Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa gözün cahil bı doktorun tecrübesizliği ile açılınca daha çok araştırmaya başlıyor insan

şimdi uyandım, seni merak etmiştim yazdın mı diye

ohh çok şükür

kıpır kıpır olacak demiştik

ben de uyandım demiş minik kuş

çok sevindim sağlıkla tamamlansın

Gözün aydınn canım maşallah kuzuya çok var daha doğuma düzelir belki zamanla oda inşallah

Canım biliyorsun ben de çatlatma iğnesi kullanmıştım. Fark etmiyor o. Son adet tarihinin ilk gününü yazıp o şekilde bakacaksın. Beta 2000 lere geldiğinde kese vajinal görünür bir ihtimal karından da görünebilir. Kalp atışı için biraz daha beklemen gerekecek.

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

Doktorun detaylı olarak kendi odasındaki ultrasonda mı bakıyor ense kalınlığına burun kıkırdağıana canancım i?

İnşallah canım sen ne yaptın nasıl gidiyor

Bende betam dün 507 ydi maşallah Allah inşallah kalbinide kesesini de gösterir sen dinlendin mi kalbini
İlk 6. Haftada duyduk kalbini canım. İlk sayfada tablo var oraya bak istersen. Kim keseyi ne zaman gördü kalp atışını ne zaman duydu hepsi yazıyor orda. Süreci anlamak için yardımcı olur şaka

Benim de dün çok kötüydü gün içinde sürekli ağrı girdi bi de bi anda olunca ödüm kopuyo. Şimdi herkeste olduğunu görünce rahatladım yoksa heralde her gün acildeydim her gün yeni bi belirti
Bu benimde kanayan yaram. Rabbim anneciğine rahmet eylesin dua edicem. Benim annemde hayatta ama akciğer kanseri çok zor Allah'ım kimseyi sevdikleri ile sınamasın.
Allah acil şifalar versin inşallah
Merhaba hamişler aranıza yeni katıldım 11+3 günlük hamileyim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Hoşgeldin
Selam o zaman güzel haberleriniz bekliyoruz
Devlet hastanesi resmen kabusum oldu benim de yaa çok kalabalık değil mi kafam dönüyor soracağımı da unutup geliyorum. Doktor değişikliği çok riskli bence aynı doktor takip etmesi lazım. Özelde Konya için 8. Aydan sonra doktorlar yeni gebe kabul etmiyormuş diye duydum.
Allah düşürmesin hiç birimizi diyim
İlk 11 hafta hafif bulantılarla ve topu topu 2 kez kusmayla geride bıraktığım süreci 12. Haftanın başından beri sürekli kusarak geçiren ben; sana da günaydın.
Ayyy hadi geçmiş olsunumarım uzun sürmez geç başlamış erken bitsin
kuduruk bir erkek daha mi geliyor acaba
Bende betam dün 507 ydi maşallah Allah inşallah kalbinide kesesini de gösterir sen dinlendin mi kalbini
Benim beta 2600 ken karından kese görülmüştü, 5+2 de kalp atışını görmüştük ama dinletmedi çok küçük daha diye. Fikir olur belki

Yaa maşallah ne güzel darısı hayırlısiyla başıma

Maşallah ne kadar güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…