- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.541
Yaa gözün cahil bı doktorun tecrübesizliği ile açılınca daha çok araştırmaya başlıyor insanNe demek canım. Bende pek tecrubesizdim yengemin sayesinde bilgi sahibi oldum. Ben çok küçükken farkettim hamileligimi iki defa vajinal muayene etti doktor beni daha sonra o doktora bir daha gitmedim. Beta değerim 216 iken bebek görmeye calıstigi icin. Başka doktora sorduğumda değerin çok düşük daha görünmez deyince içime su serpilmisti.
Kızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Bebeğim 11+0 bugün, maşallah kıpır kıpırdı.
Ense kalınlığı normaldi, burun kıkırdağı da oluşmuş hamdolsun.
Sadece hala rahmin biraz sağında duruyo.
Erken doğum riski var dedi.
Gözün aydınn canım maşallah kuzuyaKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Canım biliyorsun ben de çatlatma iğnesi kullanmıştım. Fark etmiyor o. Son adet tarihinin ilk gününü yazıp o şekilde bakacaksın. Beta 2000 lere geldiğinde kese vajinal görünür bir ihtimal karından da görünebilir. Kalp atışı için biraz daha beklemen gerekecek.Yaa ben catlatma iğnesi iğne gebe oldum. Benim hesaplamam hep iğne sonrasi ilişkiye goreydi. Öyle olunca 3 haftamız yeni bitiyor. Doktorda haftaya gel keseye bakalım dedi ama siz 4..5 6 sında kese diyince şaşırdım bende gitsem göremez mi diye demek benim doktor da son adet tarihine göre baz alıyor
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Maşallah ne kadar güzel bı haberÇok sevindim her şeyin yolunda olmasına
Doktorun detaylı olarak kendi odasındaki ultrasonda mı bakıyor ense kalınlığına burun kıkırdağıana canancım i?
İnşallah canım sen ne yaptın nasıl gidiyorCanım biliyorsun ben de çatlatma iğnesi kullanmıştım. Fark etmiyor o. Son adet tarihinin ilk gününü yazıp o şekilde bakacaksın. Beta 2000 lere geldiğinde kese vajinal görünür bir ihtimal karından da görünebilir. Kalp atışı için biraz daha beklemen gerekecek.
Çok şükür iyiyiz canım büyüyor bebiş 10 haftalık oldukİnşallah canım sen ne yaptın nasıl gidiyor
Bende betam dün 507 ydiÇok şükür iyiyiz canım büyüyor bebiş 10 haftalık olduk
İlk 6. Haftada duyduk kalbini canım. İlk sayfada tablo var oraya bak istersen. Kim keseyi ne zaman gördü kalp atışını ne zaman duydu hepsi yazıyor orda. Süreci anlamak için yardımcı olur şakaBende betam dün 507 ydimaşallah Allah inşallah kalbinide kesesini de gösterir sen dinlendin mi kalbini
Aynen dur bakayımİlk 6. Haftada duyduk kalbini canım. İlk sayfada tablo var oraya bak istersen. Kim keseyi ne zaman gördü kalp atışını ne zaman duydu hepsi yazıyor orda. Süreci anlamak için yardımcı olur şaka
Kuzum ne yaptın gittin mi?Benim de Cumartesi sabah.
.
Benim de dün çok kötüydü gün içinde sürekli ağrı girdi bi de bi anda olunca ödüm kopuyo. Şimdi herkeste olduğunu görünce rahatladımKızlar yaa, yarın 11+0.
Benim başlardaki gibi rahim ağrısı oldu akşam üstü.
Şimdi de hafiften var gibi.
rollercoaster canım, senin bu haftalarda tekrar olmuştu sanki.
Yanlış mı hatırlıyorum?
Allah acil şifalar versin inşallahBu benimde kanayan yaram. Rabbim anneciğine rahmet eylesin dua edicem. Benim annemde hayatta ama akciğer kanseri çok zor Allah'ım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.
HoşgeldinMerhaba hamişler aranıza yeni katıldım 11+3 günlük hamileyim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
SelamSelam kızlar nasılsınız? Psikolojik olarak iyi olmadığım için bakmadım buraya bir süre, umarım herkes iyidir. Bebişim benle olsaydı şimdi 13,14 haftalık olacaktık. Nasip diyorum. Ben bu ay tekrar denemelere başladım. Ucundan iyi dileklerinizi alırım. Seviyorum sizleri, hoşçakalın
Devlet hastanesi resmen kabusum oldu benim de yaa çok kalabalık değil miKızlar bugün kontrole gittim devlet hast. Dr yat ve kalk dedi sadece çok derin sessizlik içeren bir muayene oldu:))) Resim de vermedi yasakmış:)) Doğuma da asistanlar da eşlik ediyormuş takip yapan dr lar doğuma girmiyormuş. Velhasıl en sonunda özelde doğum paketi almaya karar verdim. Kimin beni ameliyat edeceğini bilmediğim bir doktora ne kendimi ne de bebeğimi emanet edemem.
Ayyy hadi geçmiş olsunİlk 11 hafta hafif bulantılarla ve topu topu 2 kez kusmayla geride bıraktığım süreci 12. Haftanın başından beri sürekli kusarak geçiren ben; sana da günaydın.
Kızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Benim beta 2600 ken karından kese görülmüştü, 5+2 de kalp atışını görmüştük ama dinletmedi çok küçük daha diye. Fikir olur belkiBende betam dün 507 ydimaşallah Allah inşallah kalbinide kesesini de gösterir sen dinlendin mi kalbini
Kullanıcı adınla aşk yaşıyor olabilirimKuzum ne yaptın gittin mi?
Ben daha gidemedim heyecandan da midem bulanıyor kalbim küt küt hem korku hem heyecanayy inşallah mutlu geliriz
Kullanıcı adınla aşk yaşıyor olabilirim
Yaa maşallah ne güzel darısı hayırlısiyla başımaBenim de dün çok kötüydü gün içinde sürekli ağrı girdi bi de bi anda olunca ödüm kopuyo. Şimdi herkeste olduğunu görünce rahatladımyoksa heralde her gün acildeydim her gün yeni bi belirti
Allah acil şifalar versin inşallah
Hoşgeldin
Selamo zaman güzel haberleriniz bekliyoruz
Devlet hastanesi resmen kabusum oldu benim de yaa çok kalabalık değil mikafam dönüyor soracağımı da unutup geliyorum. Doktor değişikliği çok riskli bence aynı doktor takip etmesi lazım. Özelde Konya için 8. Aydan sonra doktorlar yeni gebe kabul etmiyormuş diye duydum.
Allah düşürmesin hiç birimizi diyim
Ayyy hadi geçmiş olsunumarım uzun sürmez geç başlamış erken bitsin
kuduruk bir erkek daha mi geliyor acaba
Benim beta 2600 ken karından kese görülmüştü, 5+2 de kalp atışını görmüştük ama dinletmedi çok küçük daha diye. Fikir olur belki
Maşallah ne kadar güzel yaBenim de dün çok kötüydü gün içinde sürekli ağrı girdi bi de bi anda olunca ödüm kopuyo. Şimdi herkeste olduğunu görünce rahatladımyoksa heralde her gün acildeydim her gün yeni bi belirti
Allah acil şifalar versin inşallah
Hoşgeldin
Selamo zaman güzel haberleriniz bekliyoruz
Devlet hastanesi resmen kabusum oldu benim de yaa çok kalabalık değil mikafam dönüyor soracağımı da unutup geliyorum. Doktor değişikliği çok riskli bence aynı doktor takip etmesi lazım. Özelde Konya için 8. Aydan sonra doktorlar yeni gebe kabul etmiyormuş diye duydum.
Allah düşürmesin hiç birimizi diyim
Ayyy hadi geçmiş olsunumarım uzun sürmez geç başlamış erken bitsin
kuduruk bir erkek daha mi geliyor acaba
Benim beta 2600 ken karından kese görülmüştü, 5+2 de kalp atışını görmüştük ama dinletmedi çok küçük daha diye. Fikir olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?