Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bulantim olmadiğinda midem kaziniyor yemek yedikten yarim saat sonra basliyor sanki hic yememişim gibi.Böyle olan varmi aranizda?
Ben valla yiyorum yarım saat bilemedin 1 saat sonra midem kazınıyor
İşte görünüşte vermişim ama teorikte almışım 2 kilo nasıl oluyorsa

Ben valla yiyorum yarım saat bilemedin 1 saat sonra midem kazınıyor

İşte görünüşte vermişim ama teorikte almışım 2 kilo nasıl oluyorsa
Ya ben saatlerce yiyemiyorum hiçç iştahım yok kilo falanumrumdaa değil eskisi gibi yiyip içebilmeyi özledimm ya

aa hiç denemedim Sushico da çok yakın buraya hep oradan söylüyordum, Akira'yı cihazın notlar kısmına ekliyorum hemen notlar kısmında doğuma kadar yalnızlığıyla başbaşa bırakıyorum

Akira’dan Vegan Sushi, Avokado Maki, Sebzeli Noodle isteyebilirmişsin.

Ayumi varmış bi de sizin orda, oranın da Sebzeli Udon’u tavsiye ediyor kardeş.

Son düzenleme:
Testi tekrar istedi. 1 hafta sonra. Acaba dedim o kadar kişi var burada bu şekilde sonuç gören oldu mı merak ettim. İnternette saçma saçma şeyler yazıyor
Benim de igg pozitif çıkmıştı testi tekrarladı doktorum. Önemli olan igm çok şükür o negatif çıktı, igg daha önceden geçirilmiş bir virüs gibi bisey igm de şuan mevcut olan bir virüs. Sizinki de büyük ihtimal negatif çıkar. Ama testi yenilemeyi ihmal etmeyin.

Bulantim olmadiğinda midem kaziniyor yemek yedikten yarim saat sonra basliyor sanki hic yememişim gibi.Böyle olan varmi aranizda?
Bende senin gibiyim..
acıkınca yiyorum.iki saat sürmüyor deli gibi acıkıyorum
yemek istiyorum ama bende yemek yedikten sonra ağzımda o kadar kötü bir tat kalıyor ki birşey yemeye korkuyorum.
Yutkunmak bile zor geliyor.
O yüzden aç geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…