağrısı da başlayacak biraz kek yemeye çalışıyorum. Grip bi yandan halsizlik de cabası. Ne yapsam ne etsem
Kuzum seninle aynı değilmiydi haftalarımız bebiş önden mi gidiyor yoksa yanlış mı hatırlıyorumSanırım haftalarımızda yakın şuan 12+2 yim ben.Normalde 2 haftada 1 gidiyordum şimdi 1 ay dedi.Sana da öyle dedi mi? 1 ay çok geldi ya nasıl beklicem bilemedim
Insallah yaBelli olmaz canım, bebeğin pozisyonuna göre belki söyler doktor.
Evett her doktora gidişimde tarih değişti bugün itibariyle 12+2 oldukSenin bulantı hapı işe yarıyordu devam etmiyorsun ilaca
Kuzum seninle aynı değilmiydi haftalarımız bebiş önden mi gidiyor yoksa yanlış mı hatırlıyorum
Maşallah diyelim ozamanEvett her doktora gidişimde tarih değişti bugün itibariyle 12+2 oldukaslında başındanda bu tarihti ama geç döllenmeydi ama bebiş büyüdükçe yakaladı tarihini
Yeni yazabiliyorum anca elime telefonu alabildimSorarsan çok memnun olurumDirekt alırım ben de valla
Aminn hepimizin bebiş sağlıkla gelsin inşallahhMaşallah diyelim ozamangüzel güzel büyüsün
Yanlış haberKıyamam ya( o kadar iyi anlıyorum ki… zorla bir şeyler yiyip onu geri kusmayı (
GeçecekBi rivayete göre çok bulantı olursa cinsiyet kız oluyormuş:))))
Tost, mümkünse beyaz peynirden. Ben de açlıktan midesi bulananlardanim, tost ve peynir ekmek kurtarıcım oldu, hee kıloo da aldı başını gitti ama napayimKızlar bana bi akıl verin 1 kase çorba içtim zorla yetmedi tabi bünyeyeMidem kazınıyor bulanıyor ama yiyemiyorum baş ağrısı da başlayacak biraz kek yemeye çalışıyorum. Grip bi yandan halsizlik de cabası. Ne yapsam ne etsem
Benim gripten oldu ya hap işe yarıyor da normaldeAllah sabır versin aynı durumdayız biraz hafifliyor bi kaç gün sonra tekrar başa sar
Ediyorum kuzum. Grip oldum dün gece başladı burun göz akıntısı. Gün boyu bir şey yiyemedim canım istemedi zaten çok bir şey yiyemiyordum. Hiç yemeyince de iki yediğim çıktı geriSenin bulantı hapı işe yarıyordu devam etmiyorsun ilaca
Kuzum seninle aynı değilmiydi haftalarımız bebiş önden mi gidiyor yoksa yanlış mı hatırlıyorum
Grip oldum dün gece başladı. Valla hiç mi hiç bir şey canım istemedi. Bende yoksa her gün tost yiyorum başka bir şey yiyemiyorumYanlış habersifir bulantı sifir kusmayla nurtopu gibi bir kızım oldu❤❤ Ama inanılmaz çirkinleştim, o teori doğru mu merak ediyorum cidden:) burnum kocaman oldu, bıyık bölgesi, alnım ve burnumun üstü güneş lekesi gibi leke dolmuştu. Kızım doğdu, hepsi geçti
Tost, mümkünse beyaz peynirden. Ben de açlıktan midesi bulananlardanim, tost ve peynir ekmek kurtarıcım oldu, hee kıloo da aldı başını gitti ama napayim
Bence baska bir dr a daha gidin riske atmayın derim.Kızlar merhaba bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşmam var , 1 tane düşüğüm var düşüğümden sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı sonra tekrar gebe kaldım kan sulandırıcı iğne oldum şimdi 4 yaşında oğlum var, şuan tekrar hamileyim 6 haftalık bugün doktora gittim sadece coraspin 100 lük verdi iğneye gerek yok dedi bide kesem biraz aşağıdaymış progestan verdi ağır kaldırma dedi ama kafam çok karıştı neden sadece coraspin verdi onu anlamadım ya yetersiz gelirse korkuyorum varmı benim durumumu yaşayanınız?
4. aydan itibaren gögüs, göbek, bel, kalça ve üst bacak diz arkası dahil her yerime sürüyordum.Badem yağı,hindistan cevizi yağı ve bio oil çatlak yağı ve vazalin kullandım.Ayrıca duşa girince de bebek yağı ile vücudumu yağlayıp duş aldım.Nemlendirecek ne olursa sürdüm yaniKızlar bişi sorcam bu yağları göğüslere de sürebiliyor muyuz?? Onlar da büyüyo ama bilemedim bu konuda bilgisi olan var mı
Cok teşekkür ederim güzelim verdiğin bilgiler için. Ozaman dediğin gibi 4 ay daha bekleyip sonra tekrar sarı yaptırayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmiyorum uzadı baya dipler ama katlanacagiz artıkUzman bir
Kuaför eğitici olarak, sarı olan yerleri boyatsan bile akar daha kötü bir renk oluşur sakın öyle bir hata yapma lütfen . Sarıyı kapatamazsınız tek boyada. Kuaförün lumnex sonra boya yapar kapatırım dese de alt tonu kalır yeşil gibi bozuk kahve gibi pusarık bir renk oluşur. Bırak böyle kalsın bir de , benim de sarı saçlarım bende bende boyamıcam son ay da boya yapabiliyoruz ozaman sarı attırıcam kendi saçıma getirmeden aralara, doğumda düzgün olsun diye. Ben saçımı boyattım, öğleden sonra hamile olduğumu öğrendim :))) müşterilerimin de hep boyadık doğum öncesi. 7. Ayı geçince sorun kalmaz. Doktorlarda boyayabilirsin diyor, tabi daha düzgün bir boya ile. Saçla ilgili durumlarda herzaman sorabilirsiniz.
Uzman bir
Kuaför eğitici olarak, sarı olan yerleri boyatsan bile akar daha kötü bir renk oluşur sakın öyle bir hata yapma lütfen . Sarıyı kapatamazsınız tek boyada. Kuaförün lumnex sonra boya yapar kapatırım dese de alt tonu kalır yeşil gibi bozuk kahve gibi pusarık bir renk oluşur. Bırak böyle kalsın bir de , benim de sarı saçlarım bende bende boyamıcam son ay da boya yapabiliyoruz ozaman sarı attırıcam kendi saçıma getirmeden aralara, doğumda düzgün olsun diye. Ben saçımı boyattım, öğleden sonra hamile olduğumu öğrendim :))) müşterilerimin de hep boyadık doğum öncesi. 7. Ayı geçince sorun kalmaz. Doktorlarda boyayabilirsin diyor, tabi daha düzgün bir boya ile. Saçla ilgili durumlarda herzaman sorabilirsiniz.
Doktoruma sordum bugün ben canm. Bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor hayliyle o yüzden olurmuş korkma canım bişey olmaz inşallah. Bebisler sağlıkla büyüsün inşallah.Benim böyle saçlarım . Yanlız bu arada benim sağ tarafı kaşığımın hala batıyor ağrıyor ya, korkuyorum yoktur inşallah bişi
Cumartesi kontrolüm de neden bu kadar evhamlıyım ben ya . Sadece bu konuda ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?