Selam kızlar nasılsınız? Psikolojik olarak iyi olmadığım için bakmadım buraya bir süre, umarım herkes iyidir. Bebişim benle olsaydı şimdi 13,14 haftalık olacaktık. Nasip diyorum. Ben bu ay tekrar denemelere başladım. Ucundan iyi dileklerinizi alırım. Seviyorum sizleri, hoşçakalın
buna söylenecek çok bir şey yok
çok zorlu süreçlerden geçiyoruz, dediğin doğru,ne kadar üzülsek de hayırlı olan böyleymiş demekten öteye geçemiyoruz...
Gelecek bebeğin için, hem sürece hem de ona kendini hazırlaman en doğrusuydu
inşallah bu sefer işler yolunda gidecek
ben en düştüğüm zamanlarda simyacı kitabından şu sözleri;
"Her şey bir ve tek şeydir. Ve bir şey istediğin zaman, bütün Evren arzunun gerçekleşmesi için işbirliği yapar."
ve Şemsin 40 kuralındaki şu cümleleri;
"Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret."
"Tanrı kılı kırk yararak titizlikle çalışan bir saat ustasıdır. O kadar dakiktir ki, sayesinde her şey zamanında olur. Ne bir saniye erken, ne bir saniye geç. Her insan için bir aşık olma zamanı vardır, bir de ölmek zamanı."
okumak bana iyi gelmişti, bunlar beni yeniden başlatmıştı
Emin ol Tanrı'nın senin için planları vardır, En güzel zamanı bekliyor mutlaka o muhteşem harikulade bebekle tanışman için
olacak
uzun oldu ama içimden geldi