Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebek sağlıklıdır canım korkma öyle bir korunuyor ki bebekler Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Çok çok geçmiş olsun

Gidebildin mi canım doktora?? Geçmiş olsun yeni okudum daha iyi misin

Kızlaaar çok tatlısınız ya çok teşekkürler güzel anneler heep güzellikler görelim hep birlikte

Kuzular gunaydin. Biz oglumla hasta olduk. Soguk aldik galiba benim bademcikler sis sanki. Burnum tikali oda bas agrisi yapiyo. Onerisi olan var mi? baya kotuyum kolum kalkmiyo resmen.

Tüm öğretmenlerimiz iyi ki varsınız bebelerimiz sizlere emanet olcak:))))))

Kuzular gunaydin. Biz oglumla hasta olduk. Soguk aldik galiba benim bademcikler sis sanki. Burnum tikali oda bas agrisi yapiyo. Onerisi olan var mi? baya kotuyum kolum kalkmiyo resmen.
Geçmiş olsun yaa bu kış geldi hastalıklar başladı(((( ben hasta olduğumda antibiyotiksiz geçmiyor o yüzden bitkisel kürüm yok hiç umarım en en en kısa sürede toplarsın

Ooyyyyuu nasıl bakarımm Nasıll bakarımm onaaa

Geçmiş olsun canım nasıl oldun? gidebildin mi doktora?
dr ne diyor devam etmesine. normal dediyse hiç stres yapma. o da etkiliyor çünkü.
Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyorinşallah devam etmez lekelenme
canım doktora görün mutlaka ya da bilgi ver gerek görürse o çağırır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…