Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım ıgM kızamıkçık sınırıymış

Jou nerelerdesin canım?
Yemek yedim, benim mide coştu yine.
Sen nasılsın?
Buralardayımm canımm biraz ayaklaninca evle uğraştım hep yavaştann bugünde 3 buçuk ta vurmuşum kafaya 5 buçukta uyandım saka gibi bende yedim yemekte yerken bi bulandı gibi midem hele hiç sabahları iştahım olmamaya başladıı ya açım ama zoryiyorum iştahım kapandı gibii annemde dedi yüzün çok zayıflamış çökmüşüm sanki

Canım benimki 2 gün falan sürdü. Progestan verdi o iyi geldi. 10.haftaya kadar kullandım her gece 2 tane. Sonra bıraktım. tekrar olmadı çok şükür. Seninki nasıl?
Kuzum bana doktor on gün kullan dedi. Her gece bı tane içiyorum 4 gün oldu devam ediyor çamur gibi
Evet canım ıgM kızamıkçık sınırıymış
Aslında bu testlerde negatif pozitif diye sonuç veriliyor ama sınırda olunca nolcağı ile ilgili doktorun bir açıklama yaptı mı canım? Belki aşı felan olman gerekebilir.

Hadi yaa..

Benim iştahımda bir problem yok, her şeyi yiyorum ama yedikten sonrası fena işte.

Yalnız hamileliğin başından beri 2 kilo vermişim. Nasıl oluyo anlamıyorum.
Kusmuyorum, iştahım yerinde, eskisinden de çok yiyorum artık.

Yaaaa bu zaman böyleymiş sonra sonra fırlıyormuş zatenn bende yedim okadar ama vermişimm hepte istediğimiz şeydii hep yiyelim ama verelimm metabolizma hızlıçalışmaya başladı herhalde

Annemde bana diyor bacakların falan zayıfladı

Kız bu bünyelerde garip. Ben adam gibi bişey yemiyorum görünürde annem zayıflamıșsın diyor ben 2 kilo almışım

Her vucut farklı tepki veriyor demekki bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı doktor oda tetikler demişti ama ilacı kullandım yine aynı geçicek inşaallah en kısa sürede
Bende de mantar cıkmıştı ilk kez oluyo. Demek ki bunlar da tetikliyor. Allah yardımcımız olsun hızlıca geçsin şu dönemler hepimiz sağlıklı olalım inşallah

Kız bu bünyelerde garip. Ben adam gibi bişey yemiyorum görünürde annem zayıflamıșsın diyor ben 2 kilo almışım

Sen benden öndesin canım, belki 1-2 haftaya ben de almaya başlarım.

Normalde 2 öğün yiyordum, şimdi ara öğünlerimin sayısı kaç bilmiyorum.
Midem bulandıkça ağzıma bir şeyler atıyorum.

Yaaaa bu zaman böyleymiş sonra sonra fırlıyormuş zatenn bende yedim okadar ama vermişimm hepte istediğimiz şeydii hep yiyelim ama verelimm metabolizma hızlıçalışmaya başladı herhalde

Öyle oldu heralde kuzum, anlamadım gitti.

Yani ömrümde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, su içsem yarar normalde.

Testi tekrar istedi. 1 hafta sonra. Acaba dedim o kadar kişi var burada bu şekilde sonuç gören oldu mı merak ettim. İnternette saçma saçma şeyler yazıyor

Sen benden öndesin canım, belki 1-2 haftaya ben de almaya başlarım.

Normalde 2 öğün yiyordum, şimdi ara öğünlerimin sayısı kaç bilmiyorum.
Midem bulandıkça ağzıma bir şeyler atıyorum.
Ben hala 2 öğün yiyorum
Valla garip başlarda 2 3 saatte bir acıkıyordum. Acıkınca midem bulanıyordu.

Şimdi 2 öğün yiyorum sadece.

Yemediğim halde nasıl kilo aldım anlamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…