Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben hala 2 öğün yiyorum
Valla garip başlarda 2 3 saatte bir acıkıyordum. Acıkınca midem bulanıyordu.

Şimdi 2 öğün yiyorum sadece.

Yemediğim halde nasıl kilo aldım anlamadım ama

Benim açken de bulanıyo, tokken de.
Sadece yerken bulanmıyo.

Testi tekrar istedi. 1 hafta sonra. Acaba dedim o kadar kişi var burada bu şekilde sonuç gören oldu mı merak ettim. İnternette saçma saçma şeyler yazıyor

Canım fazla bakma internete bence, doktorun ne gerekiyorsa yapar zaten.

Çok fazla bilgi kirliliği var internette.

Allah şifa versin canım. Diş ağrısından zamanında çok çektim. Allah yardımcın olsun.

Reactions: kdv
Öyle oldu heralde kuzum, anlamadım gitti.

Yani ömrümde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, su içsem yarar normalde.
Evett dimiii bide gece karnım fena şişiyor karnım sertleşiyor sankii bi sertlik hissediyorum çok fena ama sonra geçiyo arada göğsümde ağriyo geçiyor

İçini fertah tut Allah’ın izni ile bişi o

Ben cumartesi yaptıracağım 12+1 de dua edin kızlar paylaşırım hemen konuyu yeni gördüm.
Geldim. :))
Merhaba Güzel Anneler,

Ben de dün 12+4 olduğu için dr gittim. İkili test vs. durumu. Doktor ense kalınlığını ölçtü, burun kemiğine baktı, bir sorun yok dedi çok şükür. İkili testi de arzu edersen yaptır dedi. Biraz düşündüm. Yaptırıp yaptırmama konusunu. Sonuçta ne olursa olsun minik civciv aramıza katılacak Allah nasip ederse. Yine de yaptırayım dedim. Kan verdim. Bir haftaya çıkacakmış sonuç. Cinsiyetle ilgili net bir şey söylemedi dr. Erkek gibi ama net gözükmüyor bir kaç haftaya belli olur dedi... Vicium diye bir vitamin verdi. Aslında vitaminlerim tam ama sanırım önlem olarak veriyorlar. Vicium, decavit ve de d vitamini verdi. Bunları iç her gün dedi. Biz de durumlar böyle. Sizler de umarım iyisinizdir. Çok sevgiler. Öpüyoruz sizleri.....

ahahaaa
benim de canım zaten sushi çekiyordu, bu akşam da masterchef'te sushi var doğurur doğurmaz ilk işim sushico'ya gitmek olacak

boşver yarasın mideni bulandırmayaydı iyiydi

Bende sadece 800 gr almışım halen ciddi ciddi karnım çıkmadı ya

Evett yaaa sağlıklı olsun tabii drumda demişti diyet yap diye aslında yapmıyorum ama hep tambuğdaylı şeyler le tüketiyorum ekmeğimde öyle diyelim canım kısırmı çektii tambuğdaylı kısırlık bulgur la yap aynı şey sonuçta sebze tuketiyorum kurubaklagill sanırım pekte yağlı yemiyorum oyüzden verebiliyorum

Yemesen de bulanacaktı belki de.
Arada kaçamak iyidir.
Ben de şimdi kayınvalidemin gönderdiği kekten yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…