Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay İnşallah başımıza bu gelmez böyle şeyleri hiç de kolay kabullenen biri değilim. Neyse Allah başka dert vermesin

Yengemin ilk hamileliginde göbek ve göğüsleri çok çatlamış hergun de abime şikayet de bulunurmus. Abim birgün bak o çatlaklar olsun diye yıllarca uğraşan insanlar oluyor demiş yengem diyor o günden sonra şikayeti bıraktım derdi. O yüzden catlaklarda kararmalar da anneliğin bize en derin ve en güzel izleri olacak. Hepsi gelip geçecek bı yerde okumuştum doğum yaklaştıkça çocugunu paylaşmak zorunda kalacak diye anneye ayrılık zor gelirmis bilmiyorum ikinci defa anne olanlarda bu hissi yaşadılar mi daha önce.

Yaa ben de hissediyorum ama hareket olamaz daha eti ne budu ne. İlk gebelikte 20. Haftayı buluyo diyolardı bebek hareketlerini hissetme. Ama bişi var yani ağrı mı desem dürtme mi desem
İlk hamileliğimde 17. Haftada hissetmiştim ve çok korkmuştum noluyor diye.

aynen bende rahim ağrısı olmuştu kuzu yaklaşık 3-4 gün sürmüştü

editliyorum: baktım şimdi geçen cumartesi yazmışım, birkaç gündür var diye yazmışım

şimdi 13. haftaya yeni girdim, 1 hafta öncesi 12. haftam oluyo öncesinde de olduğuna göre 11+ günlerde olmuş demek ki, sana çok yakın

Son düzenleme:

Canan editledim yazdığımı, sana çok yakın günlerde olmuş

Ay evet, şimdi daha da rahatladım canım benim.

Rahim genişlediği için oluyo sanırım bu ağrılar.

Yarın kontrolüm var diye duşa girmem gerekiyordu, bi tereddüt ettim acaba kanama mı geliyo diye.
Bekledim bir saat kadar, baktım azaldı girdim çıktım hızlıca.

Ay benim gibi biri bende bakıyorum valla varsa burda tavsiyeni dikkate alcam mutlaka
Bende bio oil almayı düşünüyorum. Kararma oluyor mu ya ablamda sanki koltuk altında olmadı
The crown izlemediysen tavsiye ederim ben çok beğendim

Selam kızlar nasilsiniz
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum
Maşallah yarasın kuzulara. Bende iştah hala aynı canım bir şey istemiyor hala aç aç dolanıyorum
Benim de %80 kız sizin Ramzi tuttu . Ama belli de olmaz şu an daha 7 cm dedi
Hayırlı olsun gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…