Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bulantim olmadiğinda midem kaziniyor yemek yedikten yarim saat sonra basliyor sanki hic yememişim gibi.Böyle olan varmi aranizda?
Ben de yiyorum ama lezzet alamıyorum yemeklerden. Yedikten sonra midem bir değişik oluyor tokluk değil de sanki yanmayla karışık bir hissiyat. Yutak kısmı boğazım daralmış gibi hissediyorum bir de

ilaç gibi walla canım her daim dolapta bulunması lazım bence
Ben kefiri pandemi başından beri tüketiyorum bağışıklığa mantara özellikle çok iyi geliyor. Probiyotik olduğu için sindirime de faydalı ayrıca anne karnında bebeğe kilo aldıran besinler arasındaydı kefir

-C-A-N-A-N- Jou B balkiz ayaza newnew Elsa355 sweetgirlcandy Gooseberry

Grubumuzun değerli öğretmenleri;

Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde

Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun

iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz

Eklentiler

• FD7987AB-204D-4A95-8F74-D9F1EAB913CF.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 29
  • E53D64DC-2006-404B-9041-871AEECD71CB.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 22
Yaaaaa nasıl duygulandım canımm benimmm çok teşekkürrr ederiimmm
Başta bende öğretmenlerimiii oğretmenler gününü kutluyorumm en içten dileklerimlee hepinize kucakdolusu öpücüklerr olsunnn
Balkiz94 ayaza -C-A-N-A-N- newnew sweetgirlcandy Elsa355 Gooseberry

Ay çok teşekkür ederiz efenim.
Çok mutlu oldum.

Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm.
Biraz buruk tabii.

Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum.

Ay çok teşekkür ederiz efenim.
Çok mutlu oldum.

Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm.
Biraz buruk tabii.

Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum.

Olsun, şurada aylar sonra kendi minnoşuna yapacaksın annesi öğretmen olduğu için çok şanslı

Çok sevindim herşey yolunda olmasına bende cuma ya aldım randevuyu cuma 17 öğrenicez inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum

Kızlar artık 11+2 Haftalık olduk hiç kusmam mide bulantısı olmadı ama son 3 gündür baş ağrım geçmiyor sürekli yorgun hissediyorum sizde de öyle mi?
Aayyy bendede öyle inann mide bulantım bitti ara ara bi yanma geçiyor amaaa o yemeğimle alakalıdır tabiii bende hep kendimi yorgun hissediyorumm başım zaten durmuyorr arada çatladı çatlıcak hale geliyor oda bebeğin büyümesinden kaynaklı diye duydum anne olmak kolay değill yüzümde kuruluklar olmaya başladı hatta hep nemlendirici sürüyorum

Yaaa çok teşekkür ederiz

Çok duygulandım iyi ki varsınız hepiniz

Benim de cildim aşırı kurumaya başladı sürekli yağ sürüyorum Büyüdüğünden ağrıyorsa çekeriz tabii yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…