Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende aynı valla yüz üstü yatarım %90 ben uyuyamadığım zaman yüz üstü yatarım hemen uyurum mesela öyle bir huyum var
Evet bende kendimi bildim bileli yüz üstü uyumuşum dur hatta eşimle de hep tartışırdık yeni evliyken hiç romantik uyumuyoruz hep yüz üstü uyuyorsun diye sonra o da alıştı

sormayın o da benim kanayan yaram.

Sadece 1 ayda 14 bin 22oldu he vay arkadaş yandık ki ne yandıkk
kız sadece bir ay olsa iyi. bir araba satışı yaptık sabah. 98 bin altın alayım dedim. kuyumcuya gidene kadar 105 bin oldu kafayı yedim. dolar euro alayım bari dedim. ona da her seferin de düşer diye baktım. hep çıktı. ayyy bugün benim için çok kötü geçiyor

Bence bekletme al canım her geçen gün maalesef ki artacak gibi görünüyor sabah alsaydın şimdiye kadar bile kara geçerdin

Bence bekletme al canım her geçen gün maalesef ki artacak gibi görünüyor sabah alsaydın şimdiye kadar bile kara geçerdin
kısmetimde mi yok anlamadım. bizim işler biraz karışık. altın olarak birisine borç vermiştik. borcu araba sattıktan sonra vericeklerdi falan filan. şimdi karşı tarafa da diyemezsin 7 bin zarardayım ben diye. sonuçta sabah verdi yani altına denk gelecek şekilde. kuyumcuya gidene kadar 105 bin olma şokunu yaşadık. düşmesini beklemekten başka yapacak hiç bir şeyim yok şu an da

Inşallah düşer ekonomimiz düzelir de sende zararını karşılarsın canım çok çok üzülüyorum bu durumlara ya içim yanıyor

Sadece 1 ayda 14 bin 22oldu he vay arkadaş yandık ki ne yandıkk
3060 TL den ata lira almışım 4700 olmuş.
keşke direkt altın olarak getirmelerini isteseydiniz.

valla kimse bilemezdi ki böyle olacağını. zaten satışı yapar yapmaz benim hesabıma düştü para. lavobaya girip çıkıyorum euro 0,50 kuruş artmış oluyor şaka gibi
14 lirayı geçti. Sabah maaşım 460 dolar ediyordu şu an 410 dolar ediyor. Evden dışarı çıkmadan 50 dolarım çalındı.

Bende aynı durumdayım günlerimiz de aynı, halbuki 13.haftaya girdik değişiyor demek herkeste.
Her vucut farklı tepki veriyor demekki bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı doktor oda tetikler demişti ama ilacı kullandım yine aynı geçicek inşaallah en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…