Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok bu sefer bebekten değil açlıktan oldu bence Gribim ya bir de onunda etkisi var tabi.
Evett kuzum açlıktan oluyorr bak benim midem kesildiii 11 haftadayım bide ne yalan söyliyimn bugün soğan doğrarkenn hiç midem bulanmadı kavururken bile çok iyiydi midem bitiyor herhalde

Benim o.Balıkesirde Prof. Dr. Ertan Adalı.
Ertan hoca benimkini 9. Haftada söylemişti 12 haftalığım hala kız gibi bugün nifty dna testi ysptırdık 10-15 güne sonucu geliyormuş cinsiyeti de kesin olarak öğreneceğiz bakalım doğru mu olucak eğer 9. Haftada söylediği doğru ise gerçekten helal olsun

Maşallah okadar erken cinsiyet söylemesi doğruysa gerçekten helal olsun

Ya kızlar göbeğim kaşınıyor demiştimya göğüslerim falan da kaşınmaya başladı benim. İnternetten baktım ilk trimesterda çok nadir görülüyormuş ama gebelik kolestezı diye bir şey varmış.

Önceki gebeliklerinde böyle bir şey yaşayan etrafından duyan var mı? Bugün sürekli kaşınıyorum saçma bi şekilde

Canım bazı kişilerin iç karın hacmi küçük olduğunda karınları hemen çıkabiliyormuş.Acaba seninki de öyle bişey olabiliyor mu? Karın gerildiği için mi acaba kaşıntı oluyor?

Cnm geçmiş olsun..
Başka topikte bir arkadaş yaşıyor bu durumu 30. Haftada başladı onun ama o kaşıntılar genelde el ve ayaklarda başlıyormuş.senin hormonlarla alakalı bir durum olabilir.Bence doktoruna danışmalısın..

Canım bazı kişilerin iç karın hacmi küçük olduğunda karınları hemen çıkabiliyormuş.Acaba seninki de öyle bişey olabiliyor mu? Karın gerildiği için mi acaba kaşıntı oluyor?
Bilmiyorumki zaten hafiften göbeği de olan bir insanım şu an bir fark göremiyorum. Çok erken benim için zaten sanki. Bir de göğüslerim bileklerim falan kaşınmaya başladı bir tedirgin oldum noluyoruz diye.

Biraz da huylu bir insanım bir yerim kaşınınca her yerim kaşınır gibi olur ondan mı bilmiyorum ama şu an uyuz gibiyim of

Cuma randevum var birkaç gün takip edeyim kendimi randevuda mutlaka soracağım bunu size de yazarım. Umarım kolestaz değildir ileri haftalarda oluyormuş aslında ama hiç anlamadım noluyor

O zaman mutlaka sor doktoruna hormonlarla alakalı olabilir dediğin gibi umarım bişey çıkmaz

Cildin de kuruluk varmı canım şuan benimde göğüs ve boyun bölgemde baya kaşıntı var kuru olduğu için normalde de alerjik bir yapım var kaşıntı yaşıyordum uyuz gibi kaşınıyorum bende

Cildin de kuruluk varmı canım şuan benimde göğüs ve boyun bölgemde baya kaşıntı var kuru olduğu için normalde de alerjik bir yapım var kaşıntı yaşıyordum uyuz gibi kaşınıyorum bende
Normalde kuru değildir ama havalar soğumaya başladı bir de hamilelikte kurumaya meyilli oluyor sanırım. Ay bir tuhaf ya hadi evdeyken neyse de işte olunca gidip WC de kaşınıyorum daha saçma bir şey yaşamadım bakalım neler yaşıcaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…