Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar artık yavaş yavaş çatlak kremi sürmemiz lazım Fiyatlar da uçmuş. Ben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım ama şuan ne kullansam kararsızım. bio oil için de iyi diyorlar. siz araştırdınız mı ne kullanacaksınız?

Kızlar ne dicem size bizim burada özel hastaneler de doğum 3.500 - 4000 di 2022 de 6000 olucakmış ya şok oldum benim gittiğim hastane de 3.500 dü bi anda 2.500 zam yıkıldım resmen tabi bunlar kulaktan dolma bilgiler sizin oralarda ki hastaneler de varmı böyle durumlar

Kızlar rüyanızda hiç kanamalı düşük yaptığınızı gördünüz mü? Bence hamilelik kaybetme bilincinden kaynaklı diye düşünüyorum. Arkadaşım sabah sabah mesaj attı baya panik olmuştu ya bende olsam korkardım olur olmaz allah kimseye göstermesin ya kötü psikolojik

selamlar hanımlar
öncelikle ben de bir öğretmen olarak aramızda olan tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım.
en son yazdığımda ölümlerden ölüm beğenir haldeydim. şimdi bulantılar eskiye göre azaldı, bitmedi ama artık öldürmüyo beni. şu an bu bulantıları çeken kim varsa Rabbim yardımcısı olsun, bana sabret dedikleri zaman çıldırıyodum nasıl sabredicem diye.
en son doktor kontrolümde doktor bana ferrum diye bi ilaç yazdı, 1 hafta sonra başla dedi. dün akşam uyumadan içtim bi tane, bugün bulantıyla uyandım. gece boyu da midem yandı.
var mı doktoru bu ilaçtan yazan? kan değerlerimi çok iyi gördü niye yazdı anlamadım.

Doktorla anlaşmalı senet yapalım herşey beklenir bunlardan

Ben doktora sormayı düşündüm kuzu ama mustela çok iyi diyolar

Evet ben gördüm çok ağladım hatta sabahında, google da rüya yorumuna baktım iyi yorumlanıyordu içim rahatladı biraz.

Ben görmüştüm ilk öğrendiğim zamanlar çok kötü bi psikoloji

benim de doktorum başla dedi ama bebek yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağlar önerdi. ben de bebek yağıyla başladım bakalım. mustelalar, bio oiller, anam anam para dayanır mı ona bu krizde

benim de doktorum başla dedi ama bebek yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağlar önerdi. ben de bebek yağıyla başladım bakalım. mustelalar, bio oiller, anam anam para dayanır mı ona bu krizde
yaa bu badem yağı da çok tüylenme yapıyor dediler yaa zaten göbeğim tüylendi eskiye göre. korkuyorum

yaa bu badem yağı da çok tüylenme yapıyor dediler yaa zaten göbeğim tüylendi eskiye göre. korkuyorum
badem yağı çok uzun vadede kullanmada tüylenme yaparmış. mesela 1 yıl aralıksız her gün sürersen tüylendirir. ama dönüşümlü olarak badem-hindistan-bebek yağı kullanırsan zararı olmaz

Demek ki her kaybetme korkusu taşıyanlar da oluyor oda düşük yapmıştı
Kesinlikle ben bakmıştım netten ama kötü bişey yazmıyodu

musteladan ben de memnun kalmıştım ama çok pahalı ya 2 3 tüp kullansak dünyanın parası az sürsek işe yaramaz hem çatlıycaz hem para boşa gidecek ne yapsam kararsızım kuzu
Aynen bebek yağı alalım hem uygun hem de kullanılıyomuş yani maksat nemli tutmak değilmi zaten hele bu krizde hiç o kadar para verilmez
Aynen iyi akıl ettin ya bende sorayım ona göre birikim yapalım herşey uçtu resmen düğün parası gibi bişey harcanıyor
Aynen daha birsürü masrafımız olucak bide yazık günah az para da değil umarım bize bu golü atmazlar

İnşallah ya allah kolaylık versin bereketleriyle gelsinler inşallah

Kızlar bilginiz olsun diye paylaşmak istedim en son kontrolümde doktor bu tahlilleri istedi devlette yaptır getir dedi, ilerde bebeğe giden kanda mikrop bakteri vs olmasın diye yaptırmamı söyledi

Eklentiler

• 20211124_111306.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…