- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #11.661
Ben her gün kivi, portakal, limon, elma ve çileği robottan geçirip kocaman bir salata kasesiyle yiyorum.Geçmiş olsun yaa bu kış geldi hastalıklar başladı(((( ben hasta olduğumda antibiyotiksiz geçmiyor o yüzden bitkisel kürüm yok hiç umarım en en en kısa sürede toplarsın
Sormadım valla o kadar değişik oldum ki bebe zıpladıkça unuttum sormayıYaa ne güzel
Cinsiyetine baktı mı bi daha ?
Avene’in yüz ve vücut losyonunu aldım ben imdirimden birkaç kutu. Yıllardır yüzüme de vücuduma da aynı şeyi kullanıyorum. Çok da memnunum. İçeriği temiz ve en önemlisi marka hayvan deneyine karşı.kızlar artık yavaş yavaş çatlak kremi sürmemiz lazımFiyatlar da uçmuş. Ben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım ama şuan ne kullansam kararsızım. bio oil için de iyi diyorlar. siz araştırdınız mı ne kullanacaksınız?
evet bebişi görmek çok iyi geldi. afacan öyle zıplıyordu ki dans ediyor gibi hiç durmadı yerinde hahaha
evet kuzum amin inşallah akıl tutulması yaşadım o an resmen hahahaBende bugün gittim bana folik asit bitince imom omega ya başla dedi
Oy kuzum yaa geçmiş olsun
Ben doğum paketi aldım 6.000 liraya. Valla zam gelebilir her şey artıyor. Özellikle ocaktan sonra
İlk haftalarda yaptırdık çoğumuz senin doktor niye bu kadar geç istemiş ki. İgM şu anda geçirip geçirmediğine bakmak için. Ben igG lere de baktırdım geçmişte geçirmiş miyim diye
Ay sevindim valla ya bebeğin iyi olmasına. İnsan unutuyor her şeyi doktora gidince. İnşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsın
ahanda bir yerinde durmayan kuduruk bebek daha. zıp zıptı benimki de :) dans ediyor gibiydi. doktor sana cinsiyet için ne demişti kuzuBugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dediDedim kuduruk olacak
Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde
Ben aile hekiminde yaptırmıştım. Aklında olsun.Çok şükür, bende bu hafta gidip yaptırıcam devlette randevu dolu ya direk sabahtan gidicem umarım yaparlar
Canım evet aktarlardada var yine de market sirkesi gibi olmaz diye düşünüyorum almıştım daha once. Afilen şifalar diliyorumamin canım çok teşekkür ederim
numarasını vermedi kuzum.
amin çok teşekkür ederim
off hem de nasıl zor çok teşekkür ederim
ev sirkesi yok ama sağa sola soruşturayım bakayım kendimizin yaptığı sirkeden bahsediyorsun değil mi marketler de alınandan değil
amin inşallah canım çok sağol
Benimde arada oluyo lekelenme gene bugün sabah gelmiş artık normall bunlar alış canım kahve olmasından yana birşey yok pıhtıda gelmişte bikaçgün önce ama artık alışalımm bunaKızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
Yaaa maşallah, günün ikinci zıp zıpı.Bugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dediDedim kuduruk olacak
Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde
Benimde arada oluyo lekelenme gene bugün sabah gelmiş artık normall bunlar alış canım kahve olmasından yana birşey yok pıhtıda gelmişte bikaçgün önce ama artık alışalımm buna
Sorma canım küçükbirşey sadecee bitmicek herhalde bu hiç geçende sanki regl gibii yaşadım yanii ben heray böyle yaşıycam gibii uygulamadada gördümm bu haftalarsa böyle değişik lekelenmeler yaşanıyormuşYaaa, hala oluyo mu canım?
Lütfen bitsin artık, benim çok canımı sıkıyo.
Hep bir telaş.
Abooovvvv hemde nee kudurukkk görüyonmu zıplıyorr bideBugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dediDedim kuduruk olacak
Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde
Erkeğe benziyor dedi. Ay valla doktor baya çabaladı bakmak için çünkü öyle böyle değilevet bebişi görmek çok iyi geldi. afacan öyle zıplıyordu ki dans ediyor gibi hiç durmadı yerinde hahaha
evet kuzum amin inşallah akıl tutulması yaşadım o an resmen hahaha
ahanda bir yerinde durmayan kuduruk bebek daha. zıp zıptı benimki de :) dans ediyor gibiydi. doktor sana cinsiyet için ne demişti kuzu
Çok teşekkür ederimYaaa maşallah, günün ikinci zıp zıpı.
Çok sevindim canım, gözünüz Aydın.
Kız valla zıp zıp şok olduk sabahın köründe ne bu enerjiAbooovvvv hemde nee kudurukkk görüyonmu zıplıyorr bidehayırlısı olsun canımm sen baya sonra başladın vitamine benim bitti bile
Evett benimde salı günü 12 hafta olcak işteee ne yedinn ogün kızzz zıplayıp durdu eşşeeekkErkeğe benziyor dedi. Ay valla doktor baya çabaladı bakmak için çünkü öyle böyle değil
Çok teşekkür ederim
Kız valla zıp zıp şok olduk sabahın köründe ne bu enerji
Valla 12.haftayı bekledi benim doktor anladığım kadarıyla garanti olsun diye
Doktor bana cinsiyet için gel dedi 15 gün önce ikili testte ozaman 11. Haftadaydık şimdi 13. Haftadayız öğreniliyor demekki birde en yeni cihazlardan doktorumunki. Yarından sonra öğrenicez bakalım .Bu haftalarda öğreniliyor mu?
1 dilim tost sadeceEvett benimde salı günü 12 hafta olcak işteee ne yedinn ogün kızzz zıplayıp durdu eşşeeekk
Takip ettiğim İki bloger kadın Palmers diye bir markayı önerdi.ikisi de içeriklere önem veren kişiler.bir arkadaşım onların tavsiyesiyle kullandı çatlama olmadı.ilk hamileliğinde lierac kullanmıştı çatlama olmuştu.tabi bu ciltten cilde değişir.biraz şans işikızlar artık yavaş yavaş çatlak kremi sürmemiz lazımFiyatlar da uçmuş. Ben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım ama şuan ne kullansam kararsızım. bio oil için de iyi diyorlar. siz araştırdınız mı ne kullanacaksınız?
Oooo ramzi erkek mi dedi sana bana kız dendii bakalımmm bana doğrumu çıkıcakkSelaaamm,
ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar
bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardımheyecandan olsa gerek
fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak
bu aradasweetgirlcandy sana helâl olsun be
%90 erkek dedi
Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?