- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.441
Canım lekelenme sorunu bende de var merak ettiğim kaC günde gecti?kızlar selamNasılsınız epeydir giremedim. Baya da sayfa birikmiş okuyamadım. Hepiniz ve bebişleriniz iyidir umarım.
Benim bu dönem çok zor geçiyor. Epeydir raporluydum bulantıdan hiçbirşey yiyemiyorum. Hayattan koptum resmen.
Bir ara da lekelenmem oldu ama geçti çok şükür. Sizlerin nasıl geçiyor?
Canım bence artık yüz üstü yatma sol tarafa yatmaya çalış daha çok.Benimde dokunduğumda acıyor ama gayet sütüne falan yatabiliyorum. Hamile kaldıktan sonra çok hassaslaşmıştı üstüne falan yatamıyordum. Normaldir heralde ya YouTube de bir doktoru dinledim değişiklikler olabilir diyor
Mizgin biri kız biri erkek olursaAminn inşallah canım cinsiyet için çok erken daha var kesin görünmesi içinbende çok merak ediyorum
Tatlım rubella dediğin sınır çıkan IgM olan mi ?Kızlar çok önemli… benim rubellam sınır çıkmış. Bugün doktor kızamıkçık sınırda dedi. Tekrar istedi testi. Bunu yaşayan var mı.
Bir de akıntıyı sordum. Koku ve yeşil renk olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
ay sorma sabahtan beri kafayı yedim. tam hadi dolar alayım diyorum çıkıyor. yok ya iner şimdi diyorum pat daha da çıkıyor. manyağa döndüm sinirimden hdlasladKızlaar dolar uçtu gidiyorr daha erken haftalardayız nr olucağımız belli olmaz tabii ama dolar kuru delirmeden önemli bir kaç şey alsam mı diye düşünüyorumm.Var mı önerisi olan? Benim aklımda şuan babybjörn var
İnşallah bir erkek bir kız olur sağlıkla böyle yorucu stresli hamileliğe mühürümü vururumCanım lekelenme sorunu bende de var merak ettiğim kaC günde gecti?
Canım bence artık yüz üstü yatma sol tarafa yatmaya çalış daha çok.
Mizgin biri kız biri erkek olursatadından yenmez sanki. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tatlım rubella dediğin sınır çıkan IgM olan mi ?
Ben 2 gün önce ayakta çok kaldım yoruldum onda hissettim canım gerine hissini dinlenince geçti çok şükür kendini yormuş olabilirsinKızlar merhaba aramızda karnı yukarı doğru gerindigini hisseden var mı ? Acaba ben midemi çok mu dolduruyorum da bu hissi yaşıyorum anlamadım. Bu arada lekelenme durumunuz ne kadar süre devam etmişti ?
AY BENİMKİNE DE BAKSANIZ NE GÜZEL OLUR BENDE 6+4 VARKarındansa erkek, vajinalse kız canım.
Bebek solda
Yok kuzum ya benim ilk kırmızı kan da geldi. Cumartesi günüydü. Hala devam ediyor çamur şeklinde merak ettim kaç gün sürdü diye. Umarım tekrar yaşamazsınBen 2 gün önce ayakta çok kaldım yoruldum onda hissettim canım gerine hissini dinlenince geçti çok şükür kendini yormuş olabilirsin
Oyy sahiden sen baya ilaç kullanıyorsun. Allahım şifa versin arkadaşım. Peki bu folik asit kaçıncı haftada bırakılıyor.Folik asit devam canım. Ferrosanl kullanıyorum kansızlık var ciddi derecede hatta bugün Ferinject diye demir serumu takıldı. Magnezyum kullanıyorum sabah akşam ve kalsiyum verdi onuda kullanıyorum. Omega3 de verdi ama folikasit bitir sonra buna başla dedi. Baya bı ilaç kullanıyorum canım ben. Şimdiden sıkıldım ilaç takibinden
Kızlaar dolar uçtu gidiyorr daha erken haftalardayız nr olucağımız belli olmaz tabii ama dolar kuru delirmeden önemli bir kaç şey alsam mı diye düşünüyorumm.Var mı önerisi olan? Benim aklımda şuan babybjörn var
Çok zor bir dönemdeyiz çokkk.Herkesin allah yardımcısı olsun inşallahbiz de onu konuşuyoruz eşimle, tam zamanında tüp bebek yapmışız, euro üzerinden ücret ödendiği için şu an hayatta yapamazdık
Tabiii, gönder bakalım.AY BENİMKİNE DE BAKSANIZ NE GÜZEL OLUR BENDE 6+4 VAR
Eşim 1 ay önce tutturdu fiyat artacak, arabayı vs almaya başlayalım diye. İzin vermedim. Ayırdığımız parayla altın aldım. 14 bine aldığımız altın bugün 22.400 olmuş. Zamanı gelince satıp kullanacağım.Kızlaar dolar uçtu gidiyorr daha erken haftalardayız nr olucağımız belli olmaz tabii ama dolar kuru delirmeden önemli bir kaç şey alsam mı diye düşünüyorumm.Var mı önerisi olan? Benim aklımda şuan babybjörn var
Bende aynı durumdayım günlerimiz de aynı, halbuki 13.haftaya girdik değişiyor demek herkeste.Allah sabır versin aynı durumdayız biraz hafifliyor bi kaç gün sonra tekrar başa sar
Sadece 1 ayda 14 bin 22oldu he vay arkadaş yandık ki ne yandıkkEşim 1 ay önce tutturdu fiyat artacak, arabayı vs almaya başlayalım diye. İzin vermedim. Ayırdığımız parayla altın aldım. 14 bine aldığımız altın bugün 22.400 olmuş. Zamanı gelince satıp kullanacağım.
Yaa aklımda olsun mutlakaBen de zayıfım aslında ama olunca oluyor işte. Ben tatlı meyveden bile tiksindim bu aralar o yüzden çok zor gelmiyor bana tatlı yememek. Bulantın varsa uygulamak zor olabilir zaten seçenekler çok azalıyor ama glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek o titremelerin tek çaresi. Ama tatlıyı bırakamıyorum diyorsan tatlı yanına yoğurt ayran tüketmek de şekeri dengeliyor.
Antep fıstığı tuzlu tuzlu mideyi iyi bastırıyor. Hem de besleyici. Ben kraker yemiyorum glutensiz besleniyorum o yüzden midemi bastıracak tek çare antep fıstığı oldu.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederim hiç bir şey yiyemedim bulantı da eklendi gribin üstüne. Oyy imkanı yok zeytinyağı kesin kusarımsweetgirlcandy canım çok geçmiş olsun. Mide bulantısıyla beraber grip olmak da çok kötü olmus. Her gün ara öğünlerde bir kaşık zeytinyağına limon sıkıp yutmaya çalış gerçekten iyi geliyor. Ben o şekilde toparladım.
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun yaa umarım toplarsın bir an önce
Sanki biraz daha iyiyim canımsweetgirlcandy canım nasıl oldun bugün
Igm mi sınır çıkmış canımKızlar çok önemli… benim rubellam sınır çıkmış. Bugün doktor kızamıkçık sınırda dedi. Tekrar istedi testi. Bunu yaşayan var mı.
Bir de akıntıyı sordum. Koku ve yeşil renk olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Ben bebek arabası ve dolap bakıyorum istediğimi bulduğumda alcam başka da büyük ihtiyacım yokKızlaar dolar uçtu gidiyorr daha erken haftalardayız nr olucağımız belli olmaz tabii ama dolar kuru delirmeden önemli bir kaç şey alsam mı diye düşünüyorumm.Var mı önerisi olan? Benim aklımda şuan babybjörn var
Tabii canm Allah korusun bebişlerimiziKesinlikle öyle önce inancın allah'a olsun bol bol dua et gerisi allah kerim
Yaa evet yüz üstü yamamaya çalışıyorum ama sabah Bi uyanıyorum yine yüzüstü yatmışım uyurkenCanım bence artık yüz üstü yatma sol tarafa yatmaya çalış daha çok.
Yaa evet yüz üstü yamamaya çalışıyorum ama sabah Bi uyanıyorum yine yüzüstü yatmışım uyurken
Bende aynı valla yüz üstü yatarım %90Yaa evet yüz üstü yamamaya çalışıyorum ama sabah Bi uyanıyorum yine yüzüstü yatmışım uyurken
Şimdi araştırdım da 20 25 haftaya kadar pek fark etmiyormuş yatış pozisyonu bebeğin sıvısı korkuyormuş öyle yazıyorben desola yatayım diyorum, zorluyorum, uyandığımda yüzüstü oluyorum
göbek iyice şişince n'apıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?