Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Offfff, çok fena kızlar yaa.

Manyak gibi sabahtan beri artışı izliyorum.

Televizyonda altyazılarda geçen dolara, altına tekrar sıra geldiğinde artmış oluyo.

ben de, çok korkutucu iki gram geriliyor ahh diyorum düşüyor tamam, sonra yine tam gaz devam

en çok esnaflara üzülüyorum şu an. yurtdışından alıp ürünleri burada satamayacaklar

kızlar bana dua eder misiniz lütfen. günlerdir diş eti ağrısında ölüyorum. antibiyotik başladım ama hiç etki etmiyor. bugün de bütün gün sızladı yine. ama şu an da en tepe noktasında. ağrıdan duramıyorum resmen beynimin uyuştuğunu hissediyorum. Allahım ne kadar zor bir şeymiş diş ağrısı. ağlamaktan helak oldum ağrısından

Yaaaa...
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun canım yaa ben çok çektim dişlerden biliyorum hamilelik öncesi tedavi olmam gerekiyordu zaman kaybı olacak diye uzun süreli bir tedavi yaptırmadım hamilelikte tutmasın diye dua ediyorum valla okudukça içim cız ediyor kötü bir durum inşallah geçer kısa zamanda

Yaaaa...
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.
aminn inşallah kızlar. dişim değil diş etim ağrıyor. diş etlerim o kadar şişti ki dişlerime baskı yapıyor. çenemin uyuştu resmen açamıyorum çenemi. ve daha tedavi için 1 hafta sonra kadın doğumcum onay verecek. nasıl geçecek bu hiç bilmiyorum. kabir azabı gibi olur derler diş ağrısı. ben hayatım boyunca böyle bir ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum

İltihaplanma falanmı var niye öyle birşey olduki gargara falan yapsan hafifletmezmi acaba

İltihaplanma falanmı var niye öyle birşey olduki gargara falan yapsan hafifletmezmi acaba
diş hekimi baktı diş etlerinde şişlik var dedi. taşları almamız seni rahatlatır dedi. andorex gargara verdi. kullanıyorum ama fayda 0. normalde anestezi yapmadan temizleyebilirim ama şu an da çok hassassın ağrın olduğun da mecbur anestezi yapmam gerekebilir dedi. buna da doktorunun izni lazım dedi.

tuzlu suyla gargara yap geceleri en azından diş etlerinde apse yapmasını bakteriyi önler

diş olayı hiçbir şeye benzemiyo yaa, inşallah daha şişmez, gargara da biraz mikrobunu kırıp, rahatlatır

editliyorum: gargara yapıyomuşsun zaten

Çok geçmiş olsun

tuzlu su, gargara allah ne verdiyse hepsini yapıyorum ama yok. 1 saat belki dindiriyor. sonrasında zonk zonk yine
Çok geçmiş olsun
sağol kuzum

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Reactions: kdv
Oyy kuzum yaa ne kötüdür o şimdi. Rabbim şifa versin. Doktora telefonla ulaşamaz mısın hemen yazsa sen gitmeden

Rabbim acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer diş çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…