Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen Fulya acıbadem hastanesinde yaptırdım. Benim herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran doktorum ücretin çoğunu aldı üstüne içimde parça bıraktı. Aynı şeyi arkadaşımada yaptı ondada hem yapışıklık hem parçanıraktı hemde tüpü tıkandı. Kız aylarca ameliyatla düzeltmek için uğraştı. Allah ahlaklı iyi doktorlarlarla karşılaştırsın. Ama bizim burda doktor muayane ücretleri bile 1000 tl civarı malesef

Kızlar bildiğiniz online diyetisyen var mı gebelik için diyetisyen düşünüyorum kendim ayarlayamadim bir türlü
Ben instagramda ... adlı bir hesaptan online diyet almıştım. 2 diyetisyen aynı anda takip ediyor seni, 2 ayda 10 kg kadar gitmişti ve çok da zorlandığımı söyleyemem. Çok verimliydi. Özellikle sizinle 2 diyetisyenin ilgilenmesi çok güzel oluyor. Bence bi bakın hesapta da çok faydalı bilgiler de paylaşılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazal kayaynın doğum yaptığı hastane. Bu arada hepsi patolojiye gitmiyır özel hastanede yapılan her işlem ücrete tabidir. Bizim burda öyle refakatçi için bile gecelik ücret alınıyor. Ben orda derya eroğlu diye bir perinatoluğa gidecektim 950 tl ücreti gidemedim. Ama başka doktor buldum onunda ücreti 720 tl ve onlarca doktor araştırdım hepsi fiyat olarak aynıydı. Hatta 1200 tl olanlar bile var diyorum ya kim nasıl veriyor bilemedim.

Medicana acıbadem de falan varmış paketler aslında araştırmak lazım mutlaka vardır

Mide yanması bende de başladı sanki. Bulantı azaldı yanmalar başladı. Allah'ım yardimcimiz olsun gerçekten 9 ay süresince şikayetlerimz bitmeyecek sanki. Ben ayakta fazla kalınca kalcamdan bacaklarıma vuran ağrım da geçmiyor.

Allah sağlıklı evlat versin inşallah bilmiyorum yaptırmasak daha iyi sanki

İkili testlerle ilgili nacizane tavsiyem yaptırılması.Bende asla aldırmayı düşünmeyerek yaptırdım ilk hamileliğimde.
Bazı hastalıkların doğduktan sonra teşhisi çok zor.En azından Allah korusun varsa bi sıkıntı ne ile karşılacağımızı bilmek çok önemli doğumdan önce.O açıdan yaptırmak gerek bence.

Üniversite hastanesine gittim direk orada nöbetçi kadın doğum doktorları oluyormuş aklınızda bulunsun

ben ocak ya da şubat ayında yatarak doğum poliçesi yaptırmıştım marpfenin. 4 ay hamile kalmama yasağı vardı. ben de o sırada çocuk istemiyordum zaten ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım ama. 7000 TL kadar sigortam karşılıyordu doğum parasını. mantıklı gelmişti. sonrasın da 3 ekim de hamile olduğumu öğrendim. bursa da pembe mavi diye bir hastane var oraya gittik normalde muayene ücreti 380 TL ama ben sigortalı olduğum için 280 TL vermiştim. aslında para veriyor olmama şaşırdım. boşuna mı sigorta yaptırdım yani ki 4 ay yasağı da çiğnemedim. her neyse sigortacı mı aradım sizin aldığınız pakette doktor muayene ücreti geçerli değil dedi. ben şok. dedim bunu yaptırmamım asıl amacı para vermemek zaten. sonra ben pembe mavideki doktordan memnun kalmadım Hayat Hastanesine gittim canım doktorum (çok kalp çok seviyorum çünkü) Naile Gökçe Akagündüz. Hastanenin muayene ücreti 165 tlydi biz çok şaşırdık uygun olmasına. oo indirimle 120 TL falan gelir dedik. Pat hayat hastanesin de benim sigortam işe yaramadı. 1 yıl geçmediği için analık sigortasını karşılamadığını söyledi ben şok. dedim 4 ay yasaktı nasıl yani bana 1 yıl denmedi. tahlillerimi falan da karşılamadı elim de patladı yani. sonra direk aradım sigortacımı 1 yıl sonra karşılıyor muayene ve tahlileri dedi. dedim şaka mı bu. ben artık inanmıyorum. bence bunu da karşılamıcak ben yaptırdığım ile kalıcam bence. artık tahlilleri ve muayene ücretini geçtim doğum parasını karşılasın bari. doktorum da kendine muayene açacakmış. bu durum benim işime geldi çünkü hayat hastanesi evime çok uzakta. muayenesini de benim yakınlarıma denk geliyor olması çok güzel oldu. anlaşacağı hastaneler arasında medicana var bu da benim işime geldi :) son dk da şansım yaver gidiyor sanırım bilmiyorum :) Sigortacım Medicananın karşıladığını söylüyordu çünkü. ayy ne çok yazdım hahaha.
bir de benim komşum pembe mavi ile anlaşmış doğum paketi almış bütün muayene ücretleri tahlilleri falan 12500 TL anlaşmış. ben şok oldum. Bursa da fiyatlar bu şekilde arkadaşlar. tabii ki uygun yerler vardır. ama 3 aşağı 5 yukarı bu

Ya sigorta işine mesafeli olmamın sebebi bu. Çünkü satarken her şey güllük gülistanlık daha önce de yaptırmadığım için ne soracağını bilemiyor insan doğum sigortası diyince her şey dahil gibi geliyo tam bilgilendirme yapmadıklarını düşünüyorum biz bilmiyoruz ki ne kapsar ne kapsamaz söylemeleri lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…