Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu benimde kanayan yaram. Rabbim anneciğine rahmet eylesin dua edicem. Benim annemde hayatta ama akciğer kanseri çok zor Allah'ım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.
Ah canim cok iyi anlıyorum Rabbim acilen şifasını versin en yakınlarımız akciğer ca dan kurtuldu inanamadık akıllı ilaç kanserin hücre türü tabi önemli Rabbim isteyince vesileler sebepler yaratıyor. Rabbim sana bağışlasın guzel upuuzun günler yillar sizin olsun

senin anneciğine de Allah acil şifalar versin, inşallah bi an önce atlatır
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Amin canım. Adenokarsinom Egfr mutasyonu akıllı ilaç kullanıyoruz bizde ama bakalım Rabbim şifa arayan herkesin şifasını versin inşallah. Sana da sabırlar versin kuzum anneciğine de gani gani rahmet eylesin

Allah razı olsun canimbalkız hayatta olana hep umut var. Cok güzel akıllı ilaca yanıt vermiş elhamdülillah. Bu imtihandan mutlulukla çıkın inşallah annene çok dua edicem anneler çok hassas noktam . Hem annem hem babamdı benim 12 yasimda babamı kaybetmiştim. O yüzden anneler çok çok değerli . Rabnim.sizi birbirinize bağışlasın amin

Amin canım. Adenokarsinom Egfr mutasyonu akıllı ilaç kullanıyoruz bizde ama bakalım Rabbim şifa arayan herkesin şifasını versin inşallah. Sana da sabırlar versin kuzum anneciğine de gani gani rahmet eylesin

13+2 'de happy mom uygulamasının günlük bilgisinden şu an öğrendiğim bilgiye bakın

geceleri uyuyamıyorduk ya,

neyse nedenini anlamış olduk

gece uyuyamıyoruz diyenlere selam olsun

Eklentiler

• CC754C66-2B1B-4724-B73A-450BBD2BF0AD.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız? Psikolojik olarak iyi olmadığım için bakmadım buraya bir süre, umarım herkes iyidir. Bebişim benle olsaydı şimdi 13,14 haftalık olacaktık. Nasip diyorum. Ben bu ay tekrar denemelere başladım. Ucundan iyi dileklerinizi alırım. Seviyorum sizleri, hoşçakalın

Canım benim Allah bin kere razı olsun her duan anneciginin ruhuna değsin inşallah

Hiç üzülme her şerde bir hayır vardır.Vakti gelince bebişin seni bulucak inşallah annesi En kısa en hayırlı zamandaa inşallah

buna söylenecek çok bir şey yok çok zorlu süreçlerden geçiyoruz, dediğin doğru,ne kadar üzülsek de hayırlı olan böyleymiş demekten öteye geçemiyoruz...

Gelecek bebeğin için, hem sürece hem de ona kendini hazırlaman en doğrusuydu

inşallah bu sefer işler yolunda gidecek

ben en düştüğüm zamanlarda simyacı kitabından şu sözleri;

"Her şey bir ve tek şeydir. Ve bir şey istediğin zaman, bütün Evren arzunun gerçekleşmesi için işbirliği yapar."

ve Şemsin 40 kuralındaki şu cümleleri;

"Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret."

"Tanrı kılı kırk yararak titizlikle çalışan bir saat ustasıdır. O kadar dakiktir ki, sayesinde her şey zamanında olur. Ne bir saniye erken, ne bir saniye geç. Her insan için bir aşık olma zamanı vardır, bir de ölmek zamanı."

okumak bana iyi gelmişti, bunlar beni yeniden başlatmıştı
Emin ol Tanrı'nın senin için planları vardır, En güzel zamanı bekliyor mutlaka o muhteşem harikulade bebekle tanışman için

olacak uzun oldu ama içimden geldi

Son düzenleme:
Canim dis agrisini gorunce yazmak istedim. Kuzenimde hamileleginde 2 3 fis kaybı yasamisti cok agrisi oluyordu sebebi kalsiyumun vücuda yetmemesi imis hepsini bebeğimiz kullaniyormus dişlerde çabuk çürüme vs gibi durumlara sebebiyet veriyormuş ben de bir diyetisyenle yürütüyorum gebeliği oda aynisini soyledi ve 9. Haftamdan itibaren kalsiyum takviyesi başlattı diş kaybını önlemek için bütün gebelerine başlattığını soyledi.
istersen bir araştır sen de belki bir faydası dokunur.

Kuzum dualarım seninle en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla bebişin gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…