Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım lekelenme sorunu bende de var merak ettiğim kaC günde gecti?
Canım bence artık yüz üstü yatma sol tarafa yatmaya çalış daha çok.
Aminn inşallah canım cinsiyet için çok erken daha var kesin görünmesi için bende çok merak ediyorum
Mizgin biri kız biri erkek olursa tadından yenmez sanki. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tatlım rubella dediğin sınır çıkan IgM olan mi ?

ay sorma sabahtan beri kafayı yedim. tam hadi dolar alayım diyorum çıkıyor. yok ya iner şimdi diyorum pat daha da çıkıyor. manyağa döndüm sinirimden hdlaslad

İnşallah bir erkek bir kız olur sağlıkla böyle yorucu stresli hamileliğe mühürümü vururum

Kızlar merhaba aramızda karnı yukarı doğru gerindigini hisseden var mı ? Acaba ben midemi çok mu dolduruyorum da bu hissi yaşıyorum anlamadım. Bu arada lekelenme durumunuz ne kadar süre devam etmişti ?
Ben 2 gün önce ayakta çok kaldım yoruldum onda hissettim canım gerine hissini dinlenince geçti çok şükür kendini yormuş olabilirsin

Ben 2 gün önce ayakta çok kaldım yoruldum onda hissettim canım gerine hissini dinlenince geçti çok şükür kendini yormuş olabilirsin
Yok kuzum ya benim ilk kırmızı kan da geldi. Cumartesi günüydü. Hala devam ediyor çamur şeklinde merak ettim kaç gün sürdü diye. Umarım tekrar yaşamazsın geçmiş gitmiş olsun .

Oyy sahiden sen baya ilaç kullanıyorsun. Allahım şifa versin arkadaşım. Peki bu folik asit kaçıncı haftada bırakılıyor.

biz de onu konuşuyoruz eşimle, tam zamanında tüp bebek yapmışız, euro üzerinden ücret ödendiği için şu an hayatta yapamazdık

12+5'ten güncelleme yapayım;
2 gecedir mide yanması başladı, sabaha karşı yanmayla uyanıyorum inşallah çok sürmez, sonra bugünün uygulama güncellemesinde de aynı bilgiyi gördüm tüm belirtileri dibine kadar yaşayalım ama olur mu

Eklentiler

• 08C405F6-2C7A-426A-A361-281FEC6EEFEF.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 56
Eşim 1 ay önce tutturdu fiyat artacak, arabayı vs almaya başlayalım diye. İzin vermedim. Ayırdığımız parayla altın aldım. 14 bine aldığımız altın bugün 22.400 olmuş. Zamanı gelince satıp kullanacağım.

Yaa aklımda olsun mutlaka
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hiç bir şey yiyemedim bulantı da eklendi gribin üstüne. Oyy imkanı yok zeytinyağı kesin kusarım
Geçmiş olsun yaa umarım toplarsın bir an önce
Teşekkür ederim canım benim
sweetgirlcandy canım nasıl oldun bugün
Sanki biraz daha iyiyim canım
Igm mi sınır çıkmış canım
Ben bebek arabası ve dolap bakıyorum istediğimi bulduğumda alcam başka da büyük ihtiyacım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…