Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çoook teşekkürler canım çook mutlu oldum iyi ki varsınız ben de öğrermen arkadaşlarımın gününü kutluyorum

Kızlar aklıma bir şey takıldı inşallah batıl inançtır malum öğretmenler günü olunca öğrencim gül getirmiş sağ olsun ben de hiç düşünmeden bir güzel dokunup kokladım. Bazı arkadaşlar da keşke yapmasaydın leke olur bebekte gibi şeyler söyledi var mı bu konuda çevrenizde sorun yaşayan inşallah yoktur

Aa gerçekten mi bende elledim bugün aman Allahım

bence hiçbir şey olmaz, o zaman bütün öğretmenlerin çocuklarında olması lâzım

Kızlar merhaba ikili test istemişti doktorum eşimle hiç yaptırma taraftarı değiliz ama bi yandanda yaptırmamakla hatamı ederiz düsünceside yokluyo beni arada, napsak bilemiyorum kafam çok karışık

İşte ben şuan hem muayene parası veriyorum doğumada 6000 derse bakalım nolucak keşke bizdede paket falan olsaydı baştan anlaşmak çok daha iyi

Her gidişimde dört hafta sonra gel dediler ama hiç bekleyemedim hajsjshhs çatlıyorum meraktan. Yine napar eder gideriz bence
Ben bekliyorum ya sadece 1 kere belirtilerim gidince bi anda korkup 1 hafta erken gitmiştim
Teyzem

Yazmıştım daha öncede hatta gülü koklamış dokunmuş sonra elini göbeğine silmiş çocuğunun göbeğinde kırmızı uzunlamasına hafif leke varmış. Valla onun yalancısıyım

Yaa yerim cinsiyet kesinleştimi kuzu

İşte ben şuan hem muayene parası veriyorum doğumada 6000 derse bakalım nolucak keşke bizdede paket falan olsaydı baştan anlaşmak çok daha iyi
Bizim de kampanya varmış. Doğum zaten 4-5 bin lira çok uyguna geliyor demişti hastane sahibi gerçekten de öyle. Hem muayene hem tahliller doğumda 6 bin çok fazla ya. Sağlık sigortalarına baktın mı peki fiyatlar ne civarda

Ya düşün aylık 200 muayene versen 1000 tl civarı yine ee arada tahlillerde olucak şuan hiç bişeye bakamadım yani bunlar da kulaktan dolma bilgiler en net doktorla konuşucam benim doktor normalde fiyatlara yardımcı oluyor bakalım ne dicek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…