- 9 Ekim 2021
- 6.134
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.641
Bunları ben yaptırdım sanırım önemliymiş bideKızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim en son kontrolümde doktor bu tahlilleri istedi devlette yaptır getir dedi, ilerde bebeğe giden kanda mikrop bakteri vs olmasın diye yaptırmamı söyledi
Sonuçların nasıl çıktı canım?Bunları ben yaptırdım sanırım önemliymiş bide
İyi dedi doktor bak atiyimSonuçların nasıl çıktı canım?
Ben yaptırdım bu tahlilleri başta pozitif çıktı, testi tekrarlamami istedi doktorum. O negatif çıktı şükür.Kızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim en son kontrolümde doktor bu tahlilleri istedi devlette yaptır getir dedi, ilerde bebeğe giden kanda mikrop bakteri vs olmasın diye yaptırmamı söyledi
Geçmiş olsun kuzu en kısa zaman da iyileşirsin inşallah… olmazsın daha dikkatli olursun merak etmekızlar doktordan çıktım şimdi. benim penisiline alerjim vardı. bunu salak gibi doktora söylemeye unuttum. doktor beni görür görmez penisiline alerjin mi var dedi. evet dedim. neden söylemedin dedi. dedim o an bebeği görme heyecanından unuttum herhalde. ki normalde çok dikkat ederim her doktora söylerim buna resmen unuttum söylemeyi. bebişi gördük içerde kıpır kıpır dans ediyordu resmen. kalbini de duydum. her şey yolunda bebek büyümeye devam ediyor dedi. diş için de muayne olabilmem için izin kağıdı yazdı.
bundan sonra ilaç sana yasak dedi. dua ediyorum ilerde idrar yolu enfeksiyonu falan olmam inşallah
Çok şükür, bende bu hafta gidip yaptırıcam devlette randevu dolu ya direk sabahtan gidicem umarım yaparlarBen yaptırdım bu tahlilleri başta pozitif çıktı, testi tekrarlamami istedi doktorum. O negatif çıktı şükür.
Bizim burada devlette yapmadılar laboratuvarı o testi burada yapamıyoruz dedi. Özelde yaptırdım bende.Çok şükür, bende bu hafta gidip yaptırıcam devlette randevu dolu ya direk sabahtan gidicem umarım yaparlar
geçmiş olsun canım. İnşallah ihtiyacın olmadan sağlıkla tamamlarsın sürecikızlar doktordan çıktım şimdi. benim penisiline alerjim vardı. bunu salak gibi doktora söylemeye unuttum. doktor beni görür görmez penisiline alerjin mi var dedi. evet dedim. neden söylemedin dedi. dedim o an bebeği görme heyecanından unuttum herhalde. ki normalde çok dikkat ederim her doktora söylerim buna resmen unuttum söylemeyi. bebişi gördük içerde kıpır kıpır dans ediyordu resmen. kalbini de duydum. her şey yolunda bebek büyümeye devam ediyor dedi. diş için de muayne olabilmem için izin kağıdı yazdı.
bundan sonra ilaç sana yasak dedi. dua ediyorum ilerde idrar yolu enfeksiyonu falan olmam inşallah
Geçmiş olsun kuzu en kısa zaman da iyileşirsin inşallah… olmazsın daha dikkatli olursun merak etme
amin inşallah teşekkür ederim kızlar. bu akşam dişçiye gidip tedavimi de olayım mis gibi rahatlarım inşallah.geçmiş olsun canım. İnşallah ihtiyacın olmadan sağlıkla tamamlarsın süreci
Aaa benim doktorum eskiden devlette görev yapardi o hastaneye sevk etti tahlilleri gidip sorarım hastaneye umarım temiz çıkar inşallahBizim burada devlette yapmadılar laboratuvarı o testi burada yapamıyoruz dedi. Özelde yaptırdım bende.
İnşallah Temiz çıkarAaa benim doktorum eskiden devlette görev yapardi o hastaneye sevk etti tahlilleri gidip sorarım hastaneye umarım temiz çıkar inşallah
benim de doktorum başla dedi ama bebek yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağlar önerdi. ben de bebek yağıyla başladım bakalım. mustelalar, bio oiller, anam anam para dayanır mı ona bu krizde
musteladan ben de memnun kalmıştım ama çok pahalı ya 2 3 tüp kullansak dünyanın parası az sürsek işe yaramaz hem çatlıycaz hem para boşa gidecekne yapsam kararsızım kuzu
Çok çok teşekkür ederim. Bu kadar ince ve düşünceli velilerin çocuklarını tanımak da nasip olur inşallah.-C-A-N-A-N- @cotton @balkiz ayaza @newnew @Elsa355 sweetgirlcandy @Gooseberry
Grubumuzun değerli öğretmenleri;
Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!
Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde
Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun
iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz
Bu haftalarda öğreniliyor mu?Çok sevindim herşey yolunda olmasına bende cuma ya aldım randevuyu cuma 17 öğrenicez inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum
Bende bugün gittim bana folik asit bitince imom omega ya başla dediYa kızlar bende kefir içtim sonra midem bulandı kustum. Yine ilki yaşamaktayım. Ne kadar berbat bişey ya . Bu arada komşumun birisi bana decavit değilde imom vitamin hapını önerdi. Decavitin içinde bir madde var felan dedi ama noldugunu söylemedi.
Oy kuzum yaa geçmiş olsunkızlar derdimin üstüne bir dert daha eklendi. antibiyotik sanırım alerji yaptı yaptı bana. her yerim kıp kırmızı oldu isilik gibiyim. yüzüm de aynı şekil de kızardı. hastaneyi aradım doktor saat 9 da iş başı yapıcakmış doktora söylücem. umarım bebişime bir şey olmamıştır. gidip görmek istiyorum
Ben doğum paketi aldım 6.000 liraya. Valla zam gelebilir her şey artıyor. Özellikle ocaktan sonraKızlar ne dicem size bizim burada özel hastaneler de doğum 3.500 - 4000 di 2022 de 6000 olucakmış ya şok oldum benim gittiğim hastane de 3.500 dü bi anda 2.500 zam yıkıldım resmen tabi bunlar kulaktan dolma bilgiler sizin oralarda ki hastaneler de varmı böyle durumlar
İlk haftalarda yaptırdık çoğumuz senin doktor niye bu kadar geç istemiş ki. İgM şu anda geçirip geçirmediğine bakmak için. Ben igG lere de baktırdım geçmişte geçirmiş miyim diyeKızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim en son kontrolümde doktor bu tahlilleri istedi devlette yaptır getir dedi, ilerde bebeğe giden kanda mikrop bakteri vs olmasın diye yaptırmamı söyledi
Ay sevindim valla ya bebeğin iyi olmasına. İnsan unutuyor her şeyi doktora gidince. İnşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsınkızlar doktordan çıktım şimdi. benim penisiline alerjim vardı. bunu salak gibi doktora söylemeye unuttum. doktor beni görür görmez penisiline alerjin mi var dedi. evet dedim. neden söylemedin dedi. dedim o an bebeği görme heyecanından unuttum herhalde. ki normalde çok dikkat ederim her doktora söylerim buna resmen unuttum söylemeyi. bebişi gördük içerde kıpır kıpır dans ediyordu resmen. kalbini de duydum. her şey yolunda bebek büyümeye devam ediyor dedi. diş için de muayne olabilmem için izin kağıdı yazdı.
Yaa ne güzelBugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dediDedim kuduruk olacak
Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?