Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İkiz mi? Maşallah Sağlıkla kavuş canım bebişlerine
Ben hiç yiyemiyorum 1buçuk aydır 3 kilo verdim. ilk hamileliğimde 16.haftada falan bitmişti. inşalah bu sefer daha çabuk biter.

Benim göğüsler zâten biraz büyüyüp sertleşmişti ağrısı geçti bazen ellediğimde hafif acıyor ama ucuna hiç dokunamyorum halen de ağrıyor
Benimde dokunduğumda acıyor ama gayet sütüne falan yatabiliyorum. Hamile kaldıktan sonra çok hassaslaşmıştı üstüne falan yatamıyordum. Normaldir heralde ya YouTube de bir doktoru dinledim değişiklikler olabilir diyor

Evet evet normal zâten vücut sürekli aynı şekilde rahatsız olmuyor zaman zaman iyiyiz zaman zaman kötü oluyoruz aklını bişeye takma bebişlerimiz allah'a emanetler

İkiz mi? Maşallah Sağlıkla kavuş canım bebişlerine
Ben hiç yiyemiyorum 1buçuk aydır 3 kilo verdim. ilk hamileliğimde 16.haftada falan bitmişti. inşalah bu sefer daha çabuk biter.
İkiz tatlim inşallah rabb'im kucağımıza almayı nasip eder benim ikiz olduğu için daha fazla rahatsızlanıyorum hep mide baş ağrısı uykusuzluk çekiyorum doğsunlar da iki tane şaplatırım onlara

İkiz tatlim inşallah rabb'im kucağımıza almayı nasip eder benim ikiz olduğu için daha fazla rahatsızlanıyorum hep mide baş ağrısı uykusuzluk çekiyorum doğsunlar da iki tane şaplatırım onlara
Yaa çok tatlı canım Cinsiyetlerini öğendin mi? Sağlıkla kavuşursun inşallah kolayca sorunsuz geçer hamileliğin

Evet evet normal zâten vücut sürekli aynı şekilde rahatsız olmuyor zaman zaman iyiyiz zaman zaman kötü oluyoruz aklını bişeye takma bebişlerimiz allah'a emanetler
Aynen canm Allah'a emanetler inşallah sağ salim kucağımıza alırız iyi ki var burası insan örnekler gördükçe içi rahatlıyor

gerçi daha 11 haftaymış bir an büyük gibi geldi bana. Açlıktan kafa gidiyor arada benim

Canım ben de ilk bebeğimi kaybettim şimdi hamileyim coraspirin içiyorum sadece hatta kendim hemen istemiştim.
Yetetli oluyor sanırım gerisi Allah tan.
Coraspirini ne kadar kullanacağınız hakkında bilgi verdi mi acaba?
Yok hayııır vermedii bugün başka bi doktora daha gittim kesenin gayet güzel olduğunu söyledi bide kalp atışı duyduktan sonra iğneye geçeriz dedi bakalımm haftaya nasipse kalp atışı duyucaz ondan sonra iğneye geçicez sanırım

Sanırım haftalarımızda yakın şuan 12+2 yim ben.Normalde 2 haftada 1 gidiyordum şimdi 1 ay dedi.Sana da öyle dedi mi? 1 ay çok geldi ya nasıl beklicem bilemedim
Ben de 12+1 im.
Bana da aynı. 4 hafta sonra görüşelim dedi. Ben burada da devletten bir doktora devam ediyorum. Ona göre ayarlayıp 2 haftada 1 olacak şekilde planlıycam. Devlettekine yarın randevum var mesela.

Uzasın diplere gelmeden paket yaptır sarı burda olsanız ben yapardım annelik hediyesi

Ben de 12+1 im.
Bana da aynı. 4 hafta sonra görüşelim dedi. Ben burada da devletten bir doktora devam ediyorum. Ona göre ayarlayıp 2 haftada 1 olacak şekilde planlıycam. Devlettekine yarın randevum var mesela.
Bende şehir hastanesinden buldum 1 tane bende öyle yapmayı planlıyorum

Kızlar çok önemli… benim rubellam sınır çıkmış. Bugün doktor kızamıkçık sınırda dedi. Tekrar istedi testi. Bunu yaşayan var mı.

Bir de akıntıyı sordum. Koku ve yeşil renk olmadığı sürece sıkıntı yok dedi

Kuzum sanırım bana girilen teşhis ile alakalıymış ücretsiz alamıyorum malesef Oksapar'ı. Şanslısınız ücretsiz alabildiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…