- 2 Ağustos 2013
- 38.639
- 130.665
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.681
Hadi gözün aydın ense falan normal çıktıysaSelaaamm,
ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar
bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardımheyecandan olsa gerek
fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak
bu aradasweetgirlcandy sana helâl olsun be
%90 erkek dedi
Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum
Ekmek beyazmıydı ondada seker olur ya hanii oyüzdenn yemek yerken zaten hareketli oluyolarmış hep1 dilim tost sadeceEşime gitmeden çikolata yesem mi hareketlensin dedim ama yemedim. Doktor kahvaltı yaptın mı dedi evet dedim şekerli bişeyler de varsa iyice böyle olmuş dedi Ama sadece tost ekmekte varsa bilemiyorum
Oooo ramzi erkek mi dedi sana bana kız dendii bakalımmm bana doğrumu çıkıcakk
Buarada emmeye başlamış hele şimdidennn oooyyyyy teyzoşu yesunn oniii
Avene’nin şampuanlarından denediniz mi hiç?? Ben tüm cilt bakım ürünlerimi değiştirdim şampuanı atlamışımAvene’in yüz ve vücut losyonunu aldım ben imdirimden birkaç kutu. Yıllardır yüzüme de vücuduma da aynı şeyi kullanıyorum. Çok da memnunum. İçeriği temiz ve en önemlisi marka hayvan deneyine karşı.
Benim içime hep erkek doğuyor ama rüyalarda kız görüyorum pembe renkler görüyorum.benim içime hep kız doğmuştu ama erkekmiş
Ramzi'ye saygı duyuyorum bundan sonra
Yaa belli oldu mu atlamışım ben orayıbenim içime hep kız doğmuştu ama erkekmiş
Ramzi'ye saygı duyuyorum bundan sonra
Hadi gözün aydın ense falan normal çıktıysa
Ramziye helal olsun vallabenimde tuttu
Ay geçenkinde benimki de emiyordu sanırım eli ağzının oradaydı ama bugün hala inanamıyorum ya ayaklarıyla ittirip ittirip zıpladı gülmekten öldük orda
Selaaamm,
ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar
bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardımheyecandan olsa gerek
%90 erkek dedi
Aynen öyle karıştırıp kullanılabilir. Sadece bu yağlarda şöyle bişi oluyor bazı yağlar baz yağ oluyor bazıları da asıl işlevsel yağ oluyor o konuda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum aromaterapi ile ilgilenen varsa bir yol gösterebilir belki.Kızlar bu yağ konusunu baya araştırdım mustela falan alacaktım ben de. Ama doğum yapan arkadaşlarım hep saf zeytinyağı öneriyor. Kesinlikle başka bir şey alma diyorlar.
Bende saf artan yağı da var belki zeytinyağı ile birleştirip bir fısfısa koyar öyle uygularım. Hindistan cevizi yağı da eklenebilir zeytinyağı kokusu için.
Maksat nemlendirmek en saf halini kullanmak en mantıklısı gibi geldi bana da.
Aynen öyle karıştırıp kullanılabilir. Sadece bu yağlarda şöyle bişi oluyor bazı yağlar baz yağ oluyor bazıları da asıl işlevsel yağ oluyor o konuda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum aromaterapi ile ilgilenen varsa bir yol gösterebilir belki.
Bir de hamilelikte esansiyel yağ kullanımına mesafeli yaklaşıyorlar çünkü saf yağ olmayabiliyormuş içine bişiler karıştırabiliyorlarmış dikkat etmek lazım ona da. Nasıl anlaşılır hiçbir fikrim yok galiba o yüzden direkt hazır karışım almak bana daha kolay geliyo
Oyyyyyyyy, maşallah subhanallah.
Çok tatlı yaa, parmağını da emermiş.
Çok sevindim canım benim, inşallah kan sonucun da çok iyi çıkacak.
Demek Ramzi tuttu sende.
Hadi bakalım, hoş gelsin oğluş.
Palmers ben de baktım aslında ama trendyolda satıcılar arasında çok fiyat farkı vardı emin olamadım. Dermoeczanem orijinal satıyor orda da yoktu ben alırken. Alırsanız emilimi kokusu vs bilgi verir misiniz?? Seçenek olsun daha önümde çok ay var nasılsaTakip ettiğim İki bloger kadın Palmers diye bir markayı önerdi.ikisi de içeriklere önem veren kişiler.bir arkadaşım onların tavsiyesiyle kullandı çatlama olmadı.ilk hamileliğinde lierac kullanmıştı çatlama olmuştu.tabi bu ciltten cilde değişir.biraz şans işi
inşallahhh kan testi de güzel gelir, gerçi ben her şeyi göze almıştım ama güzel gelse harika olur
tek korkum; erkek anaları biraz şey olurahahaa inşallah öyle olmam yaaa öyle olunca birbirimizi uyaralım kızlar
Yaaa yerim onuuSelaaamm,
%90 erkek dedi
Bu kozmetik sektörü çok bozduğu için dikkat etmemiz lazım her şeyde ama her şeyde zararlı bi kimyasal var sağlık hiç önemli değil para odaklı bi sektör olmuşBen de aynı şekilde düşünüyorum canım.
Sonuçta cilde sürdüğümüz her şey emiliyor.
Bebeğe zararı olur mu düşüncesinden nemlendirici bile kullanamıyorum.
Onun için bebe yağı çok mantıklı geldi bana.
Yaa gördüm şimdiSelaaamm,
%90 erkek dedi
Yaa gördüm şimdiyerimmmm maşallah kuzucuk ee o zaman isim serüveni başlasın
Aynen öyle karıştırıp kullanılabilir. Sadece bu yağlarda şöyle bişi oluyor bazı yağlar baz yağ oluyor bazıları da asıl işlevsel yağ oluyor o konuda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum aromaterapi ile ilgilenen varsa bir yol gösterebilir belki.
Bir de hamilelikte esansiyel yağ kullanımına mesafeli yaklaşıyorlar çünkü saf yağ olmayabiliyormuş içine bişiler karıştırabiliyorlarmış dikkat etmek lazım ona da. Nasıl anlaşılır hiçbir fikrim yok galiba o yüzden direkt hazır karışım almak bana daha kolay geliyo
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem kızlar. Ben araştırdığımda hamilelikte kullanılabileceği yazıyordu. Zaten birçok markanın içinde de bunlar var.Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım.
Sonuçta cilde sürdüğümüz her şey emiliyor.
Bebeğe zararı olur mu düşüncesinden nemlendirici bile kullanamıyorum.
Onun için bebe yağı çok mantıklı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?