- 25 Ağustos 2019
- 62.741
- 120.776
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.581
Hepimizin günü kutlu olsun canım
Aynenn bide arada sol bacağımda ağrıdı bugün epeyy canımmBenim de cildim aşırı kurumaya başladı sürekli yağ sürüyorumBüyüdüğünden ağrıyorsa çekeriz tabii yapacak bir şey yok
AminnnBende de mantar cıkmıştı ilk kez oluyo. Demek ki bunlar da tetikliyor. Allah yardımcımız olsun hızlıca geçsin şu dönemler hepimiz sağlıklı olalım inşallah
Ahh canımm benimm çok teşekkür ederimmm.Öğretmenler gününümüz kutlu olsun kızçelerimm-C-A-N-A-N- Jou @balkiz @ayaza newnew @Elsa355 sweetgirlcandy @Gooseberry
Grubumuzun değerli öğretmenleri;
Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!
Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde
Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun
iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz
Benimdee öğrencilerim olmadan ilkk senemm insan nasıl buruk oluyor değil miiAy çok teşekkür ederiz efenim.
Çok mutlu oldum.
Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm.
Biraz buruk tabii.
Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum.
-C-A-N-A-N- Jou @balkiz @ayaza newnew @Elsa355 sweetgirlcandy @Gooseberry
Grubumuzun değerli öğretmenleri;
Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!
Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde
Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun
iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz
Yaa ama ben ağlarımYaaaaa nasıl duygulandım canımm benimmm çok teşekkürrr ederiimmm
Başta bende öğretmenlerimiii oğretmenler gününü kutluyorumm en içten dileklerimlee hepinize kucakdolusu öpücüklerr olsunnn
Balkiz94 @ayaza -C-A-N-A-N- newnew sweetgirlcandy @Elsa355 @Gooseberry
Ahh canımm benimm çok teşekkür ederimmm.Öğretmenler gününümüz kutlu olsun kızçelerimm
Benimdee öğrencilerim olmadan ilkk senemm insan nasıl buruk oluyor değil mii
Hahayy çok güldüm buna .Tabi ben 5-6-7-8 lefle çalıştığım için böyle şeyler yapmıyorlar.Her grup farklı duyguları getiriyor.Olsun sağlıkla doğuralımda çocuğumuza öğretmenlik yaparız artıkkEvet canım yaa, kesinlikle çok buruk.
Bir de ben sınıf öğretmeniyim.
Her sene bıkmadan o sıraların altına gizlenip, ben sınıfa girdiğimde şaşırmamı beklerlerdi.
O gizlenme çabaları, ben daha koridordayken “Öğretmen geliyo, öğretmen geliyo” sesleri o kadar tatlı oluyo ki.
Mecbur şaşırmış gibi yapıyorum her sene.
Hahayy çok güldüm buna .Tabi ben 5-6-7-8 lefle çalıştığım için böyle şeyler yapmıyorlar.Her grup farklı duyguları getiriyor.Olsun sağlıkla doğuralımda çocuğumuza öğretmenlik yaparız artıkk
İlk hamileliğim de kalbi durdu şuan coraspirin içiyorum istemiştim zaten ilkinde bakılmıyor bilemiyorsun o yüzden34 35. Hafta da bıraktıranlarda var cnm ama 32-33 haftadan sonra Kullanıldığında bebeğin kalbinde bulunan bir damarın kapanmamasına yol açabiliyormuş daha riskli bir durum bu.
Sizde pıhtılaşma var mi
İnşallah devam etmez canım ama doktoruna ne olursa olsun bilgi ver muhakkak.Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
Canım pıhtıyı bilmiyorum ama benim çok yorulduğum bir gün sadece kahverengi geldi o da daha yatmadan önce beyaza dönmüştü bile. Senin de normal rutinin üzerinde bir gün müydü acaba? Bir de pıhtı kahverengi mi? Belki kahverengi akıntı koyulaştığı için pıhtı gibi geliyordur..Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
numarasını vermedi kuzum.Oyy kuzum yaa ne kötüdür o şimdi. Rabbim şifa versin. Doktora telefonla ulaşamaz mısın hemen yazsa sen gitmeden
amin çok teşekkür ederimRabbim acil şifalar versin
off hem de nasıl zor çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer diş çok zor ya
ev sirkesi yok ama sağa sola soruşturayım bakayım kendimizin yaptığı sirkeden bahsediyorsun değil mi marketler de alınandan değilArkadşım mutlaka yapmışsındır ama geçen yazdıklarıma ek ev sirkesiyle gargara yapsan. Karbonatlı şu da olur ama ev sirkesi bence baya toparlar Allah kolaylık versin
amin inşallah canım çok sağolAllah şifa versin canım. Diş ağrısından zamanında çok çektim. Allah yardımcın olsun.
Ahh canım ya bir an önce geçer inşallah bu aralar çok arka arkaya geldi senin dertler. İçini ferah tut canım hiçbir şey olmamıştır inşallah kuzunakızlar derdimin üstüne bir dert daha eklendi. antibiyotik sanırım alerji yaptı yaptı bana. her yerim kıp kırmızı oldu isilik gibiyim. yüzüm de aynı şekil de kızardı. hastaneyi aradım doktor saat 9 da iş başı yapıcakmış doktora söylücem. umarım bebişime bir şey olmamıştır. gidip görmek istiyorum
Tatlım doktora gittin mi ? İhmal etme bence. Benim ilk kan geldi sonra çamur şeklinde devam etti. Bu sabah rengin biraz daha açıldığını gördüm.Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
ya inşallah. çok korkuyorum. umarım hala sağlıklıdır bebeğimAhh canım ya bir an önce geçer inşallah bu aralar çok arka arkaya geldi senin dertler. İçini ferah tut canım hiçbir şey olmamıştır inşallah kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?