Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim en son kontrolümde doktor bu tahlilleri istedi devlette yaptır getir dedi, ilerde bebeğe giden kanda mikrop bakteri vs olmasın diye yaptırmamı söyledi
Bunları ben yaptırdım sanırım önemliymiş bide

kızlar doktordan çıktım şimdi. benim penisiline alerjim vardı. bunu salak gibi doktora söylemeye unuttum. doktor beni görür görmez penisiline alerjin mi var dedi. evet dedim. neden söylemedin dedi. dedim o an bebeği görme heyecanından unuttum herhalde. ki normalde çok dikkat ederim her doktora söylerim buna resmen unuttum söylemeyi. bebişi gördük içerde kıpır kıpır dans ediyordu resmen. kalbini de duydum. her şey yolunda bebek büyümeye devam ediyor dedi. diş için de muayne olabilmem için izin kağıdı yazdı.
bundan sonra ilaç sana yasak dedi. dua ediyorum ilerde idrar yolu enfeksiyonu falan olmam inşallah

Kızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim en son kontrolümde doktor bu tahlilleri istedi devlette yaptır getir dedi, ilerde bebeğe giden kanda mikrop bakteri vs olmasın diye yaptırmamı söyledi
Ben yaptırdım bu tahlilleri başta pozitif çıktı, testi tekrarlamami istedi doktorum. O negatif çıktı şükür.

Geçmiş olsun kuzu en kısa zaman da iyileşirsin inşallah… olmazsın daha dikkatli olursun merak etme

Reactions: kdv
Çok şükür, bende bu hafta gidip yaptırıcam devlette randevu dolu ya direk sabahtan gidicem umarım yaparlar
Bizim burada devlette yapmadılar laboratuvarı o testi burada yapamıyoruz dedi. Özelde yaptırdım bende.

geçmiş olsun canım. İnşallah ihtiyacın olmadan sağlıkla tamamlarsın süreci

benim de doktorum başla dedi ama bebek yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağlar önerdi. ben de bebek yağıyla başladım bakalım. mustelalar, bio oiller, anam anam para dayanır mı ona bu krizde

musteladan ben de memnun kalmıştım ama çok pahalı ya 2 3 tüp kullansak dünyanın parası az sürsek işe yaramaz hem çatlıycaz hem para boşa gidecek ne yapsam kararsızım kuzu

Mustelanın içindekilere baktım da ay çiçeği yağı, avokado yağı, maruçya yağı ve e vitamini varmış. Sanki yağa değil markaya para veriliyormuş gibi geldi bana. Önemli olan nemlendirmek ben sadece hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum ilk trimester bitince başlarım. Doğuma yakın göğüsleri yumuşatmak göğüs ucu çatlağı olmasını engelliyormuş oraya da sürülüyor sonuçta bu yağ. Bebeğin altı pişik olmasın diye yine hindistan cevizi yağı kullanılabiliyor. Ciltle çok uyumlu harika bir yağ. Ve çok amaçlı kullanımı güzel. Ben öyle kutu kutu yağ krem vs almak istemiyorum. Her yerde işime yarayacak bir şey arıyordum şu an kesin kararım hindistan cevizi yağı.

Çok çok teşekkür ederim. Bu kadar ince ve düşünceli velilerin çocuklarını tanımak da nasip olur inşallah.

Bende bugün gittim bana folik asit bitince imom omega ya başla dedi
Oy kuzum yaa geçmiş olsun
Ben doğum paketi aldım 6.000 liraya. Valla zam gelebilir her şey artıyor. Özellikle ocaktan sonra
İlk haftalarda yaptırdık çoğumuz senin doktor niye bu kadar geç istemiş ki. İgM şu anda geçirip geçirmediğine bakmak için. Ben igG lere de baktırdım geçmişte geçirmiş miyim diye
Ay sevindim valla ya bebeğin iyi olmasına. İnsan unutuyor her şeyi doktora gidince. İnşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsın

Bugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dedi Dedim kuduruk olacak

Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde

Yaa ne güzel
Cinsiyetine baktı mı bi daha ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…