- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.521
Geçmiş olsun.Teyzem de akciğer kanseriydi hatta akciğerin bir kısmını aldılar.70 yaşında iken atlattı çok şükür.Inşallah anneniz de şifa bulur ümitvar olmanız dileğiyle....Bu benimde kanayan yaram. Rabbim anneciğine rahmet eylesin dua edicem. Benim annemde hayatta ama akciğer kanseri çok zor Allah'ım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.
Kuzum benimde yeni başladıaynen hatta-C-A-N-A-N- da yazmıştı, sırayla hepimiz aynı yoldan geçiyoruz benim şimdi rahimde batmalarım bitti ama anladığım kadarıyla 16. haftaya kadar yolu var
Kuzum hiç birşey zamanından önce elimize geçmiyor. Rabbim hayırlı zamanda sana da sağlıklı melek gibi evlat göndersinSelam kızlar nasılsınız? Psikolojik olarak iyi olmadığım için bakmadım buraya bir süre, umarım herkes iyidir. Bebişim benle olsaydı şimdi 13,14 haftalık olacaktık. Nasip diyorum. Ben bu ay tekrar denemelere başladım. Ucundan iyi dileklerinizi alırım. Seviyorum sizleri, hoşçakalın
Kızlar bu 5 hafta 6 hafta diyorsunuz ya neye göre sayiyorsunuz son adet gününüze göre mi yoksa biseye göre mi6-7.haftalar diyor Ramzi Bey.
Bebeğin kese içinde ilk oluştuğu yer önemli yani.
5. haftada bebek görünüyor mu?
Kızlar bu 5 hafta 6 hafta diyorsunuz ya neye göre sayiyorsunuz son adet gününüze göre mi yoksa biseye göre mi
Son adet tarihine göre canım. Hamilelik uygulamaları var onlardan birini indir sana haftani sat a göre söyler. Yada nette gebelik hesaplama deyip o tarihi girip bakabilirsin.Kızlar bu 5 hafta 6 hafta diyorsunuz ya neye göre sayiyorsunuz son adet gününüze göre mi yoksa biseye göre mi
Yaa ben catlatma iğnesi iğne gebe oldum. Benim hesaplamam hep iğne sonrasi ilişkiye goreydi. Öyle olunca 3 haftamız yeni bitiyor. Doktorda haftaya gel keseye bakalım dedi ama siz 4..5 6 sında kese diyince şaşırdım bende gitsem göremez mi diye demek benim doktor da son adet tarihine göre baz alıyorEvet canım, son adetin başladığı gün hamileliğin başlangıcı kabul ediliyor.
Oraya son günü mü yazicam son adet gününü bitişiSon adet tarihine göre canım. Hamilelik uygulamaları var onlardan birini indir sana haftani sat a göre söyler. Yada nette gebelik hesaplama deyip o tarihi girip bakabilirsin.
Son adet tarihinin ilk gününü yazacaksın.Oraya son günü mü yazicam son adet gününü bitişi
O tarih tüp bebekte farkediyor diye biliyorum ama çatlatma iğnesi tüp bebek sayılmıyor sanırsam. O yüzden normal gebelik gibi değerlendirebilinir.Yaa ben catlatma iğnesi iğne gebe oldum. Benim hesaplamam hep iğne sonrasi ilişkiye goreydi. Öyle olunca 3 haftamız yeni bitiyor. Doktorda haftaya gel keseye bakalım dedi ama siz 4..5 6 sında kese diyince şaşırdım bende gitsem göremez mi diye demek benim doktor da son adet tarihine göre baz alıyor
Hm anladım canım benim betam 59. 190. Dün de 507 şeklinde iki günde bı verdim haftaya Perşembe keseyi görür müyüm kese yle kalp de görünür mü ki kızlarSon adet tarihinin ilk gününü yazacaksın.
Bilemedim bendeO tarih tüp bebekte farkediyor diye biliyorum ama çatlatma iğnesi tüp bebek sayılmıyor sanırsam. O yüzden normal gebelik gibi değerlendirebilinir.
Çok çok teşekkür, uğraşıp o kadar yazı yazmışsınız. Çok ince bir kalbiniz varbuna söylenecek çok bir şey yokçok zorlu süreçlerden geçiyoruz, dediğin doğru,ne kadar üzülsek de hayırlı olan böyleymiş demekten öteye geçemiyoruz...
Gelecek bebeğin için, hem sürece hem de ona kendini hazırlaman en doğrusuydu
inşallah bu sefer işler yolunda gidecek
ben en düştüğüm zamanlarda simyacı kitabından şu sözleri;
"Her şey bir ve tek şeydir. Ve bir şey istediğin zaman, bütün Evren arzunun gerçekleşmesi için işbirliği yapar."
ve Şemsin 40 kuralındaki şu cümleleri;
"Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret."
"Tanrı kılı kırk yararak titizlikle çalışan bir saat ustasıdır. O kadar dakiktir ki, sayesinde her şey zamanında olur. Ne bir saniye erken, ne bir saniye geç. Her insan için bir aşık olma zamanı vardır, bir de ölmek zamanı."
okumak bana iyi gelmişti, bunlar beni yeniden başlatmıştı
Emin ol Tanrı'nın senin için planları vardır, En güzel zamanı bekliyor mutlaka o muhteşem harikulade bebekle tanışman için
olacakuzun oldu ama içimden geldi
İnşallah canım hem çabuk gelsin hem sağlıklı gelsin inşallahKuzum dualarım seninle en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla bebişin gelsin
Canım benim çok teşekkür ederim inşallahKuzum hiç birşey zamanından önce elimize geçmiyor. Rabbim hayırlı zamanda sana da sağlıklı melek gibi evlat göndersin. Amin bol dua edicem canim
Hesaba göre şuan kaçıncı haftadasin canım? Ben 5 haftalikken ilk keseyi görmüştüm hatta doktor çok küçük dedi 6+4 de kalp atışını duymuştum.Hm anladım canım benim betam 59. 190. Dün de 507 şeklinde iki günde bı verdim haftaya Perşembe keseyi görür müyüm kese yle kalp de görünür mü ki kızlar
8 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum eğer o tarihi baz alacaksam. Adetim de 3 Kasım'da bittiHesaba göre şuan kaçıncı haftadasin canım? Ben 5 haftalikken ilk keseyi görmüştüm hatta doktor çok küçük dedi 6+4 de kalp atışını duymuştum.
Âdetin başladığı tarih neydi kuzum ?8 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum eğer o tarihi baz alacaksam. Adetim de 3 Kasım'da bitti
27 Ekim'de ilk gün adetiminÂdetin başladığı tarih neydi kuzum ?
Haftaya büyük ihtimalle keseyi görebilirsin kuzum ama kalp atışı için bı hafta daha bekleyebilrsin muhtemelen bu arada 4+3 günlük bebişin27 Ekim'de ilk gün adetimin
Allah Allah Allah in işi VallaHaftaya büyük ihtimalle keseyi görebilirsin kuzum ama kalp atışı için bı hafta daha bekleyebilrsin muhtemelen bu arada 4+3 günlük bebişin. Umarım güzel haberler alırsın
Ne demek canım. Bende pek tecrubesizdim yengemin sayesinde bilgi sahibi oldum. Ben çok küçükken farkettim hamileligimi iki defa vajinal muayene etti doktor beni daha sonra o doktora bir daha gitmedim. Beta değerim 216 iken bebek görmeye calıstigi icin. Başka doktora sorduğumda değerin çok düşük daha görünmez deyince içime su serpilmisti.Allah Allah Allah in işi Vallane bileyim bende bu konuları yeni öğreniyorum hele ondan doktorun dedi haftaya Allah razı olsun kuzum aydınlattın beni amin inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?