Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun yaa bu kış geldi hastalıklar başladı(((( ben hasta olduğumda antibiyotiksiz geçmiyor o yüzden bitkisel kürüm yok hiç umarım en en en kısa sürede toplarsın
Ben her gün kivi, portakal, limon, elma ve çileği robottan geçirip kocaman bir salata kasesiyle yiyorum. yıllardır hiç soğuk algınlığı yaşamadım çok şükür. Meyveyi bol yeyin kızlar.

Avene’in yüz ve vücut losyonunu aldım ben imdirimden birkaç kutu. Yıllardır yüzüme de vücuduma da aynı şeyi kullanıyorum. Çok da memnunum. İçeriği temiz ve en önemlisi marka hayvan deneyine karşı.

K kdv çok geçmiş olsun canım.
Ne güzel, görmüşsün bebişini de.

Böyle sağlıkla devam etsin inşallah.
evet bebişi görmek çok iyi geldi. afacan öyle zıplıyordu ki dans ediyor gibi hiç durmadı yerinde hahaha
evet kuzum amin inşallah akıl tutulması yaşadım o an resmen hahaha
ahanda bir yerinde durmayan kuduruk bebek daha. zıp zıptı benimki de :) dans ediyor gibiydi. doktor sana cinsiyet için ne demişti kuzu

Canım evet aktarlardada var yine de market sirkesi gibi olmaz diye düşünüyorum almıştım daha once. Afilen şifalar diliyorum

Reactions: kdv
Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
Benimde arada oluyo lekelenme gene bugün sabah gelmiş artık normall bunlar alış canım kahve olmasından yana birşey yok pıhtıda gelmişte bikaçgün önce ama artık alışalımm buna

Kızlar bu yağ konusunu baya araştırdım mustela falan alacaktım ben de. Ama doğum yapan arkadaşlarım hep saf zeytinyağı öneriyor. Kesinlikle başka bir şey alma diyorlar.

Bende saf artan yağı da var belki zeytinyağı ile birleştirip bir fısfısa koyar öyle uygularım. Hindistan cevizi yağı da eklenebilir zeytinyağı kokusu için.

Maksat nemlendirmek en saf halini kullanmak en mantıklısı gibi geldi bana da.

Yaaa maşallah, günün ikinci zıp zıpı.
Çok sevindim canım, gözünüz Aydın.

Benimde arada oluyo lekelenme gene bugün sabah gelmiş artık normall bunlar alış canım kahve olmasından yana birşey yok pıhtıda gelmişte bikaçgün önce ama artık alışalımm buna

Yaaa, hala oluyo mu canım?
Lütfen bitsin artık, benim çok canımı sıkıyo.
Hep bir telaş.

Yaaa, hala oluyo mu canım?
Lütfen bitsin artık, benim çok canımı sıkıyo.
Hep bir telaş.
Sorma canım küçükbirşey sadecee bitmicek herhalde bu hiç geçende sanki regl gibii yaşadım yanii ben heray böyle yaşıycam gibii uygulamadada gördümm bu haftalarsa böyle değişik lekelenmeler yaşanıyormuş

Abooovvvv hemde nee kudurukkk görüyonmu zıplıyorr bide hayırlısı olsun canımm sen baya sonra başladın vitamine benim bitti bile

Erkeğe benziyor dedi. Ay valla doktor baya çabaladı bakmak için çünkü öyle böyle değil
Yaaa maşallah, günün ikinci zıp zıpı.
Çok sevindim canım, gözünüz Aydın.
Çok teşekkür ederim
Abooovvvv hemde nee kudurukkk görüyonmu zıplıyorr bide hayırlısı olsun canımm sen baya sonra başladın vitamine benim bitti bile
Kız valla zıp zıp şok olduk sabahın köründe ne bu enerji

Valla 12.haftayı bekledi benim doktor anladığım kadarıyla garanti olsun diye

Evett benimde salı günü 12 hafta olcak işteee ne yedinn ogün kızzz zıplayıp durdu eşşeeekk

Selaaamm,

ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar

bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardım heyecandan olsa gerek

fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak

bu arada sweetgirlcandy sana helâl olsun be

%90 erkek dedi

Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum

Eklentiler

• 92CDD694-B60C-44F9-9F6E-DF250AAE51C5.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 83
  • E8A407E0-9262-4ACE-8576-7DFBD784DA95.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 2EB7E8DC-1888-4108-830C-897903E93822.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
Evett benimde salı günü 12 hafta olcak işteee ne yedinn ogün kızzz zıplayıp durdu eşşeeekk
1 dilim tost sadece Eşime gitmeden çikolata yesem mi hareketlensin dedim ama yemedim. Doktor kahvaltı yaptın mı dedi evet dedim şekerli bişeyler de varsa iyice böyle olmuş dedi Ama sadece tost ekmekte varsa bilemiyorum

Takip ettiğim İki bloger kadın Palmers diye bir markayı önerdi.ikisi de içeriklere önem veren kişiler.bir arkadaşım onların tavsiyesiyle kullandı çatlama olmadı.ilk hamileliğinde lierac kullanmıştı çatlama olmuştu.tabi bu ciltten cilde değişir.biraz şans işi

Oooo ramzi erkek mi dedi sana bana kız dendii bakalımmm bana doğrumu çıkıcakk

Buarada emmeye başlamış hele şimdidennn oooyyyyy teyzoşu yesunn oniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…