Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hanımlar 12. Haftadan sonra hangi ilaçlara başladınız ya da başlayan var mı acaba?
Folik asit devam canım. Ferrosanl kullanıyorum kansızlık var ciddi derecede hatta bugün Ferinject diye demir serumu takıldı. Magnezyum kullanıyorum sabah akşam ve kalsiyum verdi onuda kullanıyorum. Omega3 de verdi ama folikasit bitir sonra buna başla dedi. Baya bı ilaç kullanıyorum canım ben. Şimdiden sıkıldım ilaç takibinden

Oksapar ne için içiliyor canım?

Şeker hastası gibi aynen öyle oluyorum zayıf biriyim böyle birşey yaşamamıştım valla. Meyve de yemeye çalışıyorum ama tatlı pasta vs canım çok istiyor
Ben de zayıfım aslında ama olunca oluyor işte. Ben tatlı meyveden bile tiksindim bu aralar o yüzden çok zor gelmiyor bana tatlı yememek. Bulantın varsa uygulamak zor olabilir zaten seçenekler çok azalıyor ama glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek o titremelerin tek çaresi. Ama tatlıyı bırakamıyorum diyorsan tatlı yanına yoğurt ayran tüketmek de şekeri dengeliyor.
Antep fıstığı tuzlu tuzlu mideyi iyi bastırıyor. Hem de besleyici. Ben kraker yemiyorum glutensiz besleniyorum o yüzden midemi bastıracak tek çare antep fıstığı oldu.

Kızlar merhaba aramızda karnı yukarı doğru gerindigini hisseden var mı ? Acaba ben midemi çok mu dolduruyorum da bu hissi yaşıyorum anlamadım. Bu arada lekelenme durumunuz ne kadar süre devam etmişti ?

Geçmiş olsun yaa umarım toplarsın bir an önce

ben de diş eti ağrısından ölüyorum. dün dişçiye gittim baktı ama doktor izni olmadan müdahale edemedi. doktorum da 29unda izin yazabileceğini söyledi. antibiyotiği kullanmaya dün başladım. dişçi de hemen etki etmez 48 saat sonra anca eder dedi. bekleyip göreceğiz.
29unda kadın doğuma randevum var 30una da dişçiden aldım randevu. 2 gün arka arkaya iş yerinden izin almak çok sıkıntılı olacak. daha iş yerime söyledim hamile olduğumu. şu an da 11+3üm göbişte yavaş yavaş çıkmaya başlar artık. napsam söylesem mi bilemedim. eşim de biraz daha bekle falan diyor ama bakalım

kızlar selam Nasılsınız epeydir giremedim. Baya da sayfa birikmiş okuyamadım. Hepiniz ve bebişleriniz iyidir umarım.
Benim bu dönem çok zor geçiyor. Epeydir raporluydum bulantıdan hiçbirşey yiyemiyorum. Hayattan koptum resmen.
Bir ara da lekelenmem oldu ama geçti çok şükür. Sizlerin nasıl geçiyor?

Kızlar göğüs hassasiyeti ve acısı geçen var mı ya benim 2 gündür göğüslerim deki o hassasiyet geçti sanki normal mi acaba
Benim göğüsler zâten biraz büyüyüp sertleşmişti ağrısı geçti bazen ellediğimde hafif acıyor ama ucuna hiç dokunamyorum halen de ağrıyor

Aleyküm selam canım, çok şükür midem ağzımda geziyorum ama bulantım yok çok şükür, eskisine göre iştahım biraz daha iyi tek sorunum midem hep aç açlığı bastırınca bu sefere mide fesadı geçiriyorum napıcam bilemedim bide benim bebişler beni gece uyutmuyor uykum kaçıyor aç uyanıyorum

Sanırım haftalarımızda yakın şuan 12+2 yim ben.Normalde 2 haftada 1 gidiyordum şimdi 1 ay dedi.Sana da öyle dedi mi? 1 ay çok geldi ya nasıl beklicem bilemedim
Hepimiz öyleyiz bazı kızlar aklını kullanıp kurnazlık yapıyor ilaç yazdırmaya soru sormaya vs sende bişeyler düşünürsen erken gidersin hadi zihnine kuvvet

Canım ben de ilk bebeğimi kaybettim şimdi hamileyim coraspirin içiyorum sadece hatta kendim hemen istemiştim.
Yetetli oluyor sanırım gerisi Allah tan.
Coraspirini ne kadar kullanacağınız hakkında bilgi verdi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…