Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi gözün aydın ense falan normal çıktıysa

Ramziye helal olsun valla benimde tuttu

Ay geçenkinde benimki de emiyordu sanırım eli ağzının oradaydı ama bugün hala inanamıyorum ya ayaklarıyla ittirip ittirip zıpladı gülmekten öldük orda

1 dilim tost sadece Eşime gitmeden çikolata yesem mi hareketlensin dedim ama yemedim. Doktor kahvaltı yaptın mı dedi evet dedim şekerli bişeyler de varsa iyice böyle olmuş dedi Ama sadece tost ekmekte varsa bilemiyorum
Ekmek beyazmıydı ondada seker olur ya hanii oyüzdenn yemek yerken zaten hareketli oluyolarmış hep

Avene’nin şampuanlarından denediniz mi hiç?? Ben tüm cilt bakım ürünlerimi değiştirdim şampuanı atlamışım avene şampuan için kötü yorum yazmışlar kullandıysan paylaşır mısın

benim de önceki gidişimde çok kuduruktu, hâlâ açıp açıp izliyoruz videoyu çok komik yaa

bu defa uyuyodu, doktor sen acıkınca uyur dedi, yavrııım açlıktan parmaklarını emiyodu

ayy cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyo bu demektir kiii masraflar başlıyooo ahahaa

kızlar ben de çok merak ediyorum. Erkek dersiniz diye korktum koyamadım bi bakın bakalım benimki sizce kız mı erkek mi? Nolur kız olsun çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20211124-150410_Gallery.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 61

Oyyyyyyyy, maşallah subhanallah.
Çok tatlı yaa, parmağını da emermiş.

Çok sevindim canım benim, inşallah kan sonucun da çok iyi çıkacak.

Demek Ramzi tuttu sende.
Hadi bakalım, hoş gelsin oğluş.

Aynen öyle karıştırıp kullanılabilir. Sadece bu yağlarda şöyle bişi oluyor bazı yağlar baz yağ oluyor bazıları da asıl işlevsel yağ oluyor o konuda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum aromaterapi ile ilgilenen varsa bir yol gösterebilir belki.
Bir de hamilelikte esansiyel yağ kullanımına mesafeli yaklaşıyorlar çünkü saf yağ olmayabiliyormuş içine bişiler karıştırabiliyorlarmış dikkat etmek lazım ona da. Nasıl anlaşılır hiçbir fikrim yok galiba o yüzden direkt hazır karışım almak bana daha kolay geliyo

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım.
Sonuçta cilde sürdüğümüz her şey emiliyor.
Bebeğe zararı olur mu düşüncesinden nemlendirici bile kullanamıyorum.
Onun için bebe yağı çok mantıklı geldi bana.

inşallahhh kan testi de güzel gelir, gerçi ben her şeyi göze almıştım ama güzel gelse harika olur

tek korkum; erkek anaları biraz şey olur ahahaa inşallah öyle olmam yaaa öyle olunca birbirimizi uyaralım kızlar

Palmers ben de baktım aslında ama trendyolda satıcılar arasında çok fiyat farkı vardı emin olamadım. Dermoeczanem orijinal satıyor orda da yoktu ben alırken. Alırsanız emilimi kokusu vs bilgi verir misiniz?? Seçenek olsun daha önümde çok ay var nasılsa

Ramzi bana da erkek dedi, bakalım.
Öyle olursa uyarırız birbirimizi.

Yaaa yerim onuu sağlığıylaa gelsinn tümm bebişlerimiz çokk amin

Bu kozmetik sektörü çok bozduğu için dikkat etmemiz lazım her şeyde ama her şeyde zararlı bi kimyasal var sağlık hiç önemli değil para odaklı bi sektör olmuş sebebi bulunmayan düşükleri de kozmetiğe bağlıyorum kendi çapımda healthline’dan bakmıştım şakasız direkt düşüğe neden olan kimyasalları sakız gibi kullanıyorlar

Yaa gördüm şimdiyerimmmm maşallah kuzucuk ee o zaman isim serüveni başlasın

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem kızlar. Ben araştırdığımda hamilelikte kullanılabileceği yazıyordu. Zaten birçok markanın içinde de bunlar var.

Doktoruma sorup kullanacağım ben. Bebe yağlarının bizim vücudumuz için yeterli nemlendirmeyi sağlamadığını söyledi arkadaşlarım. Cilt tipine göre değişebilir bu. Ben şu an acayip kuruluk yaşıyorum.

Zeytinyağı ile Hindistan cevizi yağı yediğim şeylere de koyduğum doğal şeyler olduğu için bana mantıklı geldi. Herkes güvendiği şekilde yol alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…