Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Görmemiştim canım. Tükenmiş, fiyatı yazmıyor ama incelemeye değer. Favoriye aldım. Teşekkür ederim kuzum.

a aaa gerçekten ne kadar da benziyoo süpersin yaa ne kadar acaba, orada tükenmiş

bunu kaybetmeyelim yaa arabanın ekran görüntüsünü alıyorum, sonra ararız valla

3500 yazıyor ben girince ama yorumlarda 2400 e alanlar falan var. Hatta burdan bi arkadaş almış o önerdi. Ona sordum nasıl kullanımı rahat mı diye. Başka sitede yok sanırım bulamadım ben

a aaa gerçekten ne kadar da benziyoo süpersin yaa ne kadar acaba, orada tükenmiş

bunu kaybetmeyelim yaa arabanın ekran görüntüsünü alıyorum, sonra ararız valla
Ben stoğa girince haber vermesi için alarm kurdum. Birkaç gün önce biri sormuş, 3500 demiş fiyata satıcı. Son zamlardan sonra ne olcak merak ediyorum.

Kesinlikle öyle ,anneciğim orda yatıyor okuyanlardan birer fatiha istesem o kadar ihtiyacım var ki anneme. Çok klasik ama annesi hayatta olanlar çok nasipli hele gebelikte ihtiyaç kat kat artıyor.
emirsultann en sevdiğim az önce ordaydim maneviyati huzuru hicbiryerde yok

3500 yazıyor ben girince ama yorumlarda 2400 e alanlar falan var. Hatta burdan bi arkadaş almış o önerdi. Ona sordum nasıl kullanımı rahat mı diye. Başka sitede yok sanırım bulamadım ben
Açıklamada yazmamış ama izofiksi var mı acaba o alan arkadaşa sorar mısın zahmet olmazsa.

aa demek ki indirim döneminde falan aldılar

Ben stoğa girince haber vermesi için alarm kurdum. Birkaç gün önce biri sormuş, 3500 demiş fiyata satıcı. Son zamlardan sonra ne olcak merak ediyorum.

bunu bi takip etmek lâzım aynen şimdi kasım indirimi bitiyo ama aralık ayında kesin yılbaşı indirimleri olur yeni seneye girmeden bebek arabası işini aradan çıkarsak mı acaba yaa? şimdi dolar, euro da aldı yürüdü, inşallah daha yükselmez masraf çok

Kesinlikle öyle ,anneciğim orda yatıyor okuyanlardan birer fatiha istesem o kadar ihtiyacım var ki anneme. Çok klasik ama annesi hayatta olanlar çok nasipli hele gebelikte ihtiyaç kat kat artıyor.

huzur içinde uyusun anneciğin mekanı cennetin en güzel köşesi olsun

tabii ki okuruz, gece yatarken mutlaka dua edeceğim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzum

Sanırım o fiyattan satılıyormuș hep satıcıyı yermişler 1 tane kaldı diyormuş hep burdan alan arkadaş mağazadan almış nerelerde var bilemiyorum araştırıp bulacam onu

Selam kızlar nasilsiniz
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum
Ben bi iştahla yapıyorum sonra normalde bulanmayan miğdem bulanıyor kendi yaptığımı yemek istemiyorum sanki annem yapınca yiyebiliyorum enteresan bi durumdayım

Bendede oluyo ara ara birden değişik bi ağrı geliyor sonra geçiyo ama normaldir sanırım

Rabbim mekanını cennet eylesin sizinde yardımcınız olsun okuruz tabi

Bendede oluyo ara ara birden değişik bi ağrı geliyor sonra geçiyo ama normaldir sanırım

bana ağrı girmeye başladığında hemen netten aratmıştım, bak şöyle yazıyodu ekledim

bi süre sonra zaten geçti ama 16. haftaya kadar olurmuş hem batma gibi hem gerilme gibi oluyodu

Eklentiler

• 9A328C97-12E4-491B-8773-39A9E51A45A0.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 73
bana ağrı girmeye başladığında hemen netten aratmıştım, bak şöyle yazıyodu ekledim

bi süre sonra zaten geçti ama 16. haftaya kadar olurmuş hem batma gibi hem gerilme gibi oluyodu
Aa bu ben resmen kasılıyor hissediyorum bende hatta sabah da yazmıştım buraya çok oluyor bende de

Kızlar hepinizden Allah razı olsun annelerinize Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah başınızdan eksik etmesin.
Bu benimde kanayan yaram. Rabbim anneciğine rahmet eylesin dua edicem. Benim annemde hayatta ama akciğer kanseri çok zor Allah'ım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.

Aa bu ben resmen kasılıyor hissediyorum bende hatta sabah da yazmıştım buraya çok oluyor bende de

aynen hatta -C-A-N-A-N- da yazmıştı, sırayla hepimiz aynı yoldan geçiyoruz benim şimdi rahimde batmalarım bitti ama anladığım kadarıyla 16. haftaya kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…