Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlarrrrr test sonuclarim geldi. Rabbime binlerce şükür olsun sağlıklıymıs evladim. Ve cinsiyetini de öğrendik ki ramzi doğru çıktı
Hadi gözün aydın

Ramziye bir tebrik daha
Dedim ya kaydettim diye, %75 doğru çıkarsa Ramzi ile cinsiyet tahmini topiği açıcam.
Kız adam %95 diye kanıtlamış zaten aç gitsin topiğini
Bilmiyorum ki bugün bana 10 günde çıkıyor dedi ama o kadar uzun sürmez bence altı üstü iki hormona bakılmıyor mu niye o kadar sürsün
Özel hastaneyse kendileri bakmıyordur laboratuvarda belki. Mesela benim toxo rubella falan Ankaraya gitti burda yokmuş. Ondan 1 hafta sürdü sonucun çıkması

aslında o belli olmuyor. çünkü kuzenimin 9 ay boyunca cildi çok bozuktu sivilcelerden yüzü gözükmüyordu neredeyse ama erkek doğurdu haha
Evet oda doğru. Birde bu ara çok kuruyemis, fıstık falan tükettim oda yapmış olabilir

Reactions: kdv
Evet karından abov zaten 4 kız kardeşiz. Bir erkek istemiyor da değildim olsun hayırlsıı olsun tabii ki bakalım tutacak mı
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun Benimde gönlümde kız vardı ama nasip sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…