Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
halen kasık ağrısı yaşayan var mı.
Benim bazen kasık ağrım oluyor
Bazen geçiyor bazende bir kaç saat falan sürüyor..

Ya kızlar bende kefir içtim sonra midem bulandı kustum . Yine ilki yaşamaktayım. Ne kadar berbat bişey ya . Bu arada komşumun birisi bana decavit değilde imom vitamin hapını önerdi. Decavitin içinde bir madde var felan dedi ama noldugunu söylemedi.

Ahh canımm benimm çok teşekkür ederimmm.Öğretmenler gününümüz kutlu olsun kızçelerimm
Ay çok teşekkür ederiz efenim.
Çok mutlu oldum.

Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm.
Biraz buruk tabii.

Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum.
Benimdee öğrencilerim olmadan ilkk senemm insan nasıl buruk oluyor değil mii

Yaa ama ben ağlarım Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Annelik de bir öğretmenlik sayılır hepimiz bu yoldayız hepimizin ogretmenler günü kutlu olsun. Çok çok teşekkür ederim

Ahh canımm benimm çok teşekkür ederimmm.Öğretmenler gününümüz kutlu olsun kızçelerimm

Benimdee öğrencilerim olmadan ilkk senemm insan nasıl buruk oluyor değil mii

Evet canım yaa, kesinlikle çok buruk.

Bir de ben sınıf öğretmeniyim.
Her sene bıkmadan o sıraların altına gizlenip, ben sınıfa girdiğimde şaşırmamı beklerlerdi.

O gizlenme çabaları, ben daha koridordayken “Öğretmen geliyo, öğretmen geliyo” sesleri o kadar tatlı oluyo ki.
Mecbur şaşırmış gibi yapıyorum her sene.

Hahayy çok güldüm buna .Tabi ben 5-6-7-8 lefle çalıştığım için böyle şeyler yapmıyorlar.Her grup farklı duyguları getiriyor.Olsun sağlıkla doğuralımda çocuğumuza öğretmenlik yaparız artıkk

Aynen öyle canım, her yaş grubu bambaşka.

Kendi çocuğuma öğretmenlik değil de annelik yapmak istiyorum ben.
Allah izin verirse biraz büyütüp, 2-3 sene sonra tekrar öğrencilerime kavuşmak istiyorum.

Jou cuğum gibi, okul öncesi öğretmenlerine emanet ederim yavrumu da.

34 35. Hafta da bıraktıranlarda var cnm ama 32-33 haftadan sonra Kullanıldığında bebeğin kalbinde bulunan bir damarın kapanmamasına yol açabiliyormuş daha riskli bir durum bu.
Sizde pıhtılaşma var mi
İlk hamileliğim de kalbi durdu şuan coraspirin içiyorum istemiştim zaten ilkinde bakılmıyor bilemiyorsun o yüzden

Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
İnşallah devam etmez canım ama doktoruna ne olursa olsun bilgi ver muhakkak.

Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
Canım pıhtıyı bilmiyorum ama benim çok yorulduğum bir gün sadece kahverengi geldi o da daha yatmadan önce beyaza dönmüştü bile. Senin de normal rutinin üzerinde bir gün müydü acaba? Bir de pıhtı kahverengi mi? Belki kahverengi akıntı koyulaştığı için pıhtı gibi geliyordur..

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
amin canım çok teşekkür ederim
Oyy kuzum yaa ne kötüdür o şimdi. Rabbim şifa versin. Doktora telefonla ulaşamaz mısın hemen yazsa sen gitmeden
numarasını vermedi kuzum.
Rabbim acil şifalar versin
amin çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer diş çok zor ya
off hem de nasıl zor çok teşekkür ederim
Arkadşım mutlaka yapmışsındır ama geçen yazdıklarıma ek ev sirkesiyle gargara yapsan. Karbonatlı şu da olur ama ev sirkesi bence baya toparlar Allah kolaylık versin
ev sirkesi yok ama sağa sola soruşturayım bakayım kendimizin yaptığı sirkeden bahsediyorsun değil mi marketler de alınandan değil
Allah şifa versin canım. Diş ağrısından zamanında çok çektim. Allah yardımcın olsun.
amin inşallah canım çok sağol

kızlar derdimin üstüne bir dert daha eklendi. antibiyotik sanırım alerji yaptı yaptı bana. her yerim kıp kırmızı oldu isilik gibiyim. yüzüm de aynı şekil de kızardı. hastaneyi aradım doktor saat 9 da iş başı yapıcakmış doktora söylücem. umarım bebişime bir şey olmamıştır. gidip görmek istiyorum

Ahh canım ya bir an önce geçer inşallah bu aralar çok arka arkaya geldi senin dertler. İçini ferah tut canım hiçbir şey olmamıştır inşallah kuzuna

Tatlım doktora gittin mi ? İhmal etme bence. Benim ilk kan geldi sonra çamur şeklinde devam etti. Bu sabah rengin biraz daha açıldığını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…